Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Rudaakė, nu tu šaunuolė blink.gif thumbup.gif tiek daug padarei per tiek mažai laiko bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 12 16, 22:21)
Rudaakė, nu tu šaunuolė  blink.gif  thumbup.gif  tiek daug padarei per tiek mažai laiko  bigsmile.gif  thumbup.gif

aciukas ax.gif viskas imanoma biggrin.gif per ta savaite dar ir scenariju padariau, ir dar daug smulkmenu, tik foto nebespejau padaryt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 17 gruodžio 2009 - 00:24
Va radau labai gera zaidimu sarasa su aprasymais. thumbup.gif
Gal kam pravers. http://www.anonsas.l...x/article/10672
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finitta: 17 gruodžio 2009 - 19:12
Labutis.Aš ir prieš mėnesį pakviesta piršliaut ax.gif tik man tas mėnuo truputį kitoks,mat laidotuves turėjau neperseniausiai.Tai šis mėnesis toks:perku vienu metu ir laidotuvėms ir vestuvėms doh.gif

Apvezdinu brolį.
šiandien pirkausi prizus žaidimo laimėtojams,tai pora iš negirdėtų(tiksliai negarantuoju):
Žaisliukas paįvairinti seksualiniam gyvenimui-morka,
kelionės laiko mašina- laikrodis.
Atsakyti
QUOTE(ppaulaa @ 2009 12 16, 00:31)
ir dar norejau patarimo-noriu prie stalo pagerbt jaunosios mama tylos minute  verysad.gif  , bet kokiu momentu tai daryt-ar tik susedus ar po santuokos liudijimo iteikimo? Gal kas turit patirties  rolleyes.gif

sveikutės,
na per mano jubilieju, aišku tai ne vestuvės, bet mano broli pagerbėm iš kart susėdus priestalo, tai pranešė vedantysis.
Dieve man liko tik savaitė, bet per darbus nežinau kaip spėt doh.gif , darbe jau 5-6 val. ryto, namie iš darbo 20 val., kada viska susipirkt, suknytė yra, scenarijus yra, dar turiu akmenukus ir viskas g.gif
Atsakyti
Labutis. Su MB svotavom jo brolio vestuvėse rugpjūčio mėn. Daug ruošėmės, bet viskas vyko, aišku, ne pagal planą doh.gif Tada susinervinau žiauriai, laiko trūko viskam, daug liko nepasakyta ir nepadaryta. Bet svečiams, nežinojusiems mūsų scenarijaus, patiko.
http://public.fotki.com/Vileleta/ Čia yra keletas nuotraukyčių. Nieko ypatingo, bet gal kam tiks idėjos. Galiu ir pagalbą pasiūlyt esant reikalui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vileleta: 17 gruodžio 2009 - 20:49
Sveikos, busimos ir buvusios svociutes,

jungiuosi ir as i jusu bureli. Manes su vyru sis malonumas laukia geguzes 15 d. Kas keisciausia, siemet patys geguzes 16d. atsokome savo svente.

Jau perziurejau sia tem, dabar lysiu i kitas ir seksiu jusu kalbas. Jau radau keleta neraliu ideju.
Dar turim daug laiko pasiruosimui, tad labai neskubu, o kadangi cia jau antras kartas bus, tai siek tiek paprasciau.
4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos naujai prisijungusios smile.gif
Manau po visų švenčių būsime aktyvesnės thumbup.gif
Einu ir aš į pabaigą su skaitymais, galėsiu jau viską dėliotis ir darytis. Nes galva pilna minčių mirksiukas.gif Pradėsiu jaunuosius kankinti ankščiau nei vestuvės prasidės smile.gif Bandysiu padaryti kalendorių, kur skaičiuotų paskutinį mėnesį iki vestuvių, paskui dar keletą užduočių, o per šventę apibendrinimą padarysiu 4u.gif
Atsakyti
Labuka svociutem visom 4u.gif
Kaip apsidziaugiau radus sita tema kad is tos laimes vietoj vasario, kova pazymejau doh.gif tai va mano sesute isteka arba vasario 20 arba 13 (siandien turetume suzinot) ir mes su mb pakviesti pirlsiaut doh.gif kaip ir dauguma niekad nebuve-rankos, kojos jau dabar dreba doh.gif o ir maza mergyte pas mus yra kuri nuo ranku nenulipa, tai nelabai isivaizduoju kaip reiks viska pasidaryt...3 temas per naktis perskaiciau, ideju tikrai nemazai turiu, bet kolkas dar nieko neisivaizduoju doh.gif
Tikiuosi padesit man kai iskils kokiu kvailu klausimu ax.gif
Atsakyti
[quote=Rudaakė,2009 12 15, 23:42]
labutes,
vis neturiu laiko parasyt kaip man sekesi, bet nors ikelsiu nuotraukas, gal kas ideju pasisems smile.gif nors as jas irgi semiau biggrin.gif

butelaiciai ispirkoms:
user posted image

vaiku vardams:
user posted image

saldainiu juosta smile.gif
user posted image

sveikute,nu saunuole,nu malacius svociute esi,viskas labai grazu,tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
sveikutes svociutes,noriu visas pasveikinti su artejancios nuostabviom sventes,su SV.Kaledom ir Naujaisias metais,zinau tai ne i tema biskeli,bet vistiek noriu pasveikinti ir visom ir visiems svociaujantiems noriu palinketi,gero pasiruosimo,geros nuotaikos ir sauniu svenciu.....Su sventem brangios mergynos.... santa2.gif santa2.gif wink_3.gif wink_3.gif megalol.gif 000059.gif 000059.gif 000054.gif 000054.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2009 11 07, 18:31)
As pirsliavau jau senokai liepos men.Ir mes gavome labaiiiiiiii ispudinga pakvietima.Jaunieji gyvena uzsienyje,tai jie atsiunte mum siuntinuka  biggrin.gif .O jame radome saldainiu,likerio butelaiti vardine pirslio juosta,atvirute ir diska su pakvietimu pirsliaut.Galite pasiziureti cia
  Vestuviu nuotraukytes idesiu veliau  smile.gif

Na, jusu jaunieji ir isradingi thumbup.gif Aisku, kad sitokiam kvietimui niekas neatsilaikytu wub.gif Is visko matyt , kad esate gerbiami ir mylimi smile.gif Net uzpavydejau blush2.gif
Atsakyti
sveikutės,
na man jau artėja ta diena doh.gif , šeštadieni duosiu garo, dar nepasiruošusi, bet tikiuosi pasiruošt. Šiandien sužinojau, kad vestuviu cerem. fotkins redaktoriai iš laikraščio. Nes pirmos vestuvės kuriu cerem. vyks ne zakse, o toj vietoj kur bus šventė bigsmile.gif , nesupratau kodėl tai sudomino kažkoki laikraštuka g.gif . Bet nesvarbu, jug negana kad vestuvės, o jose mes piršliaujam thumbup.gif
Atsakyti