aš apakusi, tai jei tiek žmoniu vien tik pulke, tai kiek visose vestuvėse . Bet jaučiu gal bus idomu ir linksma.
Linutete - o butinai nori ant permatomo, jug lengviau ir paprasčiau ant paprasto lapo.
QUOTE(inevas @ 2010 01 03, 16:33)
aš apakusi, tai jei tiek žmoniu vien tik pulke, tai kiek visose vestuvėse . Bet jaučiu gal bus idomu ir linksma.
Linutete - o butinai nori ant permatomo, jug lengviau ir paprasčiau ant paprasto lapo.
mano vestuvese pulkas buvo is 12 poru bet viso zmoniu buvo apie 45, vien jaunimas, todel ir i pulka visus sustaciau tad nebutinai turi but labai daug zmoniu
QUOTE(vaiduuse @ 2010 01 03, 17:19)
bozenyte, nebent laikraštį kokį padarykit, bus efektas didesnis
siuliau, jaunoji pasake kad nereikia, kad kazka kita pardavines, atseit per daug visko bus. zmoniu virs simta, nzn., dar kiek tiksliai nes is musu puses tik 10 zmoniu,nes i baltarusija drangiai vizos apseina, tai visi atsisake visi kiti is jaunojo puses ir draugai, nieko nepazinosim.
tikiuos bardako jokio nebus, nes jei ir bus tai mes liksim kalciausi, nes as kiek suprantu pirsliai uz vstuves atsako. jau parosiau visokiu dalikeliu del viso pikto, jei kam reikes rusu kalba galesiu atsiut.
QUOTE(inevas @ 2010 01 03, 16:33)
Nu as isivaizduoju kad ant kazkokio stiklainuo graziau gal persvieciamas o jei ant bato tai ir kazkokio lipnaus reik? juk su klijai gal nekaip atrodys?
QUOTE(Bozenyte @ 2010 01 03, 17:52)
Ohoho kokia veseile tarptautine sekmes ruosiantis as negaleciu, nes rusu kalba tik mekent moku
QUOTE(Linutete @ 2010 01 03, 19:22)
Nu as isivaizduoju kad ant kazkokio stiklainuo graziau gal persvieciamas o jei ant bato tai ir kazkokio lipnaus reik? juk su klijai gal nekaip atrodys?
Ohoho kokia veseile tarptautine sekmes ruosiantis as negaleciu, nes rusu kalba tik mekent moku
dekui, dar iki vestuviu daug laiko, balandzio menesi
QUOTE(Bozenyte @ 2010 01 03, 22:53)
dekui, dar iki vestuviu daug laiko, balandzio menesi
Tai jo laiko tikrai turi marias viska spesi ir suruost ir surepetuot
O pas mane dar vienas kl: noriu daryt ramune su darbu pasidalijimu: tai kaip man prie to vidurio priklijuot ar prisegt ziedlapius kad traukiant viena kitas nenusiplestu?
Ir gal mergaites gal galit pasakyt is kur photohopa parsisiust akd ir laikina?, niekur nerandu kad veiktu uzsiknisau ieskot
Išsikerpi iš geltono kartono ( arba kito storo popieriaus kokio) du skritulius, kurie bus vidurys. O lapelius darai iš plono popieriaus balto. Ir suklijuoji tarp tų skritulių tuos lapelius Na ant vieno suklijuoji, o kita užklijuoji ant viršaus. Manau, kad turėtų nenusiplėšt
Laba diena,
Visu pirma noriu pasidziaugti Jusu isradingumu.Negaliu atsistebeti kokiu isradingu zmoniu yra.Saunuoles Jus!
Jei priimsit, jungiuosi ir as pas Jus. Liudininkais busime vasari, o tikrais pirsliais balandi.
Visu pirma noriu pasidziaugti Jusu isradingumu.Negaliu atsistebeti kokiu isradingu zmoniu yra.Saunuoles Jus!
