Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
feneke - tu SUPER!!! nerealus pasakojimas, superiniai darbeliai, ir tikrai smagios vestuves.
Gal galetum i až parasyt kas per muzikantai buvo?
Atsakyti
Skinte, aciu labai 4u.gif

drauge pasiule dar panaudot sena gera paauglystes laiku zaidimeli - kas kur kada su kuo ir t.t. smile.gif Man ta mintis labai patko. Zadu ant siauro bet ilgo pargamento tipo lapo uzrasyt kad jaunikis su jaunaja... ir ada klausimus - kur, kada, kaip kodel... Taip bus sukurta jaunuju suspazinimo istorija blush2.gif

Atsakyti
Ačiū už pagyras.
Bet kaip džiugina širdį artimųjų atsiliepimai wub.gif .Tėvukas tai gailėjosi,kad man nieks tokios šventės nesurengė.Pas mus piršliai tik židinį suorganizavo,pinigų rinkimą iš ryžių ir pabroliams atsispaudimus ant "nuogos moteriškės".Kaip sakau net nelabai prisimenu kaip tos mano vestuvės praėjo.

QUOTE(Skinte @ 2010 01 06, 20:06)
1.FENEKE> nerealu smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ir viskas padaryta taip orginaliai iš veltinio. Pati darei?
2.Taip, tai yra laiškas gandrui nuo jaunųjų - kad maždaug atsiųskit mums vaikų. Kažkurioj temoj buvo tokia varlytė, tai ant jos, jinai kabinasi ant helio baliono ir paleidžiama gamtoj. O paskui vakare prie stalo gandras atsiunčia laišką, kad vaikus jaunieji turi "pasidaryti" patys. 4u.gif

1.Taip pati viską dariau.
2.Kažkuri svočiutė kiek atsimenu dar ir vandens paštu siuntė,bet nežinau ar žiemą pavyktų tokiu pasiųst hihihi.gif

Muzikantai lyg iš Marijampolės.Toks Mindaugas su dviem dukrom.Tiksliau nežinau,nes čia tėvai suorganizavę.Šiaip labai fainas muzikantas būtų buvęs,jei mes būtume nesiruošę.Šiaip apie juos labai gerai mano pusseserė atsiliepė,nes jie buvo jos giminaitės vestuvėse,kur piršliai buvo tik liudininkais,tai jie pravedė visą vakarą,su žaidimais,su židiniu,su palydėtuvėm miegoti.
Mums ir būtų buvę gerai,bet kas svarbiausia prieš dvi dienas susiskambinom, aptarėm scenarijų,kuris buvo nusiųstas kompu jam.Nu lyg viskas gerai,bet ... Sako:jūs tik mestelkit žvilgsnį,aš pabaigiu dainą iki galo ir suteikiu jums žodį.Bet buvo taip ,kad smeik nesmeigęs to žvilgsnio.Jis toliau varo savo repertuarą. Prieini pasakai,kad svečiams darom pertrauką po jaunųjų valso,tai jis po jų valso gal dar apie 40 minučių visus užlaikė.
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2010 01 06, 19:24)

na tikra saunuole! thumbup.gif
Atsakyti
Feneke tu nereali thumbup.gif
Del muzikantu tai musu ir jauciu laukia toks pat likimas doh.gif nes jie buvo musu vestuvese ir su pirsliais vis kirsdavos, nes jie vare savo programa, sunkai pirsliam leido isiterpt doh.gif
Net nzn banysiu gal kazkaip tartis su jais..net nzn ka ir daryt doh.gif

Va buvau radus kazkurioj temoj pasizadejimu torto schemute, bet...pameciau neissisaugojus doh.gif o viska vel skaityt per nauja noro netaip daug jau turiu..o ir laiko ner, kol maze miega baigineju rasyt scenariju thumbup.gif gal galetum cia idet ar man i az atsiust kaip ten daryt reik? blush2.gif

Bet jauciasi kad pasiruosusi buvai mirksiukas.gif ir del to viskas sauniai praejo thumbup.gif

Jau kiek temu perskaiciau neisivaizduoju lotuliukas.gif ir dar liko blink.gif
Atsakyti
Torto lankstymas
Kažkur turėjau jo didesnį variantą, parašyk emailą, atsiūsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Skaitau ir galvoju, kad kazkoks svetimas zmogus gali ne tik kad kazkam nuotaika sugadinti, bet ir visa vakara kosmaru paversti sad.gif O is kitos puses, jei muzikantai buna nerealus, ar galvojat jiems kaip nors padekot, ka nors padovanot?
Atsakyti
QUOTE(memori @ 2010 01 07, 12:22)
Labas rytas smile.gif
Skaitau ir galvoju, kad kazkoks svetimas zmogus gali  ne tik kad kazkam nuotaika sugadinti, bet ir visa vakara kosmaru paversti sad.gif O is kitos puses, jei muzikantai buna nerealus, ar galvojat jiems kaip nors padekot, ka nors padovanot?

