Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(aausriux @ 2010 01 14, 01:18)
Sveikos mielosios svociutes,
su vyru esame pakviesti liudininkais,svente geguzes gale.Kadangi vedeju nei pirsliu nebus,tai guls viskas ant musu peciu.Taigi puoliau jau skaitinetis.sake,kad bus muzikantai,kurie ves kazkiek vakara,bet bijau,kad nebutu kaip kai kurioms is jusu,kad nebejo susiderint su muzikantais savo programos.Vestuviu nenori tradiciniu.nori tik teveliu sutikimo ir seimos zidinio.Poru bus 10 blink.gif
Mano vyras jau sako,kad nepersistengciau,bet kazkaip nesinori ant durniaus.Pats sutiko but liudininku su manim nepasitares,o dabar mandrumas dingo doh.gif  biggrin.gif

nera cia ko parintis:
reikia is busimuju jaunavedziu paimti muzikantu kontaktus, susitikti su jais ramiai, neskubant, apsitarti ka jie darys, o ka siulo palikti ant ju peciu.
jie ir papasakos kaip buna ir kaip galima daryti, o kaip geriau net nebandyti...
Atsakyti
Sveikos visos esamos ir busimos svociutes smile.gif
Kreipiuosi i jus visas prasydama pagalbos. Mudu su vyru pirma karta eisime pirsliauti. Jau daug cia prisiskaiciau, prisirinkau visokiu ideju. Tik tiek daug visko, kad net nezinau kur ka ir pritaikyti doh.gif O svarbiausia is vis nezinau nuo pradeti blush2.gif Todel noriu jungtis i jusu gretas. Ir prasyti pagalbos. Vestuves lieps menesi. Laiko aisku dar daug, bet kadangi pirmas kartas, tai kol laiko yra norisi ir tinkamai pasiruosti smile.gif Tai vat pirmiausia klausiu nuo ko reiktu pradet ? Ir dar man labai rupi ar tas visas scenarijus turi buti zinomas jauniesiams, ar kazkokias staigmenas sugalvoja patys pirsliai (pvz.: Ka?) Ir uz ka yra atsakingi patys jaunieji, o uz ka pirsliai. Klausiu todel, kad, na pvz galvoju daryti prisiminimo dovanas sveciams, bet kai pasakiau, sako, tai as jau uzsakiau tokias dovaneles. Tai net nezinau kaip elgtis toliau, nes nezinau tada kuo rupintis tureciau as? g.gif Na, daug prirasiau, bet dabar kol kas kyla tokie klausimai biggrin.gif Aciu uz pagalba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 01 14, 23:32)
Sveikos visos esamos ir busimos svociutes  smile.gif
Kreipiuosi i jus visas prasydama pagalbos. Mudu su vyru pirma karta eisime pirsliauti. Jau daug cia prisiskaiciau, prisirinkau visokiu ideju. Tik tiek daug visko, kad net nezinau kur ka ir pritaikyti  doh.gif O svarbiausia is vis nezinau nuo pradeti  blush2.gif  Todel noriu jungtis i jusu gretas. Ir prasyti pagalbos. Vestuves lieps menesi. Laiko aisku dar daug, bet kadangi pirmas kartas, tai kol laiko yra norisi ir tinkamai pasiruosti  smile.gif Tai vat pirmiausia klausiu nuo ko reiktu pradet ? Ir dar man labai rupi ar tas visas scenarijus turi buti zinomas jauniesiams, ar kazkokias staigmenas sugalvoja patys pirsliai (pvz.: Ka?) Ir uz ka yra atsakingi patys jaunieji, o uz ka pirsliai. Klausiu todel, kad, na pvz galvoju daryti prisiminimo dovanas sveciams, bet kai pasakiau, sako, tai as jau uzsakiau tokias dovaneles. Tai net nezinau kaip elgtis toliau, nes nezinau tada kuo rupintis tureciau as?  g.gif Na, daug prirasiau, bet dabar kol kas kyla tokie klausimai  biggrin.gif Aciu uz pagalba rolleyes.gif

nuo ko pradet tai galima atsakyti tik kai parasysite smulkiau kokios vestuves planuojamos - ar kuklios, ar prabangios, ar su mazai zmoniu, ar su dideliu buriu,
koks kontingentas bus - ar pagrinde jaunimas, ar ir gimines iki seneliu, ar su tradicijom bei ritualais, ar labaisubtiliai neperkrautos, koks stilius... (na, zodziu, reikia pirma zinoti ko pageidauja nuotaka, arba abu jaunavedziai...)
Atsakyti
Vestuves bus nemazos, 50 zmoniu. Dauguma jaunimas, seneliu nebus. Vestuves bus su kai kuriomis tradicijomis, t.y islydejimas is namu, stalo uzsedimas, seimos zidinys ir pan. Nenori pirslio karimu, rutu vainikelio, na tokiu smulkmenu.
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 01 15, 08:34)
Vestuves bus nemazos, 50 zmoniu. Dauguma jaunimas, seneliu nebus. Vestuves bus su kai kuriomis tradicijomis, t.y islydejimas is namu, stalo uzsedimas, seimos zidinys ir pan. Nenori pirslio karimu, rutu vainikelio, na tokiu smulkmenu.

