QUOTE(Linutete @ 2010 01 01, 20:45)
SU NAUJAIS METAIS VISAS, TEGU SIE METAI VISKUOM BUNA GERESNI NEI PRAEJE
Na ir auksaranke tu as pati turbut tik akmenukus sugebesiu padaryt nu neturiu tos gysleles nors tu ka
O suknute kokia grazi, bent jau pacios spalvos tai man asmeniskai labai liuks Kazin kaip sijonukas? Kokio tipo? Visai noreciau tokios spalvos suknutes ir as
Ir dukryte tikra grazuole geliu mergaite
As tai ipusejau (beveik) scenariju
Radau net kelias "aukles" dukrytei
Ir suzinojau kad busimo sesers vyro mama iz molio daro labai daug ka, tai jis sake kad tikrai galim drasiai prasyt padarys ir net pinigeliu nereiks moket tai va jau kaip ir kelis darbelius pasidariau, vis maziau rupesciu lieka
Na ir auksaranke tu as pati turbut tik akmenukus sugebesiu padaryt nu neturiu tos gysleles nors tu ka
O suknute kokia grazi, bent jau pacios spalvos tai man asmeniskai labai liuks Kazin kaip sijonukas? Kokio tipo? Visai noreciau tokios spalvos suknutes ir as
Ir dukryte tikra grazuole geliu mergaite
As tai ipusejau (beveik) scenariju
Radau net kelias "aukles" dukrytei
Ir suzinojau kad busimo sesers vyro mama iz molio daro labai daug ka, tai jis sake kad tikrai galim drasiai prasyt padarys ir net pinigeliu nereiks moket tai va jau kaip ir kelis darbelius pasidariau, vis maziau rupesciu lieka
labai ačiu pagirimus ,pas mane irgi nėr tos gislelės, bet pobiški kaika surezgiu. O suknytė visa tokia, kai turėsiu foto iš jaunuju tai ikelsiu, aš ja nuomavausi "MJ" salone. Ten jau ketvirta karta lanausi
Gerai kad aukliu turėsi, pas mane du mažiai sedėjo namie su mama, nors ji turėjo dalyvaut vestuvėse, bet auklė pavedė , nu bet nieko yra kaip yra. O vestuvėse visiem labiausiai mano piršlelis patiko , nes matot visas bobules pašodino