Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
jau baigiu perskaityt visas temas, bet niekur neradau scenarijaus kur nebutu minimi tevai, nes pas mus tevu nebus, tai net nezinau kaip elgtis su islydejimu is namu, su seimos zidinio iteikimu-gal kas buvote susidurusios su tokia situacija? Kas tada turi iteikti seimos zidini jei tevu nera?
Atsakyti
QUOTE(ppaulaa @ 2009 12 05, 22:07)
jau baigiu perskaityt visas temas, bet niekur neradau scenarijaus kur nebutu minimi tevai, nes pas mus tevu nebus, tai net nezinau kaip elgtis su islydejimu is namu, su seimos zidinio iteikimu-gal kas buvote susidurusios su tokia situacija? Kas tada turi iteikti seimos zidini jei tevu nera?

kai aš dariau, visi svečiai sudėjo ant padėklo savo uždegtą žvakutę mažą. gražiai išėjo wub.gif Bet darėm pradžioj, prieš 1-ą užsėdimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 06 gruodžio 2009 - 12:14
labutės, aš prisiduodu, kad gyva...... biggrin.gif
grįžom namo 6.30

Viskas prėjo liuks, tik galiu pasakyt, kad per daug visko turėjau , laiko vis maža man buvo lotuliukas.gif

Kai atsipūsiu, galėsiu parašyt kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
dar turiu prasyma blush2.gif forume buvau radusi atspausdintus ir ilaminuotus tokius smagius medalius vestuvems, bet neberandu kur verysad.gif gal kas turit ir galit atsiust man bigsmile.gif ? Lauksiu i AZ
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2009 12 05, 22:26)
SVEIOS,
man turbut maloniausias darbas rintis suknyte biggrin.gif  ir aš šiandien jyse nusipirkau akmenėlius thumbup.gif tik kažin su kuo reiks užrašyt, kad nenusivalytu g.gif

Aga tikrai yra malonu runktis suknele viena uz kita grazesne ir nezinai kuria smile.gif na o ant akmenuku as uzrasiau su markeriu kuris skirtas rasymui ant CD tikrai neturi nusivalyti g.gif thumbup.gif manau bus gerai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ppaulaa @ 2009 12 06, 23:01)
dar turiu prasyma  blush2.gif  forume buvau radusi atspausdintus ir ilaminuotus tokius smagius medalius vestuvems, bet neberandu kur  verysad.gif  gal kas turit ir galit atsiust man  bigsmile.gif  ? Lauksiu i AZ

Bukit geros prasau as ir noreciau tu medaliu ir dar ieskau ir kazkaip neradau gal praziopsojau kur nes pagrinde skaitau foruma su maziuke ent keliu tai doh.gif sunku buna tongue.gif

Na o mes su jaunaja mazdaug apterm taip vestuve ir as apgalvojau ka mazdaug daryt. Isleidimas vyks jaunikio namuose kartu su jaunaja jie isvyks tai ten jie nori simboliskai kad tevai palaimintu ir tiek kuo maziau sake tu kalbu. tik dar nesumasciau kazko orginalesnio kaip jaunikis jaunaja turi pasitikti..tai va is namu lekiam tiesiai i siauliu katedra ir po jos jau vazinejam kur suplanuosim: manau tai bus centrine kaledu egle, ezeras kaip sake jaunieji kur susipazino paskui fotoatelje uzsakyta yra tai cia manau nelabai kokiu zaidimu man gausis padaryt nebent aisktej prie egles ka sugalvoti g.gif dabar mastau programa prie stalo.
Gal kuri turit kokiu diplomu vestuvems ar dar koki kaip buna netikri santuoku liudijimai. As jei kam reikia turiu vestuviu scenariju galiu permest kam reikia mano el.pastas: zalias888@gmail.com bigsmile.gif
Atsakyti
labutis visom,
ir pas mane buvo atlėkusi jaunoji, tai kaip supratau antrai dienai man nieko daryt nereiks lotuliukas.gif , tai man jau darbo iš kart sumažėjo, valio thumbup.gif . buvau pas manikiuriste tai ji man davė savo teptuka su kuriuo daro daile, kad lengviau man butu užrašyt ant dežutės, akmenėliu, ......
dabar niekur nerandu svalvoto smėlio g.gif , čia viena svočiutė pasakojo kaip ji darė tai ir aš taip norėčiau padaryt, gal senukuose rasiu
Atsakyti
Aš spalvotą smėlį pirkau gėlių salone wink.gif Už tokį visai nemažą maišelį prašė berods 3 Lt. (pirkau dviejų spalvų, tai išėjo 6 Lt.). Turėjo daug spalvų visokių - mėlyno, žalio, raudono, rožinio, oranžinio, violetinio...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skinte: 07 gruodžio 2009 - 20:52
QUOTE(Skinte @ 2009 12 07, 21:52)
Aš spalvotą smėlį pirkau gėlių salone wink.gif Už tokį visai nemažą maišelį prašė berods 3 Lt. (pirkau dviejų spalvų, tai išėjo 6 Lt.). Turėjo daug spalvų visokių - mėlyno, žalio, raudono, rožinio, oranžinio, violetinio...)

