Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(inevas @ 2009 11 27, 17:09)
abi per kalėdas "tūsa" vesim lotuliukas.gif , aš tik scenariju šioki toki turiu, bet ne išeilės viskas g.gif , o daugiau nieko. Turiu savo versliuka, kuri pradėjau tik prieš mėn. tai niekaip nespėju prie vestuviu prisėsti doh.gif , tik pradėjau dirbti o jau chigiena ir dar šiandien mokesciai užpuolė, nervu visas kalnas, tai ir vestuviu nesinori verysad.gif . prieš šventes ypač daug darbo bus, o reiks ruoštis veseliot. Ir kam aš sutikau doh.gif , nu bet jau kaip yra taip unsure.gif

Nieko kaip nors manakaip nors pasiruosim ypac kai perziurejau keleta svociu namu langu tai vaje kiek ideju tikrai saunuoles thumbup.gif tai kad ir as mazyte dukryte reikalauja dar daug demesio, dar kraustemes i naujus namus tai ir nelabai kada yra to laiko ir biski gailiuosi akd apsiemiau na bet geriems zmonems kurie man yra padeje negaliu ir atsakyt tai va ir teks per kaledas "tusavot" 4u.gif
Atsakyti
sveiki visiems, mus su vyru pakviete i vestuves pirsliais, lb apsidziaugem, taciau lb didele atsakomybe, vien uz scenariju, tuo labiau vestuves bus lb dideles, gal galetumet pagelbet ir kas turi atsiust viena kita kalba rusu kalba? 4u.gif , nes nelb laiko uriu ieskot per visas temas
Papildyta:
QUOTE(Bozenyte @ 2009 11 28, 11:54)
sveiki visiems, mus su vyru pakviete i vestuves pirsliais, lb apsidziaugem, taciau lb didele atsakomybe, vien uz scenariju, tuo labiau vestuves bus lb dideles, gal galetumet pagelbet ir kas turi atsiust viena kita kalba rusu kalba? 4u.gif , nes nelb laiko uriu ieskot per visas temas

atsiuskit i bozenyte@gmail.com visom busiu dekinga
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 11 27, 19:01)
Nesakykit nieko, žinau kad trūkumas kai ko, bet koks azartas  lotuliukas.gif 
todėl gausiu nuo jūsų į galvą (aij, nebijau, ten vistiek kažko trūksta, blogiau nebus), bet paklausiu - gal kas turit kokių fix idėjų.... Tik nesiūlykit skaityt visų XX temų, nes savaitės neužteksiu vien skaitymui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Neblogai sakyčiau tau lotuliukas.gif
O kokių įdėjų norėtum? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,kaip jau rašiau mes su vyru einam mano broliui liūdyti.Jiems abiems antra santuoka, jiems virš 40 vestuvė maža net be muzikantų ar neapsišauksiu jei nekursim ten jokio šeimos židinio?taip juokeliai, žaidimai, kad balius būtų linksmesnis ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(PoMoRa @ 2009 11 28, 23:27)
Sveikos mergaitės,kaip jau rašiau mes su vyru einam mano broliui liūdyti.Jiems abiems antra santuoka, jiems virš 40 vestuvė maža net be muzikantų ar neapsišauksiu jei nekursim ten jokio šeimos židinio?taip juokeliai, žaidimai, kad balius būtų linksmesnis ir tiek...

Na bent as tai daryciau zidinio kuryma, man kazkaip jausminga, ir toks atrodo santuokos sutvirtinimas, tik gal kazkokius zodzius sugalvok kitus, negu jauniesiems.
Atsakyti
QUOTE(PoMoRa @ 2009 11 28, 23:27)

aš tai siūlyčiau pasitarti su pačiais jaunaisiais, gal jie ištikrųjų nebenorės tokių tradicijų, man teko antra karta apženyt tėvuką savo 4u.gif abiem stuotuvininkam buvo virš keturiasdešimt , jie prašė viską daryti kuo paprasčiau, be jokių ceremonijų ir nejuokinti žmonių blush2.gif kad ir kaip man norėjosi užtaisyt programą drinks_cheers.gif bet kadangi žmonės skirtingi tiesiog imk ir paklausk ko jie patys nori smile.gif
Atsakyti
labas rytukas smile.gif

QUOTE(Pilypė @ 2009 11 28, 15:51)
Neblogai sakyčiau tau  lotuliukas.gif
O kokių įdėjų norėtum?  g.gif

neblogai, ne biggrin.gif
kibsiu i darbus nuo siandien, kazkaip streso nera, tad manau viskas gerai smile.gif
Perskaiciau dvi temas, biski pasirankiojau ideju, bet manau dar iskils klausimu irgi eigoje...

Kaip jus manote, seimos zidini kada geriau daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2009 11 30, 08:40)
labas rytukas smile.gif
neblogai, ne  biggrin.gif
kibsiu i darbus nuo siandien, kazkaip streso nera, tad manau viskas gerai smile.gif
Perskaiciau dvi temas, biski pasirankiojau ideju, bet manau dar iskils klausimu irgi eigoje...

Kaip jus manote, seimos zidini kada geriau daryt?  g.gif

aš planuoju šeimos židinį prieš 12 val, ir per prieš tai buvusias dvejas vestuves kažkaip daugiau orentavomės i vidurnaktį blink.gif kažkur skaičiau kad šeimos židinį darė merginos per pirmą užsėdimą ar pan g.gif tai čia turbūt reikia daryti taip, kaip pačiai norisi sidelioti scenarijų g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2009 11 30, 12:50)
aš planuoju šeimos židinį prieš 12 val, ir per prieš tai buvusias dvejas vestuves kažkaip daugiau orentavomės i vidurnaktį  blink.gif    kažkur skaičiau kad šeimos židinį darė merginos per pirmą užsėdimą ar pan g.gif tai čia turbūt reikia daryti taip, kaip pačiai norisi sidelioti scenarijų g.gif

tai va ir as mastau ar per pirma uzsdima smile.gif siandien atvaziuos jaunikiai, reiks ju paklaust smile.gif

nors per pirma irgi aibe reikalu gi yra, susipazinimas, komendantai ir kt.....
Atsakyti
Kur visos svočiutės dingusios bigsmile.gif
Aš tai jau baigiu perskaityti visas senas temas, liko tik 3 thumbup.gif Tai prisirinkau įdėjų, žaidimų, nuotraukyčių tongue.gif Galėsiu jau ramiau dėliotis scenarijų ax.gif
Atsakyti
merginos, gal kas turite pasakos teksta, kur itarukiami visi sveciai...... zinote tikiuos apie ka as 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes , jungiuos ir as i Jusu gretas wink.gif jei tik priimsit? Pirsliausiu per kaledas, o vestuvems dar nesu visiskai nieko pasiruosus unsure.gif ir laiko skaityt tieeeeeek daug temu neturiu.... gal kas nors galetu nors ant kelio uzvest nuo ko pradet blush2.gif nes pirsliausiu pirma karta. Tai man dar idomu kuo skiriasi pirsliai nuo paprastu vestuviu vedeju ?
Atsakyti