Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikutės,
na aš jau ryt startuoju ax.gif , darbelius fotkinu ir po šventės pasirodysiu ir aš.
Mergaitės gal kuri galit pasakyt kokius žodžiud sakot kai jaunieji sega spyna ant tilto g.gif
Atsakyti
Sveikutes, su sventem visas 4u.gif
Tai va suzinojau jau data vasario 13 doh.gif iskart vidurius sukt pradejo ir pilve drugeliai skraidyt doh.gif dieve dieve, nuo ko pradet doh.gif atrodo ir scenariju turiu ir zodziu siek tiek, o nuo ko pradet ir nezinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2009 12 28, 22:12)
Sveikutes, su sventem visas 4u.gif
Tai va suzinojau jau data vasario 13 doh.gif iskart vidurius sukt pradejo ir pilve drugeliai skraidyt doh.gif dieve dieve, nuo ko pradet doh.gif atrodo ir scenariju turiu ir zodziu siek tiek, o nuo ko pradet ir nezinau verysad.gif

ramiai ikvepk, jei viska turi, tai nera ko jaudintis, dar turi laiko viska susideliosi i savo vezes ir viskas bus super mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes visos smile.gif visas sveikinu su sventemis atejusiomis ir ateinanciomis 4u.gif as jau po viso vargelio tongue.gif atsokom vestuve atbuvom pirsleliais, ir galiu pasakyti kaip pirma karta visai neblogai,nors ne viska spejom panaudoti ka buvom pasiruose ir ne viskas gavos pagal scenariju ax.gif o siaip visi sveciai buvo patenkinti ir gyre mus sake jei ne pirsliai tai vestuve butu liudna..tik kad orelis buvo ne koks lyjo vejas va tau ir kaledos g.gif na bet nuotaikos buvo puikios ir buvo smagu... 4u.gif kada smulkiau apasysiu ka kaip darem dabar mano mazoji nelabai leidzia man rasyt demesio jau mazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minosa @ 2009 12 29, 10:23)
ramiai ikvepk, jei viska turi, tai nera ko jaudintis, dar turi laiko viska susideliosi i savo vezes ir viskas bus super mirksiukas.gif

Na ne viska dar, tik gabalais tai jei maze leis siand meginiu jau viska klijuot i viena scenariju ir ieskotis ko truksta mirksiukas.gif pirsliausim su vyru, bet jis daug dirba tai visas sitas papildomas rupstis ant mano galvos doh.gif

QUOTE(Mafuke @ 2009 12 29, 12:49)
Sveikutes visos  smile.gif visas sveikinu su sventemis atejusiomis ir ateinanciomis  4u.gif  as jau po viso vargelio  tongue.gif  atsokom vestuve atbuvom pirsleliais, ir galiu pasakyti kaip pirma karta visai neblogai,nors ne viska spejom panaudoti ka buvom pasiruose ir ne viskas gavos pagal scenariju  ax.gif  o siaip visi sveciai buvo patenkinti ir gyre mus sake jei ne pirsliai tai vestuve butu liudna..tik kad orelis buvo ne koks lyjo vejas va tau ir kaledos  g.gif  na bet nuotaikos buvo puikios ir buvo smagu... 4u.gif kada smulkiau apasysiu ka kaip darem dabar mano mazoji nelabai leidzia man rasyt demesio jau mazai  biggrin.gif

Labai laukiu kad papasakotum kaip sekes ir fotkiu kokiu ax.gif

O kiek mazdaug svociutes jum kainavo sitas "malonumas"? Aisku neiskaiciuojant jusu paciu puosimosi ir rubu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar toks klausimas berasant scenariju iskilo (ne i tema scenarijaus visai doh.gif ) cia tom kuriosturi mazu kleckiuku...ka daret su jais? As anytai palikt nenoriu nes gyvena netoli prienu kaime, tai labai nepatogu ir pries vestuves ir po..o ir siaip ji sunkiai uzmiega be manes (nesupama ant ranku neuzmiega, rekia iki springimo) net vyrui buna sunku uzmigdyt jei manes ner namie...tai ka sneket apie svetimus zmones doh.gif cia turbut vienas is didziausiu galvosukiu man doh.gif kai mamai uzsminiau gal i vestuves vestis ir koki zmogu samdyt tai piestu pasistojo, kad tikrai nesamone...net nzn ka ir daryt..
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2009 12 29, 16:53)
doh.gif kai mamai uzsminiau gal i vestuves vestis ir koki zmogu samdyt tai piestu pasistojo, kad tikrai nesamone...net nzn ka ir daryt..

jei yra atskirai, kur atokiau nuo vestuvių šurmulio tą mažutę su aukle palikt tikrai vesčiaus, jei ne, gal nelabai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 29 gruodžio 2009 - 17:41
QUOTE(joreta @ 2009 12 29, 17:40)
jei yra atskirai, kur atokiau nuo vestuvių šurmulio tą mažutę su aukle palikt tikrai vesčiaus, jei ne, gal nelabai  g.gif

Dar nera aisku del vietos, bet dekui uz minti mirksiukas.gif reiks pasidomet, nes surmulys tikrai nepatinka (vargom per sventes jau doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2009 12 29, 17:53)
Dar toks klausimas berasant scenariju iskilo (ne i tema scenarijaus visai doh.gif ) cia tom kuriosturi mazu kleckiuku...ka daret su jais? As anytai palikt nenoriu nes gyvena netoli prienu kaime, tai labai nepatogu ir pries vestuves ir po..o ir siaip ji sunkiai uzmiega be manes (nesupama ant ranku neuzmiega, rekia iki springimo) net vyrui buna sunku uzmigdyt jei manes ner namie...tai ka sneket apie svetimus zmones doh.gif cia turbut vienas is didziausiu galvosukiu man doh.gif kai mamai uzsminiau gal i vestuves vestis ir koki zmogu samdyt tai piestu pasistojo, kad tikrai nesamone...net nzn ka ir daryt..

Mes į namus pasikvietėm mamą, kad su mažyliu būtų bent įprastoje aplinkoje. Visai neblogai buvo, nors aš jį dar maitinau. Kadangi vestuvės buvo nelabai toli nuo namų, tai naktį grįžom, o ryte vėl išvažiavom.
Atsakyti
Mielosios!

Linkiu visoms pasitikti ŠVENTĘ ir ją išsaugoti savyje, linkiu, kad pajustumete, jog ESATE LAIMINGI!!!!!

Linksmų, prasmingų, viltingų ateinančių Naujųjų 2010-ųjų metų!

[attachmentid=190624]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minosa: 31 gruodžio 2009 - 12:13
SU NAUJIAIS 2010 METAIS, MIELOSIOS.
turbut visos dar švenčiat, o aš po kalėdu ir vestuviu soti doh.gif lotuliukas.gif . Nu ka einu ikelinėt fotkės ka turiu. mirksiukas.gif
Papildyta:
Na pradėsiu, tokie štai buvo mano akmenukai
user posted image
o čia dėžutė
user posted image
user posted image
Smėlio smiltelės ir indelis
user posted image
user posted image
Piršlelio gėlytės, kurias dariau pati blush2.gif
user posted image
O čia svočiutės puokštė irgi pati suraičiau
user posted image
papkė
user posted image
saldainukai ir gėrimai
user posted image
Papildyta:
o čia mano pricese, žiedlapius mėtė, čia foto iš sodybos kur ir vyko pati ceremonija(sutuoktuviu)
user posted image
user posted image
user posted image

o čia aš svočiutė su saviše, tik gaila kad foto dar neturim tik kelios tai čia jau važiuojan limuzine
user posted image
Atsakyti
SU NAUJAIS METAIS VISAS, TEGU SIE METAI VISKUOM BUNA GERESNI NEI PRAEJE 4u.gif

QUOTE(inevas @ 2010 01 01, 14:10)

Na ir auksaranke tu thumbup.gif as pati turbut tik akmenukus sugebesiu padaryt doh.gif nu neturiu tos gysleles nors tu ka doh.gif
O suknute kokia grazi, bent jau pacios spalvos tai man asmeniskai labai liuks thumbup.gif Kazin kaip sijonukas? Kokio tipo? Visai noreciau tokios spalvos suknutes ir as blush2.gif
Ir dukryte tikra grazuole geliu mergaite mirksiukas.gif

As tai ipusejau (beveik) scenariju doh.gif
Radau net kelias "aukles" dukrytei thumbup.gif
Ir suzinojau kad busimo sesers vyro mama iz molio daro labai daug ka, tai jis sake kad tikrai galim drasiai prasyt padarys ir net pinigeliu nereiks moket thumbup.gif tai va jau kaip ir kelis darbelius pasidariau, vis maziau rupesciu lieka ax.gif
Atsakyti