o tiksliai, labai ačiu už pagelba mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ablydute,2009 12 02, 14:01]
spėliojo, kas pas piršlį kelnių kišenėje (o ten kamštis nuo šampano butelio, iššauto prie bažnyčios). Kai atspėjo, kamštį įteikėm jauniesiems, jie jį pritvirtino prie rėmelio, kuriuose kaups visus įsimintinų šeimos progų kamščius progos
Po to meilės ministras išrinko poras ir išdalino korteles su bučiniais, kurių turėjo tos poros mokyti. Aš pristatinėjau, kad pvz. pora parodys karštą bučinį, ilgą bučinį ir pan. (Nr. 1 Bekontaktis bučinys Instrukcija: (pasiųsti vienas kitam oro bučinius) Nr. 2 Mandagusis bučinys Instrukcija: (pabučiuoti moters ranką) Nr. 3 Tėviškas bučinys Instrukcija: (pabučiuoti moterį į kaktą) Nr. 4 Simboliškas bučinys Instrukcija: (kaip pasisveikinat pakštelti į skruostus) Nr. 5 Aštrus bučinys Instrukcija: (suvalgyti pipirus ir pasibučiuoti) Nr.6 Karštas bučinys Instrukcija: (bučiuotis, kol sudegs degtukas) Nr. 7 Saldus bučinys Instrukcija: (valgant saldainį pasibučiuoti) Nr. 8 Ilgas bučinys Instrukcija: (valgyti bananą abiems kartu iš skirtingų galų, kol pasibučiuosite) Nr. 9 Drėgnas bučinys Instrukcija: (išgerti degtinės ar šampano ir pasibučiuoti)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu kaip saunu perskaityti,kad viskas pasiseke, ir man laaaaabai patiko sios tavo idejos. Saunuole 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2009 12 03, 12:33)
as svesiu Baltarusijoj,tai centu ten ner... verysad.gif gal kas turi kokiu ideju? turiu tokia ideja,  is sveciu surinkt pinigelius jaunoji is moteru o jaunikis is vyru, ir kas daugiau pririnks tas ir bus atsakingas, bet nzn kaip cia viska suarganizuot o ypac suformuluot, kokius zodzius pasakyt ar ka doh.gif lb sunku isverst i rusu kalba kad taip graziai rimuotusiu kaip lietuviskai doh.gif

Лотерея
Необходимо: ЛОТЕРЕЯ + ПРИЗЫ
Сделайте 20 лотерейных билетов, красиво оформив их. Пронумеруйте билеты.
Продайте эти билеты за минимальную цену. Деньги от продажи билетов отдайте в фонд молодоженов. Когда все билеты проданы, начните розыгрыш. Не все номера должны быть выигрышными, возможно выигрышным будет каждый третий, четвертый билет. Подготовьте необходимые призы. Вам придётся немного потратиться на призы, зато лотерея будет очень хорошим отвлечением.
Atsakyti
(Bozenyte ) Cia gal kas nors tau tiks
КОНФЕТЫ - ЛОВУШКА
Необходимо: КОНФЕТЫ
Передайте зрителям пакетик с конфетами, позвольте им взять себе 1-2
конфеты, если они хотят, конечно. Когда все зрители взяли себе по
конфете, объявите правила игры: за каждую взятую конфету зрители
должны будут рассказать какой-нибудь факт про одного из молодых
или оплатить штраф.

О свадьбе
Перед свадьбой:
ОН: Ура! Наконец-то! Я уже дождаться не мог!
ОНА: Может мне уйти?
ОН: Нет, даже не думай об этом!
ОНА: Ты меня любишь?
ОН: Конечно!
ОНА: Ты мне когда-нибудь изменял?
ОН: Нет, как тебе такое в голову пришло?
ОНА: Будешь меня целовать?
ОН: Буду!
ОНА: Будешь меня бить?
ОН: Ни в коем случае!
ОНА: Могу тебе верить?
После свадьбы - читать снизу вверх.

Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2009 12 04, 14:42)
ale kokius karolius gintarinisu suveriau  lotuliukas.gif 

o cia sampanas  4u.gif

Geros tau sekmes 4u.gif . Bet jau karoliu grazumas, kazkaip iskart nepakeliau visos foto, tai galvoju kokia gintaro spalva, poto ziuriu uzsidejus akinius doh.gif , nu tu cia gerai pavarei biggrin.gif saunuole. O sampano buteliuka pati ispaisei? Lauksim tavo darbeliu veliau
Atsakyti
QUOTE(Mafuke @ 2009 12 06, 23:50)

Papildyta:
Bukit geros prasau as ir noreciau tu medaliu ir dar ieskau ir kazkaip neradau gal praziopsojau kur nes pagrinde skaitau foruma su maziuke ent keliu tai  doh.gif sunku buna  tongue.gif
As jei kam reikia turiu vestuviu scenariju galiu permest kam reikia mano el.pastas: zalias888@gmail.com  bigsmile.gif

Nusiunciau i pasta, paziurek ,gal kas ir tiks. mazai kada uzsuku, tai jei kam reikes nusiusk jau tu smile.gif
Atsakyti