Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Bozenyte @ 2009 12 03, 12:33)
as svesiu Baltarusijoj,tai centu ten ner... verysad.gif gal kas turi kokiu ideju? turiu tokia ideja,  is sveciu surinkt pinigelius jaunoji is moteru o jaunikis is vyru, ir kas daugiau pririnks tas ir bus atsakingas, bet nzn kaip cia viska suarganizuot o ypac suformuluot, kokius zodzius pasakyt ar ka doh.gif lb sunku isverst i rusu kalba kad taip graziai rimuotusiu kaip lietuviskai doh.gif

man teko gauti gimimo dienai tokia dovana- iteike deze, pilna pinigu po 10litu, aisku is ju 5banknotai buto tikri, kiti- atspausdinti su printeriu. pamaciau as ta visa deze pilna pinigu, o galvoju, kas cia bus, tada man uzriso akis ir liepe imt is dezutes po viena kupiura ir nusprest, tikras pinigas ar ne, jei netikras- iskart turiu suplesyt. uoj atsimenu kaip smagu buvo, visi is sonu dar palaiko... tai va, buciau as sia ideja panaudojus per vestuves kai jauniesiem daviau rinkt kas valdys seimos pinigus, bet kad ta dovana apie kuria pasakoju buvo jaunuju daryta anksciau:) bet manau galima butu tikrai panaudoti vestuvese smile.gif
Atsakyti
ablydute, kokia tu šaunuolė bigsmile.gif thumbup.gif Nu super biggrin.gif
Kelias įdėjas nuo tavęs nuvogsiu blush2.gif
O kokie būtų tavo pastebėjimai? ko nereiktų? ar ko trūko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 12 03, 15:24)
ablydute, kokia tu šaunuolė  bigsmile.gif  thumbup.gif Nu super  biggrin.gif
Kelias įdėjas nuo tavęs nuvogsiu  blush2.gif
O kokie būtų tavo pastebėjimai? ko nereiktų? ar ko trūko? blush2.gif

net nežinau, dėl nereikėjimo- aš galėjau jokių žaidimų nesiruošti... nes šaltas sezonas, lauke buvom tiek, kad pasifotkinti... Dabar net nežinau. šiaip neperdaug ką ir prisruošusi buvau, kaip matot- tokie standartiniai dalykai. Vainikėlis atsirao tik vestuvių rytą, nes vis kalbėjo, kad nebus jo. o čia atvažiuoju- padėtas.
Atsakyti
QUOTE(LaurackaJ @ 2009 12 03, 13:44)
man teko gauti gimimo dienai tokia dovana- iteike deze, pilna pinigu po 10litu, aisku is ju 5banknotai buto tikri, kiti- atspausdinti su printeriu. pamaciau as ta visa deze pilna pinigu, o galvoju, kas cia bus, tada man uzriso akis ir liepe imt is dezutes po viena kupiura ir nusprest, tikras pinigas ar ne, jei netikras- iskart turiu suplesyt. uoj atsimenu kaip smagu buvo, visi is sonu dar palaiko... tai va, buciau as sia ideja panaudojus per vestuves kai jauniesiem daviau rinkt kas valdys seimos pinigus, bet kad ta dovana apie kuria pasakoju buvo jaunuju daryta anksciau:) bet manau galima butu tikrai panaudoti vestuvese  smile.gif

thumbup.gif jei nieko geresnio nerasiu, reiks pasinaudot jusu pasiuymu smile.gif vat tik galvoju kad idomiau butu ziurovams ir patiems jaunikiams reikia didesne suma kad butu, bet gaila jei suolesis tikra biggrin.gif g.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

Merginos, kokiu zaidimu galima sugalvot autobuse..... ? nes kol jauniesiems darysiu sesija lauke, pulkas kartais neiskis nosies jauciu, jei bus salta..... ir isvis tokiu oru ka galima smagaus sugalvot keliones metu..... o ji bus ilga......

