Rudaakė, nu tu šaunuolė tiek daug padarei per tiek mažai laiko
QUOTE(Pilypė @ 2009 12 16, 22:21)
Rudaakė, nu tu šaunuolė tiek daug padarei per tiek mažai laiko
aciukas viskas imanoma per ta savaite dar ir scenariju padariau, ir dar daug smulkmenu, tik foto nebespejau padaryt
Va radau labai gera zaidimu sarasa su aprasymais.
Gal kam pravers. http://www.anonsas.l...x/article/10672
Gal kam pravers. http://www.anonsas.l...x/article/10672
Labutis.Aš ir prieš mėnesį pakviesta piršliaut tik man tas mėnuo truputį kitoks,mat laidotuves turėjau neperseniausiai.Tai šis mėnesis toks:perku vienu metu ir laidotuvėms ir vestuvėms
Apvezdinu brolį.
šiandien pirkausi prizus žaidimo laimėtojams,tai pora iš negirdėtų(tiksliai negarantuoju):
Žaisliukas paįvairinti seksualiniam gyvenimui-morka,
kelionės laiko mašina- laikrodis.
Apvezdinu brolį.
šiandien pirkausi prizus žaidimo laimėtojams,tai pora iš negirdėtų(tiksliai negarantuoju):
Žaisliukas paįvairinti seksualiniam gyvenimui-morka,
kelionės laiko mašina- laikrodis.
QUOTE(ppaulaa @ 2009 12 16, 00:31)
ir dar norejau patarimo-noriu prie stalo pagerbt jaunosios mama tylos minute , bet kokiu momentu tai daryt-ar tik susedus ar po santuokos liudijimo iteikimo? Gal kas turit patirties
sveikutės,
na per mano jubilieju, aišku tai ne vestuvės, bet mano broli pagerbėm iš kart susėdus priestalo, tai pranešė vedantysis.
Dieve man liko tik savaitė, bet per darbus nežinau kaip spėt , darbe jau 5-6 val. ryto, namie iš darbo 20 val., kada viska susipirkt, suknytė yra, scenarijus yra, dar turiu akmenukus ir viskas
Labutis. Su MB svotavom jo brolio vestuvėse rugpjūčio mėn. Daug ruošėmės, bet viskas vyko, aišku, ne pagal planą Tada susinervinau žiauriai, laiko trūko viskam, daug liko nepasakyta ir nepadaryta. Bet svečiams, nežinojusiems mūsų scenarijaus, patiko.
http://public.fotki.com/Vileleta/ Čia yra keletas nuotraukyčių. Nieko ypatingo, bet gal kam tiks idėjos. Galiu ir pagalbą pasiūlyt esant reikalui
http://public.fotki.com/Vileleta/ Čia yra keletas nuotraukyčių. Nieko ypatingo, bet gal kam tiks idėjos. Galiu ir pagalbą pasiūlyt esant reikalui
Sveikos, busimos ir buvusios svociutes,
jungiuosi ir as i jusu bureli. Manes su vyru sis malonumas laukia geguzes 15 d. Kas keisciausia, siemet patys geguzes 16d. atsokome savo svente.
Jau perziurejau sia tem, dabar lysiu i kitas ir seksiu jusu kalbas. Jau radau keleta neraliu ideju.
Dar turim daug laiko pasiruosimui, tad labai neskubu, o kadangi cia jau antras kartas bus, tai siek tiek paprasciau.
jungiuosi ir as i jusu bureli. Manes su vyru sis malonumas laukia geguzes 15 d. Kas keisciausia, siemet patys geguzes 16d. atsokome savo svente.
Jau perziurejau sia tem, dabar lysiu i kitas ir seksiu jusu kalbas. Jau radau keleta neraliu ideju.
Dar turim daug laiko pasiruosimui, tad labai neskubu, o kadangi cia jau antras kartas bus, tai siek tiek paprasciau.
Sveikos visos naujai prisijungusios
Manau po visų švenčių būsime aktyvesnės
Einu ir aš į pabaigą su skaitymais, galėsiu jau viską dėliotis ir darytis. Nes galva pilna minčių Pradėsiu jaunuosius kankinti ankščiau nei vestuvės prasidės Bandysiu padaryti kalendorių, kur skaičiuotų paskutinį mėnesį iki vestuvių, paskui dar keletą užduočių, o per šventę apibendrinimą padarysiu
Manau po visų švenčių būsime aktyvesnės
Einu ir aš į pabaigą su skaitymais, galėsiu jau viską dėliotis ir darytis. Nes galva pilna minčių Pradėsiu jaunuosius kankinti ankščiau nei vestuvės prasidės Bandysiu padaryti kalendorių, kur skaičiuotų paskutinį mėnesį iki vestuvių, paskui dar keletą užduočių, o per šventę apibendrinimą padarysiu
Labuka svociutem visom
Kaip apsidziaugiau radus sita tema kad is tos laimes vietoj vasario, kova pazymejau tai va mano sesute isteka arba vasario 20 arba 13 (siandien turetume suzinot) ir mes su mb pakviesti pirlsiaut kaip ir dauguma niekad nebuve-rankos, kojos jau dabar dreba o ir maza mergyte pas mus yra kuri nuo ranku nenulipa, tai nelabai isivaizduoju kaip reiks viska pasidaryt...3 temas per naktis perskaiciau, ideju tikrai nemazai turiu, bet kolkas dar nieko neisivaizduoju
Tikiuosi padesit man kai iskils kokiu kvailu klausimu
Kaip apsidziaugiau radus sita tema kad is tos laimes vietoj vasario, kova pazymejau tai va mano sesute isteka arba vasario 20 arba 13 (siandien turetume suzinot) ir mes su mb pakviesti pirlsiaut kaip ir dauguma niekad nebuve-rankos, kojos jau dabar dreba o ir maza mergyte pas mus yra kuri nuo ranku nenulipa, tai nelabai isivaizduoju kaip reiks viska pasidaryt...3 temas per naktis perskaiciau, ideju tikrai nemazai turiu, bet kolkas dar nieko neisivaizduoju
Tikiuosi padesit man kai iskils kokiu kvailu klausimu
[quote=Rudaakė,2009 12 15, 23:42]
labutes,
vis neturiu laiko parasyt kaip man sekesi, bet nors ikelsiu nuotraukas, gal kas ideju pasisems nors as jas irgi semiau
butelaiciai ispirkoms:
vaiku vardams:
saldainiu juosta
sveikute,nu saunuole,nu malacius svociute esi,viskas labai grazu,tiesiog super
Papildyta:
sveikutes svociutes,noriu visas pasveikinti su artejancios nuostabviom sventes,su SV.Kaledom ir Naujaisias metais,zinau tai ne i tema biskeli,bet vistiek noriu pasveikinti ir visom ir visiems svociaujantiems noriu palinketi,gero pasiruosimo,geros nuotaikos ir sauniu svenciu.....Su sventem brangios mergynos....
labutes,
vis neturiu laiko parasyt kaip man sekesi, bet nors ikelsiu nuotraukas, gal kas ideju pasisems nors as jas irgi semiau
butelaiciai ispirkoms:
vaiku vardams:
saldainiu juosta
sveikute,nu saunuole,nu malacius svociute esi,viskas labai grazu,tiesiog super
Papildyta:
sveikutes svociutes,noriu visas pasveikinti su artejancios nuostabviom sventes,su SV.Kaledom ir Naujaisias metais,zinau tai ne i tema biskeli,bet vistiek noriu pasveikinti ir visom ir visiems svociaujantiems noriu palinketi,gero pasiruosimo,geros nuotaikos ir sauniu svenciu.....Su sventem brangios mergynos....
QUOTE(norwa @ 2009 11 07, 18:31)
As pirsliavau jau senokai liepos men.Ir mes gavome labaiiiiiiii ispudinga pakvietima.Jaunieji gyvena uzsienyje,tai jie atsiunte mum siuntinuka .O jame radome saldainiu,likerio butelaiti vardine pirslio juosta,atvirute ir diska su pakvietimu pirsliaut.Galite pasiziureti cia
Vestuviu nuotraukytes idesiu veliau
Vestuviu nuotraukytes idesiu veliau
Na, jusu jaunieji ir isradingi Aisku, kad sitokiam kvietimui niekas neatsilaikytu Is visko matyt , kad esate gerbiami ir mylimi Net uzpavydejau
sveikutės,
na man jau artėja ta diena , šeštadieni duosiu garo, dar nepasiruošusi, bet tikiuosi pasiruošt. Šiandien sužinojau, kad vestuviu cerem. fotkins redaktoriai iš laikraščio. Nes pirmos vestuvės kuriu cerem. vyks ne zakse, o toj vietoj kur bus šventė , nesupratau kodėl tai sudomino kažkoki laikraštuka . Bet nesvarbu, jug negana kad vestuvės, o jose mes piršliaujam
na man jau artėja ta diena , šeštadieni duosiu garo, dar nepasiruošusi, bet tikiuosi pasiruošt. Šiandien sužinojau, kad vestuviu cerem. fotkins redaktoriai iš laikraščio. Nes pirmos vestuvės kuriu cerem. vyks ne zakse, o toj vietoj kur bus šventė , nesupratau kodėl tai sudomino kažkoki laikraštuka . Bet nesvarbu, jug negana kad vestuvės, o jose mes piršliaujam