Sveikos būsimos ir buvusios svočiutės ,
labai labai prašau kokio nors piršliavimo scenarijaus,perskaičiau temutę ir nieko neradau ,plyz jei kas galit atsiūskit į emailą Jurgitar3@gmail.com arba skype jjurgitaa3
dėkoju širdingai išanksto
QUOTE(PATAPSA @ 2009 12 14, 22:16)
Sveikos būsimos ir buvusios svočiutės ,
labai labai prašau kokio nors piršliavimo scenarijaus,perskaičiau temutę ir nieko neradau ,plyz jei kas galit atsiūskit į emailą Jurgitar3@gmail.com arba skype jjurgitaa3
seip galetum pasiskaityti ne tik sita bet ir ankstesnes temas, tikri rastum kruv scenriju ir ideju kuris gletum su pritikyti
Nenorėkit merginos gauti visos jau paruoštos medžiagos, kur tereiktų pakeisti vardus, porą kartų perskaityti ir eiti
Nes daugelis ne vieną savaitę ar mėnesį atiduoda, kol viskam pasiruošia, pasidaro
Manau nėra sunku perversti nors kokias 5-6 temas atgalios, medžiagos tikrai yra nemažai Tereikia pastangų ir noro.. Nes daugelis dalykų kartojasi per temas
Va aš jau skaitau 13 iš senųjų temų, liko perskaityti 3 Medžiagos prisirinkau sočiai: žaidimai, žodžiai, eiliškumas, siurprizai ir t.t
Jau po visų Kalėdų ir naujų galėsiu labiau ir temoje padalyvauti
Nes daugelis ne vieną savaitę ar mėnesį atiduoda, kol viskam pasiruošia, pasidaro
Manau nėra sunku perversti nors kokias 5-6 temas atgalios, medžiagos tikrai yra nemažai Tereikia pastangų ir noro.. Nes daugelis dalykų kartojasi per temas
Va aš jau skaitau 13 iš senųjų temų, liko perskaityti 3 Medžiagos prisirinkau sočiai: žaidimai, žodžiai, eiliškumas, siurprizai ir t.t
Jau po visų Kalėdų ir naujų galėsiu labiau ir temoje padalyvauti
Na ne visada ir laiko yra kad menesius sedeti ir medziagos ieskoti... Jei pirsliauti reikia po poros savaiciu, todel kartais ir tenka prasyti pagalbos
dar noriu paklaust ar nieks neturit medaliu atsispausdint ????
QUOTE(ppaulaa @ 2009 12 15, 17:47)
dar noriu paklaust ar nieks neturit medaliu atsispausdint ????
ir dar norejau patarimo-noriu prie stalo pagerbt jaunosios mama tylos minute , bet kokiu momentu tai daryt-ar tik susedus ar po santuokos liudijimo iteikimo? Gal kas turit patirties
labutes,
vis neturiu laiko parasyt kaip man sekesi, bet nors ikelsiu nuotraukas, gal kas ideju pasisems nors as jas irgi semiau
butelaiciai ispirkoms:
vaiku vardams:
saldainiu juosta
firminiai saldainiai
ispirku maisiukai:
aciu uz juos Naktibaldai
sapano buteli jau matet....
saldainiu dezute jaunavedziams pries miega
Medaliai
beje, jie man atliko, nes nebespejom iteikinet, taip, kad merginos.....
Papildyta:
Naujagimiui rinkinys:
termosas - sisiuko gaudykle
silkine antklode - paklode neperslampama
iseigines kelnaites - pampersas
linkejimu - prisiminimu butelis. rase sveciai ka tik norejo ir mete i vidu.
matyti gintariniai karoliai
juos gavo nuotaka einant miegot vietoj naktiniu.
Dar turejau kraicio skrynele, kitu smulkmenu, netikra liudijima (beje visi buvo soke, nes jis buvo kaip tikras, tad baisu buvo kad negauciau baudos ) Ir varte sveciai, ir uoste, ir plaukeliu ieskojo nepykit, bet sablono neplatinsiu...... per daug tikras....
pries 12 val, sveciai dege zvakutes ir sake linkejimus, tam reikalui va tokia sirdis buvo:
matosi tik ne visa....
pirslienes foto nebus, nes ju nera
MORALAS - viskas padaryta per....... savaite laiko.....
dar dariau dezutes, jaunuju teveliams, paprase buvo
http://public.fotki....s/dsc-8541.html
vis neturiu laiko parasyt kaip man sekesi, bet nors ikelsiu nuotraukas, gal kas ideju pasisems nors as jas irgi semiau
butelaiciai ispirkoms:
vaiku vardams:
saldainiu juosta
firminiai saldainiai
ispirku maisiukai:
aciu uz juos Naktibaldai
sapano buteli jau matet....
saldainiu dezute jaunavedziams pries miega
Medaliai
beje, jie man atliko, nes nebespejom iteikinet, taip, kad merginos.....