paskutiniai strichai mano fronte smile.gif eis pirsliene siandien nagu lakuot raudonai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 12 04, 08:40)
labas rytas smile.gif

Merginos, kokiu zaidimu galima sugalvot autobuse..... ?  nes kol jauniesiems darysiu sesija lauke, pulkas kartais neiskis nosies jauciu, jei bus salta.....  ir isvis tokiu oru ka galima smagaus sugalvot keliones metu..... o ji bus ilga......

paskutiniai strichai mano fronte smile.gif  eis pirsliene siandien nagu lakuot raudonai  biggrin.gif

yra tekę būti palydoje ir važiuoti autobusu nemažą atstumą. Aišku "ant drąsos" siunčiamas buteliukas buvo, samdyti piršliai- vedėjai davė užduotis- sukurti ketureilius su žodžiais nuotaka, jaunikis arba jų vardais. Paskui pristatinėti. tai visai įdomu buvo... Galima pulkui duoti prisitatyti, pakalbėti kai jie turi teniso kamuoliuką burnoje. Linksma būna. Sako vardą, ko linki jauniesiems, iš kur atvyko į vestuves ir pan.
Išrinkti kelias merginas, ir liepti joms vardinti vyrų vardus. Kuri daugiau žino ir nepasakys to paties. O kai visos merginos jau išvardija apdovanoti/ pagirti mažiausiai vardų pasakiusią mergina, nes ji ištikimiausia. galima net autobuso skirtingoms pusems varzybas padaryti- elementarus senas zaidimukas- degtukų dėžutės siuntimas nuo nosies ant nosies ir kuri autobuso pusė būtų greitesnė. aišku, čia sunkiau, nes per kėdes reiktų pasiekti. bet pabandyti verta.

Smagu, kad liko paskutiniai štrichai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 12 04, 09:59)
yra tekę būti palydoje ir važiuoti autobusu nemažą atstumą.

Smagu, kad liko paskutiniai štrichai  thumbup.gif

ačiukas, pravers thumbup.gif
Atsakyti
ale kokius karolius gintarinisu suveriau lotuliukas.gif

user posted image

o cia sampanas 4u.gif
user posted image

kiti paveiksliukai bus po veseles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 12 04, 13:42)
ale kokius karolius gintarinisu suveriau  lotuliukas.gif 

user posted image
o cia sampanas  4u.gif
user posted image

kiti paveiksliukai bus po veseles  biggrin.gif

nu gražu, butelis labai gražiai atrodo thumbup.gif ir lauksim kitų vaizdelių mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiutės,
na matau jus čia judat i priei, šaunuolės thumbup.gif . Na aš jau bent vaar sunele susiradau išsinuomot, tai vienas darbas kaip ir padarytas, bet dar ie ju laukia doh.gif .
Visai nelaukiu švenčiu ir vestuviu, bet niekur nedingsiu, teks.
Atsakyti
sveikutes darbstuoles svociutes 4u.gif siandien galiu ir as pasigirti issinuomavau suknele dar nusipirkau jyske akmenuku nes darysiu gyvenimo recepta smile.gif kadangi jaunieji vaziuos prie ezero kur susipazino pabuti tai labai ten tiks tas dalykas manau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mafuke @ 2009 12 05, 19:47)
sveikutes darbstuoles svociutes  4u.gif  siandien galiu ir as pasigirti issinuomavau suknele dar nusipirkau jyske akmenuku nes darysiu gyvenimo recepta  smile.gif kadangi jaunieji vaziuos prie ezero kur susipazino pabuti tai labai ten tiks tas dalykas manau  thumbup.gif

SVEIOS,
man turbut maloniausias darbas rintis suknyte biggrin.gif ir aš šiandien jyse nusipirkau akmenėlius thumbup.gif tik kažin su kuo reiks užrašyt, kad nenusivalytu g.gif
Atsakyti