Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na aš jau po vestuvių rolleyes.gif Privargau, bet viskas pavyko puikiai.
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 11 24, 17:27)
Na aš jau po vestuvių  rolleyes.gif Privargau, bet viskas pavyko puikiai.

Papasakok smulkiau kaip sekės? bigsmile.gif Ka veikėt? Ką žaidėt? Ar viskas pavyko kaip tikėjaisi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 20, 15:58)
Va,cia tai svocia,be butelio neissisuksi mirksiukas.gif O,as vistele---nepaprasiau buteliuko lotuliukas.gif
Pilype---stebiu tavo liniuote,kai grisiu ijungsiu ir savo ax.gif Reikes labai susiimti (noriu geriau atrodyti uz jaunaja) blush2.gif  lotuliukas.gif
P.S.
Mane neramina tai, kad as su akinukais,tinka jie man ir viskas ok.Nezinau ka daryti pirma vestuviu diena,gal kokias linzes g.gif (bandziau senokai, akys jautrios ir pradeda nuo ju asaroti).Gal,kas susidurete su tokia bedele ir turite patarimu?Please pasidalinkite 4u.gif

Na as nenesioju pastoviai akinuku,bet per vestuves uzsidejau,kad matyciau gerai skaityti, tai nieko baisaus,nuotraukos gerai atrode ir filme taip pat
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 11 22, 23:31)

Aš irgi skaičiau skaičiau jau senai apie tą gulbių ežerą, bet man tai nelabai toks dalykas. Pabrolių vietoj irgi nesutikčiau... Man tai su cirku asocijuojasi...  ax.gif  smile.gif Nu bet kitos sako kad linksma būna... Tai jau kaip pati sumastai wink.gif

Na as dariau ta gulbiu ezera, labai fainai viskas buvo, visi krito is juoko, o pojo buvo kankanas merginos soko
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 11 24, 18:27)
Na aš jau po vestuvių  rolleyes.gif Privargau, bet viskas pavyko puikiai.

aga, prašom nepasididžiuoti ir pasidalinti naujai įgyta patirtimi, kaip sekėsi? kas galbūt nepasitvirtino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 24, 20:33)
Papasakok smulkiau kaip sekės?  bigsmile.gif Ka veikėt? Ką žaidėt? Ar viskas pavyko kaip tikėjaisi?  blush2.gif

Sekėsi gerai. Pavyko irgi viskas kaip tikėjausi, labai jaudinausi, bet viskas gerai. Kai skaičiau žodžius apie šeimos židinį net susigraudinau blush2.gif Labai gražu buvo. Žaidimų beveik nežaidėm, nes beveik visą dieną vyko fotosesiją. Paskui vakare važiavom baulingo žaisti thumbup.gif vestuvės buvo netradicinės, daugiau šeimos rate, bet labai jaukios ir fainos. Tokios kaip jaunieji norėjo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vikute62 @ 2009 11 25, 11:18)
aga, prašom nepasididžiuoti ir pasidalinti naujai įgyta patirtimi, kaip sekėsi? kas galbūt nepasitvirtino  biggrin.gif

Na man būti svočia nėra naujiena ir patirtis ne pirma bigsmile.gif Bet ši buvo visai kitokia, nes tai buvo sesers vestuvės ir dar labai netradicinės. Galvojau, kad nebijosiu, nes jau ne pirmas kartas, bet visdėlto kojos drebėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Papildyta:
Na man būti svočia nėra naujiena ir patirtis ne pirma bigsmile.gif Bet ši buvo visai kitokia, nes tai buvo sesers vestuvės ir dar labai netradicinės. Galvojau, kad nebijosiu, nes jau ne pirmas kartas, bet visdėlto kojos drebėjo lotuliukas.gif
[/quote]

kojos ir man kiekvieną kartą dreba, nors ir ne pirma kartą jau atrodo eini, ypač per tokias jautresnes akimirkas, kaip išlydėjimas, šeimos židinys ir pan, pasidariau kažkokia minkštaširdė blush2.gif

P.S smagu girdėti, kad viskas pasisekė taip kaip ir tikėjaisi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes visos svociutes smile.gif as esu busima svociute teks dalyvauti vyro sesers vestuvese gruodzio 25 d smile.gif baime ima nzn kaip reiks pasiruosti nes dar turiu maza dukryte kuriai bus tik 5 menesiai, gal kuri galit padeti koki scenariju vestuviu atsiusti 4u.gif el pastas zalias888@gmail.com busiu labai dekinga.
Atsakyti
Sveikutės visos,
senokai čia buvau, vis per darbus neturiu kada arba jau jėgu nebebuna doh.gif . Manes darbelis laukia gruožio 26 d., bet dar niekas nedaryta blink.gif . Nežinau kaip viska suspėti.
O dėl gulbiu ežero tai esu labai geros nuomonės, teko matyt ir dalyvauti. Tose vestuvėse ji padarė muzikantas, tai šoko ne tik pabroliai bet ir tie kurie dar nesusituokia, vyrai užsiraitojo kelnes ir šoko tai visi labai plojo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikute inevas malonu matyt bendro likimo 4u.gif maniau as cia viena svociausiu per kaledas ir dar ziema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mafuke @ 2009 11 27, 14:48)
Sveikute inevas malonu matyt bendro likimo  4u.gif maniau as cia viena svociausiu per kaledas ir dar ziema  smile.gif

abi per kalėdas "tūsa" vesim lotuliukas.gif , aš tik scenariju šioki toki turiu, bet ne išeilės viskas g.gif , o daugiau nieko. Turiu savo versliuka, kuri pradėjau tik prieš mėn. tai niekaip nespėju prie vestuviu prisėsti doh.gif , tik pradėjau dirbti o jau chigiena ir dar šiandien mokesciai užpuolė, nervu visas kalnas, tai ir vestuviu nesinori verysad.gif . prieš šventes ypač daug darbo bus, o reiks ruoštis veseliot. Ir kam aš sutikau doh.gif , nu bet jau kaip yra taip unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Čia jungiasi viena nenormali būsima svočia lotuliukas.gif
a kudie nenormali? nu tudie, kad iki "stalo" atliksiu fotografės pareigas, o paskui vesiu veselia lotuliukas.gif a įdomu kodėl taip juokinga man ? a tudie, kad dar NIEKO neturiu lotuliukas.gif vestuvės po savaitės biggrin.gif
Nesakykit nieko, žinau kad trūkumas kai ko, bet koks azartas lotuliukas.gif
todėl gausiu nuo jūsų į galvą (aij, nebijau, ten vistiek kažko trūksta, blogiau nebus), bet paklausiu - gal kas turit kokių fix idėjų.... Tik nesiūlykit skaityt visų XX temų, nes savaitės neužteksiu vien skaitymui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

žadu padaryt slide show iš jų vaikystės iki dabar per projektorių (jei jį gausiu), tokio kaip scenarijaus nedarysiu, keletas žaidimų, kur įtrauksiu visą publiką, na toks netradicinis vedimas gausis.... Idejų kirba pilna galva, bet mažu kas galėtu kažkokia šviežiena pasidalint smile.gif

Tiesa, gal kas turite pasaką, kur daug herojų, tinkama tokiam "gyvam" vaidinimui? Turbūt žinot apie ką kalbu....
Atsakyti