Mes taures dovanojom prie Zakso. Ten su svečiais kėlėm pirmą taurę ir dovanojom jauniesiems. Tada tas tikrąsias taures išvežė namo (jas padėjo ant stalo), o į pasivažinėjimus pasiėmėm paprastas, puoštas gyvomis gėlėmis taures.
Toms kurios rašot man prašydamos scenarijaus - aš jo neturiu. Viską esu surašiusi praeitos temos pirmuosiuose puslapiuose kažkur (ieškokit po rugpjūčio 22), ir jei kas neaišku klauskit tikrai padėsiu. O tokio kaip scenarijaus nesirašiau, kalbėjau iš galvos, nes nesiskundžiu kalbos trūkumu. Tik turiu planą ką po ko daryti. Bet tai irgi galit rasti praeitoj temoj
QUOTE(Skinte @ 2009 11 03, 00:02)
Ne taip retai pasitaiko O kaip iš tikrųjų ant kurio peties turi būti ir kodėl? Klausiu iš smalsumo, nes nežinau Mes kai piršliavom, tai nebuvo juostos ir nereikėjo O kitam kartui jaunoji užsiminė, kad reikia juostos
Papildyta:
Mazgas turi buti po desine ranka, o cia raides tik aukstyn kojom, na bet nieko baisaus, kas nezino nesupras
Papildyta:
QUOTE(Skinte @ 2009 11 04, 19:59)
Toms kurios rašot man prašydamos scenarijaus - aš jo neturiu. Viską esu surašiusi praeitos temos pirmuosiuose puslapiuose kažkur (ieškokit po rugpjūčio 22), ir jei kas neaišku klauskit tikrai padėsiu. O tokio kaip scenarijaus nesirašiau, kalbėjau iš galvos, nes nesiskundžiu kalbos trūkumu. Tik turiu planą ką po ko daryti. Bet tai irgi galit rasti praeitoj temoj
Va va man ir tas nepatinka, esu ir sudejusi savo info i senesnes temas, bukit gerutes pasieskokit
Man nei patinka, nei ne Aš tikrai mergaitės jo neturiu Šiaip jei ką papasakoju tai galit klausti aš pasakysiu, bet scenarijaus nesirašiau
Susiradau suknele nuomotis na labai ji man grazi tik kazin kaip reikes nesusalti
O kokius žodžius sakete išleidžiant iš namų visi esantys internete tokie nusibode ir daug kartu girdeti pas mane ir nuotaka ir jaunikis is vienu namu isvaziuos tai suku galva kaip cia padaryt
Mes neišleidinėjom iš namų Išvažiavom iš mano namų tiesiai į zaksą
QUOTE(LaurackaJ @ 2009 11 01, 15:57)
Sveikutes visos mergynos,nu labai grazios ir smagios vestuves,oj kaip man patinka jas ziureti,bet jauciu kaip ateis laikas,tai bus ziaurei baisu..
QUOTE(Allur @ 2009 11 01, 15:40)
Sveikos svociutes,
esu busima jaunoji ir nesugalvoju, kaip oficialiai pakviesti svocia ir pirsli. Jei jau zino, kad pirsliaus pas mus, viskas sutarta, svocia jau ruosiasi.. Ae pakvietime irasyti, kad juos kaip pirsliuis kvieciams ir ka tokiu atveju rasyti? Ar pakvietimus paprastus kaip visiems iteikineti..
Pasidalinkit savo patirtimi, kaip Jus pakviete pirsliauti...
esu busima jaunoji ir nesugalvoju, kaip oficialiai pakviesti svocia ir pirsli. Jei jau zino, kad pirsliaus pas mus, viskas sutarta, svocia jau ruosiasi.. Ae pakvietime irasyti, kad juos kaip pirsliuis kvieciams ir ka tokiu atveju rasyti? Ar pakvietimus paprastus kaip visiems iteikineti..
Pasidalinkit savo patirtimi, kaip Jus pakviete pirsliauti...
As pirsliavau jau senokai liepos men.Ir mes gavome labaiiiiiiii ispudinga pakvietima.Jaunieji gyvena uzsienyje,tai jie atsiunte mum siuntinuka .O jame radome saldainiu,likerio butelaiti vardine pirslio juosta,atvirute ir diska su pakvietimu pirsliaut.Galite pasiziureti cia
Vestuviu nuotraukytes idesiu veliau
QUOTE(norwa @ 2009 11 07, 18:31)
As pirsliavau jau senokai liepos men.Ir mes gavome labaiiiiiiii ispudinga pakvietima.Jaunieji gyvena uzsienyje,tai jie atsiunte mum siuntinuka .O jame radome saldainiu,likerio butelaiti vardine pirslio juosta,atvirute ir diska su pakvietimu pirsliaut.Galite pasiziureti cia
Sveikutės,
visos , nu pakvietimas nuostabus net ašara akyse pasirodė
Na o aš užsikasusi darbais tai net neturiu kada ruoštis , neišsivazduoju kada pradėsiu viska pirktis ir daryt.
[quote=inevas,2009 11 07, 20:21]
Sveikutės,
As kelis kartus ta diena ziurejau ir vis verkiau.Ir nezinojau ka daryt ar sutikt ar ne Bet kad sitoki pakvietima atsiunte tai sazine neleido atsisakyt.
Sveikutės,
As kelis kartus ta diena ziurejau ir vis verkiau.Ir nezinojau ka daryt ar sutikt ar ne Bet kad sitoki pakvietima atsiunte tai sazine neleido atsisakyt.
QUOTE(norwa @ 2009 11 07, 18:31)
grazu
Sveikutes!Senokai besilankiau.Sianakt grizau,bet nusikalus...baisiai sunki kelione atgal.Susalau per vestuves,tai va,trecia savaite vos gyva.Vestuves smagios,tik pirma diena nelabai vykusi,niekaip nejo isiterpt,muzikantai pagal save ijunge...siandien buciau naglesne,daryciau kitaip.Na,bet daug ka sukisom antra diena.Va,antra diena tai jegine,plyso visi is juoko.na,bet placiau parasysiu veliau,nes bandysiu isgyt iki galo,gal ir nuotraukeliu sulauksiu tuo paciu.Iki.Aciu,kad esat.