Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikutės,
klausykit brangiosios kaip užrašyt ant skrynelės kur bus dedami atrinkti akmenukai?, nu niekaip nepamenu kaip ten vadinasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 12 08, 20:36)
Nusiunciau i pasta, paziurek ,gal kas ir tiks. mazai kada uzsuku, tai jei kam reikes nusiusk jau tu smile.gif

Aciu labai smile.gif 4u.gif

sveikutės,
klausykit brangiosios kaip užrašyt ant skrynelės kur bus dedami atrinkti akmenukai?, nu niekaip nepamenu kaip ten vadinasi

as radau vienur uzrasyra jausmu skrynele, o kitur gyvenimo recepto skrynele
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2009 12 08, 22:29)
sveikutės,
klausykit brangiosios kaip užrašyt ant skrynelės kur bus dedami atrinkti akmenukai?, nu niekaip nepamenu kaip ten vadinasi doh.gif

ten kazkaip ne taip issikele man bet parasiau kaip buvau radus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mafuke @ 2009 12 09, 14:53)
ten kazkaip ne taip issikele man bet parasiau kaip buvau radus  smile.gif

gal kas turit netikrus santuokos liudijimus, nu kad pradzioj prie stalo perskaityt bajeriui mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mafuke @ 2009 12 09, 01:25)
Aciu labai  smile.gif  4u.gif

sveikutės,
klausykit brangiosios kaip užrašyt ant skrynelės kur bus dedami atrinkti akmenukai?, nu niekaip nepamenu kaip ten vadinasi

as radau vienur uzrasyra jausmu skrynele, o kitur gyvenimo recepto skrynele

sveikutės,
labai ačiu už pagelba mirksiukas.gif , aš jaučiu rašysiu šeimos receptas.
kaip manot?
Papildyta:
dar mergytės norėčiau patarimo dėl "užduočiu" jaunikiui, einant pas jaunaja.
turiu datas , bet ji gyvena 6 aukšte doh.gif . galvoju padaryt su trijomis stiklinėmis su vandeniu ir dar viena užduoti norėčiau sugalvoti su datom, gal ka patartumėt?
Atsakyti
Sveikutes svociukes smile.gif , priimkit ir mane i savo buri, nors as kaip ir liudininke busiu birzelio men., bet kadangi isteka mano jaunesnioji sesyte, tai galvoju vistiek pasiruost kokiu zaidimu, zodzius prie stalo paskaitysiu smile.gif , istiesu super temute cia, daug visokios informacijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mafuke @ 2009 12 09, 13:55)
Papildyta:
gal kas turit netikrus santuokos liudijimus, nu kad pradzioj prie stalo perskaityt bajeriui  mirksiukas.gif  blush2.gif

Na turejau kazkur ta liudijima,bet niekaip nerandu, kai tik rasiu butinai ikelsiu.
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2009 12 09, 23:35)
sveikutės,
labai ačiu už pagelba mirksiukas.gif , aš jaučiu rašysiu šeimos receptas.
kaip manot?
Papildyta:
dar mergytės norėčiau patarimo dėl "užduočiu" jaunikiui, einant pas jaunaja.
turiu datas , bet ji gyvena 6 aukšte doh.gif . galvoju padaryt su trijomis stiklinėmis su vandeniu ir dar viena užduoti norėčiau sugalvoti su datom, gal ka patartumėt?

užduotis gali daryti: kad ir padainuoti meilės dainą; vardinti kodėl nori ją vesti ir pan. Bet nedaryk ant kiekvieno laipto, aukštais tik smile.gif ir paskutiniame aukšte jau gali daugiau pakankinti smile.gif
Man dabar laiptinėje irgi reikėjo daryti, bet tik iki trečio aukšto. tačiau pas mus nuotaka buvo užvėlavusi, tai teko skubėti, tai prie įėjimo tik klausinėjom ko nori, liepiau rinktis iš gražių pamergių, paskui lipdamas laiptai vardino kodėl nori ją vesti, tai yra kuom nuotaka gera. O kai jau įėjom į butą klausiau ką siūlo mūsų nuotakai, kokie jaunikio ketinimai, tai jaunikis ištiesė žiedus ir pasakė, kad siūlo juos, kad siūlo meilė visam gyvenimui... Tai tada jau visų klausiau ar galime atiduoti jam nuotaką ir atvedžiau nuotaką.
Atsakyti
Mielosios su atejusia ziema JUS clap.gif santa2.gif
Atsakyti
Sveikutes visos, na va ir man teks pabuti svocia. Pirma karta kaip ir daugeliui jusu. Labai labai reikia patarimu, gal ka idomesnio i scenariju itraukti, nes tik paprastas ir be abejo zaidimu gal galetu kas atsiusti. Buciau be galo dekinga. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
sveikute,sveikutes svociutes,senei bebuvau cia pas jus,bet matau ,kad reikalai juda i prieki,labi dziugu matyti,kad nauju ideju vis pilna,......norejau paklausti del karoliu gintariniu,kam jie yra skirti ir kada juos reikia iteikti?aciu uz atsakyma............O svociute kuri aprase savo svovima ir dar nuotraukyciu idejo,tikra saunele,aciu tau uz toki grazu pasakojima 4u.gif 4u.gif ..............saunu,kad viskas sekasi sauniai..........
Atsakyti
Kaip sekasi mergytėms? bigsmile.gif
Šventės dabar kitos, tai ir tema tyli hihihi.gif

Gal kas turite saldainiukų maketą? g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif gal kas galetumet vestuviu scenariju perleist? Buciau labai dekinga 4u.gif ir siaip gal turit kokios vestuvines atributikos maketuku smile.gif . Is anksto dekoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti