Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Linutete @ 2010 01 01, 20:45)
SU NAUJAIS METAIS VISAS, TEGU SIE METAI VISKUOM BUNA GERESNI NEI PRAEJE 4u.gif
Na ir auksaranke tu thumbup.gif as pati turbut tik akmenukus sugebesiu padaryt doh.gif nu neturiu tos gysleles nors tu ka doh.gif
O suknute kokia grazi, bent jau pacios spalvos tai man asmeniskai labai liuks thumbup.gif Kazin kaip sijonukas? Kokio tipo? Visai noreciau tokios spalvos suknutes ir as blush2.gif
Ir dukryte tikra grazuole geliu mergaite mirksiukas.gif

As tai ipusejau (beveik) scenariju doh.gif
Radau net kelias "aukles" dukrytei thumbup.gif
Ir suzinojau kad busimo sesers vyro mama iz molio daro labai daug ka, tai jis sake kad tikrai galim drasiai prasyt padarys ir net pinigeliu nereiks moket thumbup.gif tai va jau kaip ir kelis darbelius pasidariau, vis maziau rupesciu lieka ax.gif

labai ačiu pagirimus aciuks.gif ,pas mane irgi nėr tos gislelės, bet pobiški kaika surezgiu. O suknytė visa tokia, kai turėsiu foto iš jaunuju tai ikelsiu, aš ja nuomavausi "MJ" salone. Ten jau ketvirta karta lanausi tongue.gif
Gerai kad aukliu turėsi, pas mane du mažiai sedėjo namie su mama, nors ji turėjo dalyvaut vestuvėse, bet auklė pavedė doh.gif , nu bet nieko yra kaip yra. O vestuvėse visiem labiausiai mano piršlelis patiko bigsmile.gif , nes matot visas bobules pašodino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2010 01 01, 21:10)
labai ačiu pagirimus aciuks.gif ,pas mane irgi nėr tos gislelės, bet pobiški kaika surezgiu. O suknytė visa tokia, kai turėsiu foto iš jaunuju tai ikelsiu, aš ja nuomavausi "MJ" salone. Ten jau ketvirta karta lanausi tongue.gif
Gerai kad aukliu turėsi, pas mane du mažiai sedėjo namie su mama, nors ji turėjo dalyvaut vestuvėse, bet auklė pavedė doh.gif , nu bet nieko yra kaip yra. O vestuvėse visiem labiausiai mano piršlelis patiko bigsmile.gif , nes matot visas bobules pašodino lotuliukas.gif

o tai tikrai sudas kai taip padare..sakes kokie neatsakingi zmones, o dar verkia kad pinigu ner doh.gif
Papasakok kaip viskas praejo?labai idomu man ax.gif saunuolis pirslys kad taip palinskmino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2010 01 02, 13:10)
o tai tikrai sudas kai taip padare..sakes kokie neatsakingi zmones, o dar verkia kad pinigu ner doh.gif
Papasakok kaip viskas praejo?labai idomu man ax.gif saunuolis pirslys kad taip palinskmino thumbup.gif

sveikutės,
nu nežinau ka pasakot g.gif , iš namu išlidėjom jaunuosius, jaunikiui padariau "šlakbauma" su klausimais ju buvo trys. juos atsakius reik iškirpti ir tada patenki pas jaunaja. po to varėm i sodyba kur vyko ceremonija, sutuokėm jaunuosius.
Po to varėm i Kauna, ten stojom ant tilto, jaunikis nešė jaunaja per viduri sustojo ir užsege savo gyvenimo svyna, tada rinko akmenukus i savo sanuokos ir gyvenimo recepta. dar varėm pas jaunosios senelius, tada pas jaunikio krikšto mama ir poto atgal link jonavos, namo.
O ten kaip visada, tik biški muzikantas nervavo vis ka nors darė ka aš buvau suplanavusi ar šiaip trugdė man doh.gif lotuliukas.gif .
bet šiaip labai viskas čiki.
Atsakyti
dbr vat suzinojau, kad vestuvese bus muzikantai ir atskiirai vedantysis, tai viskas mano galvoj susimaise, ka man daryt ko is pirsliu tikimasi o ka vedejai darys g.gif doh.gif
dar ir torta jaunieji pasake, kad mum reikia nupirkti...o kaip per muitine pervezt? g.gif kad neatimtu, plius alkoholis, plius saldainiai...aj nebezinau, jau pradedu gailetis kad sutikom su vyru but pirsliais
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 01 02, 20:29)
dbr vat suzinojau, kad vestuvese bus muzikantai ir atskiirai vedantysis, tai viskas mano galvoj susimaise, ka man daryt ko is pirsliu tikimasi o ka vedejai darys g.gif  doh.gif
dar ir torta jaunieji pasake, kad mum reikia nupirkti...o kaip per muitine pervezt? g.gif kad neatimtu, plius alkoholis, plius saldainiai...aj nebezinau, jau pradedu gailetis kad sutikom su vyru but pirsliais

jei bus vedantysis, jis viską ir ves, jūs tik parašus uždėsit biggrin.gif Šiaip tai jaunųjų paklauskit, bet kai mano pusbrolio vestuvėse buvo vedantysisi, piršliai tik prie stalo palinkėjimą pasakė ir dovaną įteikė
Atsakyti
mano manymu pirsliai nebereikalingi, jei yra vedantys... Tiesiog liudininkai tada busit ir tiek 4u.gif arba gausis sviestas sviestuotas....
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2010 01 02, 22:13)
jei bus vedantysis, jis viską ir ves, jūs tik parašus uždėsit  biggrin.gif Šiaip tai jaunųjų paklauskit, bet kai mano pusbrolio vestuvėse buvo vedantysisi, piršliai tik prie stalo palinkėjimą pasakė ir dovaną įteikė

jie sake, kad ir nieko nereikia, bet bijau kad eksprontu ko neprireiktu, pvz., vedejas pasakys o dbr pirsliai ...ir duos koka uzduoti, o mes nebusi pasiruose...vat daug visokiu klausimu kyla
Atsakyti
As ir manau kad jum tik kokius zodzius reiks pasakyt ir parasa padet, na dar nebent i gamta vaziuosit ar kur tai gal pravest ta laika kokius zaidimus, o jau baliuj tai vadovaus vedantysis
Papildyta:
O va mergaites is kur ta photoshopa gaut doh.gif uzsiknisau visokias siukles siusdama i savo kompa....bijau jau ir neuzlauzt ar kokio viruso neparsisiut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 01 02, 22:30)
mano manymu pirsliai nebereikalingi, jei yra vedantys... Tiesiog liudininkai tada busit ir tiek  4u.gif  arba gausis sviestas sviestuotas....

liudininkai ten bus, ir pirsliu dvi poros, bet mes pirma pora pirsliu(vestuves lb dideles) pamergiu apie 13 poru, as taip pagalvojau kad reik su tuo vedanciuoju asmeniskai pabendraut ir issiaiskint ko is musu bus tikimasi, jei pavyks, o jei ne tai pasiruosiu sau, kad jei ka tureciau ka pasakyt arba ka padaryt ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2010 01 03, 11:18)
liudininkai ten bus, ir pirsliu dvi poros, bet mes pirma pora pirsliu(vestuves lb dideles) pamergiu apie 13 poru, as taip pagalvojau kad reik su tuo vedanciuoju asmeniskai pabendraut ir issiaiskint ko is musu bus tikimasi, jei pavyks, o jei ne tai pasiruosiu sau, kad jei ka tureciau ka pasakyt arba ka padaryt ir viskas 4u.gif

butinai pakalbekit smile.gif nes tada pasidalinsit "darbukais" smile.gif ir su muzikantais taip pat, ir kitais pirsliais. Nors nieko nebesuprantu, kam tiek daug vedanciu zmoniu..... g.gif
Atsakyti
Sveikos,
va rasant scenariju iskilo klausimas:
Darysiu sveciu pasizadejimus ir noreciau juos i kokia stikline talpa sudet, o apipavidalint jauciu geriausia butu su skaidriu lipduku kazka uzrasius ar foto uzklijuot. Tai is kur man gaut atsispausdint ant skaidraus lipduko? g.gif Speju cia kur as gyvenu tai tikrai niekas nedarys, bet i Kauna tai viska ko reik susirasius leksiu bet kokiu atveju.
Atsakyti
bozenyte, nebent laikraštį kokį padarykit, bus efektas didesnis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 03 sausio 2010 - 16:20