Papildyta:
Naujagimiui rinkinys:
termosas - sisiuko gaudykle
silkine antklode - paklode neperslampama
iseigines kelnaites - pampersas
linkejimu - prisiminimu butelis. rase sveciai ka tik norejo ir mete i vidu.
matyti gintariniai karoliai
juos gavo nuotaka einant miegot vietoj naktiniu.
Dar turejau kraicio skrynele, kitu smulkmenu, netikra liudijima (beje visi buvo soke, nes jis buvo kaip tikras, tad baisu buvo kad negauciau baudos ) Ir varte sveciai, ir uoste, ir plaukeliu ieskojo nepykit, bet sablono neplatinsiu...... per daug tikras....
pries 12 val, sveciai dege zvakutes ir sake linkejimus, tam reikalui va tokia sirdis buvo:
matosi tik ne visa....
pirslienes foto nebus, nes ju nera
rezervuoju medalius
QUOTE(Rudaakė @ 2009 12 16, 01:42)
labutes,
kas per grožis o dar kai per savaite suruosta, labai grazu as dar nei puse nepdarius visko ko noriu, tik aisku man laiko dar yra, tai ir neskubu
QUOTE(skgreta @ 2009 12 14, 22:50)
seip galetum pasiskaityti ne tik sita bet ir ankstesnes temas, tikri rastum kruv scenriju ir ideju kuris gletum su pritikyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 12 15, 00:11)
Nenorėkit merginos gauti visos jau paruoštos medžiagos, kur tereiktų pakeisti vardus, porą kartų perskaityti ir eiti
Manau nėra sunku perversti nors kokias 5-6 temas atgalios, medžiagos tikrai yra
Manau nėra sunku perversti nors kokias 5-6 temas atgalios, medžiagos tikrai yra
Pilnai sutinku
QUOTE(Finitta @ 2009 12 15, 16:25)
Na ne visada ir laiko yra kad menesius sedeti ir medziagos ieskoti... Jei pirsliauti reikia po poros savaiciu ......
Perskaityti pora temų į priekį, tikrai daug laiko neužims. O kadangi vasara - vestuvių metas, tai vasaros temos pats tas.
Nors galiu pasakyti, kad SM mamos nes iš Jūsų gavau daug daugiau info ir patarimų nei iš savų žmonių, iš jų liko tik pažadai o ne pagalba .........
QUOTE(Rudaakė @ 2009 12 16, 01:42)
labutes,
.....................
.....................
šaunuolė
Sveikos mergytes, noriu paklausti gal kuri netycia zino saksafonista is panevezio ar aplinkiniu krastu, noresiu kad pagrotu koki 0.5-1val.
ir gal kuri susidurusi, su tokia situacija, kai zmones tuokiasi jau ne pirma karta, nedaro jokiu vestuviu, tik vakariene restorane su artimiausiais, ka galima jiems isimintino padaryti? norisi kad jiems si diena butu nepaprasta... padekit
ir gal kuri susidurusi, su tokia situacija, kai zmones tuokiasi jau ne pirma karta, nedaro jokiu vestuviu, tik vakariene restorane su artimiausiais, ka galima jiems isimintino padaryti? norisi kad jiems si diena butu nepaprasta... padekit
QUOTE(InguteT @ 2009 12 16, 18:46)
Sveikos mergytes,gal kuri susidurusi, su tokia situacija, kai zmones tuokiasi jau ne pirma karta, nedaro jokiu vestuviu, tik vakariene restorane su artimiausiais, ka galima jiems isimintino padaryti? norisi kad jiems si diena butu nepaprasta... padekit
Na as nesusiduriau, bet as butinai daryciau seimos zydinio uzdegima, netikra santuokos liudijima, medalius apdovanuojimams, paludetuves miegoti,sveciu linkiejimu knyga, galite padovanot sampano buteli su ju nuotrauka, jei spesit dar saldainiu popierelius pasidaryt, na ir kazka kas jum paciai norisi