Tai pradzia jau yra thumbup.gif o minciu jei prisiskaiciu tai ir pradek su islydejimu is namu, juk nuo to ir prasideda vestuves mirksiukas.gif

As jau uzsisakiau daug visokiu molinuku, maisiuka akmeneliam su jausmais...dar daug visko liko, bet pirksiu kai i Kauna leksiu nes sitam kaime pas mus nieko ner doh.gif
Atsakyti
o as sustojau isvis... kazkoks kurybinis sastingis.
Atsakyti
QUOTE(memori @ 2010 01 15, 14:45)
o as sustojau isvis... kazkoks kurybinis sastingis.

Buvo zinok ir man taip, tik deja ilgam sustot negaliu, juk jau maziau nei menuo liko...o dar ir apsinuodijus nesveikai skrandi buvau tai kelias dienas is gyvenimo apskritai ismeciau doh.gif o dabar viskas suderinta tel, pirkinius susirasiau beveik beliko supirkt.. doh.gif deja netraukia visai po parduotuves tampytis (matyt skrandis dar daro savo doh.gif )
Atsakyti
Sveikos svočiutės, 4u.gif

gal žinote kokių, žaidimų išvažiavus su porom, pažaisti, pasiruošus esu kokius 5, bet bijau, kad bus mažai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olginskiene @ 2010 01 15, 16:22)
Sveikos svočiutės,  4u.gif

gal žinote kokių, žaidimų išvažiavus su porom, pažaisti, pasiruošus esu kokius 5, bet bijau, kad bus mažai.  blush2.gif

Na mes ilgai gamtoj nebusim tai zaidimu manau man reikes tik kelionej i gamta ir is jos. I gamta vaziuosim pas tokius puodzius ir ten padarys jauniesiem puodyne ant kurios visi surasysim kakzokius zodzius jiem o paskui ja isszies ir atiduos (kaip supratau kita diena). Tai kelionej zaisim klausimu-atsakymu zaidima. Paskui filmuotojas padarys kelis bajerius juostai ir dar kazkoki pagalvosiu kad butu galima. O gamtoj jei dar bus laiko (kuo abejoju) tai perdavines be ranku buteli sampo su kojom, aplesina su veidais, ar zieda su dantu krapstukais lupomis. Na dar turiu kelis pagalvoju ir suzinojus bet kai nesumasciau kaip uos igyvendint nerasau kolkas nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 01 15, 10:39)
Tai pradzia jau yra thumbup.gif o minciu jei prisiskaiciu tai ir pradek su islydejimu is namu, juk nuo to ir prasideda vestuves mirksiukas.gif

As jau uzsisakiau daug visokiu molinuku, maisiuka akmeneliam su jausmais...dar daug visko liko, bet pirksiu kai i Kauna leksiu nes sitam kaime pas mus nieko ner doh.gif

Vat pirkiniai visokie irgi mane domina. Gal galetum papasakot placiau kam molinukus uzsakei? Ir kaip ten su tais akmeneliais. Skaiciau apie tai, bet iki galo ir nesupratau, kada ir kur jie naudojami?
Atsakyti
sveikos svociukes, jungiuosi prie jusu 4u.gif
Preita vasara teko pirsliauti ir sia vasara vel vesime vestuves. Tik sios labai netradicines, t.y., vestuves ir krikstynos kartu.
gal kam teko tokiose pabuvoti?
Atsakyti
Sveikos,

Serga mano seimyna, tai po pasisveikinimo isejo ilga pauze nerasymo....

QUOTE(ZYLĖ7 @ 2010 01 09, 03:57)
Sveikos, būsimos svočiutės,

Tikiuosi labai nesupyksite, kad  įsibroviau į Jūsų temelę ax.gif
http://www.supermama...;#entry33635874

Mano nuomone, sita suknute visai netinka svociai... g.gif

Dalinuosi savo idejom:

Kadangi vestuves, kuriose mes su vyru dalyvausim bus lyg ir per du kartus, tai pradziai idejos pirmai dienai. Jaunieji vasario 6d "susirasys"civilinej metrikacijoj, o pacios vestuves su baznytine ceremonija ir sveciais vyks balandi.
Taigi, jie vasario 6 visai nesureiksmina, nori tik kartu su mumis nueiti i civ.metrikacija, pasirasyti ir tiek.Jokiu sveikintoju, jokiu baliu ir pan.

As nusprendziau,kad visgi ta diena ypatinga!!! Todel, sugalvojau jiems staigmenele - paprasiau is visu jiems artimiausiu zmoniu - teveliu, broliu, sesiu, draugu, seneliu paruosti po dovanele kiekvienam (jaunikio puse ruosia dovanele jam, jaunosios- jai).Tada as surinksiu is visu tas dovaneles su palinkejimais ir sudejusi i viena deze, graziai ja supakavusi ir apkijavusi visu tu zmoniu nuotraukomis, kartu su sampanu, gelem ir linkejimais nuo pirsliu per kurjeri nusiusciau busimiems jauniesiems ta pacia diena, pries pat ceremonija.
Sitaip jie zinotu,kad visi ju mylimi ir artimi zmones yra salia,kad jie sveikina juos ir prisimena...
Tiesa, sis tas apie tas dovaneles.Tai turi buti ne siaip dovana, o tokia, kuria jie pamate iskart suprastu nuo ko. Tai daugiau sentimentai, ne brangi dovana finansiskai. Pvz.: jaunosios mamyte paruose jai dovanu sidabrine grandinele su laseliu, kuria yra gavusi is savo mamos, o si is savo..tai jau relikvija. Ir jaunoji pamaciusi iskart supras kas tai yra ir nuo ko...
Atsakyti