Jei priimsit, jungiuosi ir as pas Jus. Liudininkais busime vasari, o tikrais pirsliais balandi.
[quote=joreta,2009 12 06, 13:14]
kai aš dariau, visi svečiai sudėjo ant padėklo savo uždegtą žvakutę mažą. gražiai išėjo Bet darėm pradžioj, prieš 1-ą užsėdimą
[/quote]
Puiki mintis!
[quote=ppaulaa,2009 12 16, 00:31]
ir dar norejau patarimo-noriu prie stalo pagerbt jaunosios mama tylos minute , bet kokiu momentu tai daryt-ar tik susedus ar po santuokos liudijimo iteikimo? Gal kas turit patirties
[/quote]
O i kapines nevaziuosit?Jei po ceremonijos vaziuosit i kapus,tai gal to uztenka?
[quote=erjota,2009 12 22, 10:51]
[quote=Rudaakė,2009 12 15, 23:42]
labutes,
vis neturiu laiko parasyt kaip man sekesi, bet nors ikelsiu nuotraukas, gal kas ideju pasisems nors as jas irgi semiau
[/quote]
Fantastika!
kai aš dariau, visi svečiai sudėjo ant padėklo savo uždegtą žvakutę mažą. gražiai išėjo Bet darėm pradžioj, prieš 1-ą užsėdimą
[/quote]
Puiki mintis!
[quote=ppaulaa,2009 12 16, 00:31]
ir dar norejau patarimo-noriu prie stalo pagerbt jaunosios mama tylos minute , bet kokiu momentu tai daryt-ar tik susedus ar po santuokos liudijimo iteikimo? Gal kas turit patirties
[/quote]
O i kapines nevaziuosit?Jei po ceremonijos vaziuosit i kapus,tai gal to uztenka?
[quote=erjota,2009 12 22, 10:51]
[quote=Rudaakė,2009 12 15, 23:42]
labutes,
vis neturiu laiko parasyt kaip man sekesi, bet nors ikelsiu nuotraukas, gal kas ideju pasisems nors as jas irgi semiau
[/quote]
Fantastika!
QUOTE(pykstu @ 2010 01 05, 15:45)
Nemanau, kad to užtenka. Vis dėl to, tai ne kažkoks tolimas giminaitis, o mama... Aišku nežinau ten visų smulkmenų. Bet šiaip tylos minute visur (ar tai vestuvės, ar klasės susitikimas, ar giminės susitikimas)yra pagerbiama prieš sėdant prie stalo - ta prasme susėda visi ir tada muzikantas ar vedantysis (šiuo atveju gali būti piršliai) paprašo atsistoti ir pagerbti žmogų tylos minute. O tada prasideda kita dalis. Na mano tokia nuomonė Ir kiek esu buvusi visur taip buvo.
Per mano vestuves buvo pagerbtas tylos minute vyro tėtis. Tiesiog jau susėdus prie stalo, piršlienė paprašė visų atsistoti, pasakė gražius žodžius ir pagerbėme
Ir dar buvome nuėję į kapus, nes tuokėmės tame miestelyje kur jis palaidotas
Ir dar buvome nuėję į kapus, nes tuokėmės tame miestelyje kur jis palaidotas
QUOTE(Skinte @ 2010 01 04, 17:07)
Išsikerpi iš geltono kartono ( arba kito storo popieriaus kokio) du skritulius, kurie bus vidurys. O lapelius darai iš plono popieriaus balto. Ir suklijuoji tarp tų skritulių tuos lapelius Na ant vieno suklijuoji, o kita užklijuoji ant viršaus. Manau, kad turėtų nenusiplėšt
Taip ir darysiu, tik patys pameginsim kaip plesiasi kad nebutu kokio nesusipratimo vestuvese
QUOTE(pykstu @ 2010 01 05, 15:16)
Prasom jungtis, cia ideju tikrai nerealiu galima rast