As tai isivaizduoj kad tiem vestuviu muzikantam tikrai ner didelio noro namu tyst ten tuos medalius ir pan, nes va mano mama ruosdavo vestuvem vaises, tai pilni namai budavo doh.gif paskui viskas issimetydavo, ar dezese sudeta dulkedavo..jei taip norit (nors juk jiem mokama, o ir pinigu susirenka ir vaisiu namo gauna) koki idomesni butelaiti su foto ir uzrasais ar pan ax.gif
Bent jau as taip daryciau
Atsakyti
Pats fainiausias dalykas buvo,kaip jaunoji išdūrė muzikontą.
Aš ilgai mąsčiau kaip reiktų surengti stalo išpirkimą.Iš pradžių mąsčiau surengti jaunųjų susirėmimą:
1.Liepti pasidalinti 8 kiaušinius tarp jaunikio ir jaunosios.
2. Pažiūrėti, kuri jaunikis ištvermingesnis,tikrasis ar apsišaukėlis-ant rankų paimti nuotaką ir išlaikyti bent minutę.
3.ir duot užpūst tikrųjų jaunųjų meilės liepsną iš neužpučiamų žvakučių.
O paskui išsipirkt stalą su kaimiškom gėrybėm.

Aš iš anksto pamokiau jaunąją kaip dalintis tuos kiaušinius.
Bet dėl laiko stokos ir dar tų muzikanto išbandymų,teko atsisakyt šio rungtyniavimo.
Pats paskutinis muzikanto išbandymas-duoda jis jaunajai 6 kiaušinius ir sako pasidalink su jaunikiu.Jaunoji staigiai 4 sau,o du jaunikiui.Muzikanto akys tokios blink.gif ,bet bando kurstyt:tai gi blogai duodi.O Jaunoji nenusileidžia ir viskas.Tai muzikantui teko tik pasidžiaugt tokia protinga jaunąja.Po to paklausė,kas čia ją taip primokė.o ji:svočiutė su ilgamete patirtim rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki.

As gal truputi ne cia pataikiau, tai jei ka nukreipkit mane i kt psl.
Norejau paklausti, kiek mazdaug kainuoja pirsleliai vestuvems?? Suprantu, kad tai priklauso ir nuo "programos", populiarumo, bet mazdaug?? Manau cia lankosi dirbanciu toki malonu darba, o ne tik saviskiams pirsliaujantys:)
As cia kalbu apie klaipedos krasta:)

Ir dar klausimukas - pirsliai dazniausiai buna dvi ar viena diena?? Kaip nuo to priklauso ju honoraras?? 4u.gif
Atsakyti
sad.gif nu toks kvailas nervas paeme, kai su nuotaka kalbejau... nieko ji dar nezino, niekas jai nesvarbu... lyg cia man sventes reiketu. tad susakiau uzduotis, ka turi padaryt, suzinot ir net ka sveciam sakyt hihihi.gif
O del padekos muzikantams ir kavines personalui tai tikrai medaliu ne galvoj neturejau. Tik mastau, ka cia idomaus, linksmo ir naudingo sugalvojus. Jauciu butelaitis tikrai vienas is tokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(memori @ 2010 01 08, 11:09)
sad.gif nu toks kvailas nervas paeme, kai su nuotaka kalbejau... nieko ji dar nezino, niekas jai nesvarbu... lyg cia man sventes reiketu. tad susakiau uzduotis, ka turi padaryt, suzinot ir net ka sveciam sakyt hihihi.gif
O del padekos muzikantams ir kavines personalui tai tikrai medaliu ne galvoj neturejau. Tik mastau, ka cia idomaus, linksmo ir naudingo sugalvojus. Jauciu butelaitis tikrai vienas is tokiu lotuliukas.gif

Tu nepergyvenk mano jaunoji, bus mano sesuo doh.gif va cia tai is vis nieko nezino doh.gif nei kiek poru, nei kiek sveciu doh.gif nieko nieko, nei ko nori net nezino blink.gif gerai kad finansuoja ir nemazai dar padeda musu mamyte, tia is jos viska ir suzinau ir su ja derinu, nes su tokiais jaunaisiais tai prapultis doh.gif
Vakar snekejo vyras su muzikantais (uzsakem juos, jie pas mus grojo, gerai vede, saunuoliai tokie), bet iskart pasake kad labai nevarkit su programa, mes pravesim doh.gif tai jauciu susirasysiu viska kaip turi but, o paskui pagal juos derinsiuos, nes kitaip tai bus absurdas kai jie varys viena o mes meginsim kitaip verysad.gif deja jei kieti muzikantai tai jie ir gaunasi vestuviu varomoji jega...
Manau scenariju jau baigsiu siandien-ryt, na jei maze neleis tai poryt lotuliukas.gif bet jau galesiu atsikvept, o paskui visi kiti ruosuos darbai doh.gif
Beje svociutes kokio tipo papkes turejot? Kaip pirsliai zodzius sake?Nes maniskis paskaites scenariju sako man reikes irgi papkes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti