lovely, linksmai tau čia Primink kada tau veselė? gegužę? Nu gal visai gerai ji jausis ir atbus viską
[quote=vikute62,2009 11 22, 21:18]
[/quote]
o tave gal galima nusisamdyti?
[/quote]
Jo neleidzia savo giminiai susokti,tai svetimiems juo labiau Per jo draugo jubilieju, taip gavosi,kad iskviesta i rateli susokau,na zinote,kai reikia pasikraipyti,tai jam kukuliai issprogo.Visa vakara niekur manes nepaleido vienos O,taip smagu publikai buvo
Papildyta:
Mano svocios-liudininkes dalia numatoma 2010 geguzes 8-9 dienomis Pagal mano paskaiciavimus mano jaunoji turetu buti 7 men. nescia Svarbu,kad tik as nepastociau
[/quote]
o tave gal galima nusisamdyti?
[/quote]
Jo neleidzia savo giminiai susokti,tai svetimiems juo labiau Per jo draugo jubilieju, taip gavosi,kad iskviesta i rateli susokau,na zinote,kai reikia pasikraipyti,tai jam kukuliai issprogo.Visa vakara niekur manes nepaleido vienos O,taip smagu publikai buvo
Papildyta:
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 22, 21:19)
lovely, linksmai tau čia Primink kada tau veselė? gegužę? Nu gal visai gerai ji jausis ir atbus viską
Mano svocios-liudininkes dalia numatoma 2010 geguzes 8-9 dienomis Pagal mano paskaiciavimus mano jaunoji turetu buti 7 men. nescia Svarbu,kad tik as nepastociau
QUOTE(lovely @ 2009 11 22, 21:56)
Nu saugokis saugokis Aš ir to bijau
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 22, 22:17)
Nu saugokis saugokis Aš ir to bijau
Saugausi,nemazas vaikas.Bet zinai posaki,zmogus planuoja,o dievas is jo planu pasijuokia. Plius ta bureja man ikale i galva,kad trecia turesiu - mergaite,bet ai...bobuciu paistalai
Jei rimtai mergaites,laukiu keliones,noriu atitrukti nuo namu.O,su jumis susirasysiu,neatitruksiu,liudna bus be jusu Ryt lagaminus susikrausiu,antradieni isskrendu
QUOTE(lovely @ 2009 11 22, 19:05)
Plius muzikantai sake, pagelbes Nebijau susimauti,nes manes uz liezuvio traukti nereikia O,mano MB ir "s...o" malejas
O man atvirkščiai - reikės užpildyt tarpus tarp muzikos... Jau isivaizduoju kaip bus... O vyras tai mano nelabai megstantis sneket. Mandras buvo pirmas šaukt - sutinkam, sutinkam, kai reikės kalbėt Jau dabar įsivaizduoju. Reikės tikriausiai duot jam 100 g maktelt
QUOTE(vikute62 @ 2009 11 22, 20:36)
klausimėlis, ar kam teko matyti garsųjį gulbių ežerą?
Aš irgi skaičiau skaičiau jau senai apie tą gulbių ežerą, bet man tai nelabai toks dalykas. Pabrolių vietoj irgi nesutikčiau... Man tai su cirku asocijuojasi... Nu bet kitos sako kad linksma būna... Tai jau kaip pati sumastai
QUOTE(lovely @ 2009 11 22, 22:25)
Saugausi,nemazas vaikas.Bet zinai posaki,zmogus planuoja,o dievas is jo planu pasijuokia. Plius ta bureja man ikale i galva,kad trecia turesiu - mergaite,bet ai...bobuciu paistalai
Jei rimtai mergaites,laukiu keliones,noriu atitrukti nuo namu.O,su jumis susirasysiu,neatitruksiu,liudna bus be jusu Ryt lagaminus susikrausiu,antradieni isskrendu
Kur keliauji Nu faina, pailsėsi, atsigausi
Aišku be mūsų tau bus liūdna
Turiu aš keletą įdėjų dėl išlydėjimo, bandysiu įgyvendinti Biški bijau rašytis įdėjas, gali būti kad nuotaka SM lankosi
QUOTE(lovely @ 2009 11 22, 23:25)
kur be keliautum manau kad pailsėsi, nes atitrūkti nuo mūsų kasdienybės visada gerai:) geros tau kelionės
Papildyta:
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 22, 23:48)
Turiu aš keletą įdėjų dėl išlydėjimo, bandysiu įgyvendinti Biški bijau rašytis įdėjas, gali būti kad nuotaka SM lankosi
maniškė pažadėjo čia nelįsti turi savo nuotakų skyrelį sakė į mano nelįsianti, tikiuosi taip ir bus
Parupo kur isskrendu Skrendu i Airija pas sese.O,ten atleks mano jaunieji is Anglijos,bus toks tarpininis susitikimas ir vestuviniu planu aptarimas
Geras idejas,prasau issaugoti ir laukti manes kol sugrisiu
Fui dar niekas nesudeta, plius dar pas daktare turiu nulekti,kiek darbu laukia manes, o kaip tingiu
Geras idejas,prasau issaugoti ir laukti manes kol sugrisiu
Fui dar niekas nesudeta, plius dar pas daktare turiu nulekti,kiek darbu laukia manes, o kaip tingiu
dvejose vestuvėse buvau, kur šoko gulbių ežerą - super atrodė. Vienose organizavo muzikantai, o kitose - vedantysis. Nebuvo jokių laužymųsi, nes šoko apie pusę 12 Dar priklauso, kokie svečiai - linksmi ar ne
QUOTE(vaiduuse @ 2009 11 23, 18:39)
dvejose vestuvėse buvau, kur šoko gulbių ežerą - super atrodė. Vienose organizavo muzikantai, o kitose - vedantysis. Nebuvo jokių laužymųsi, nes šoko apie pusę 12 Dar priklauso, kokie svečiai - linksmi ar ne
nu linksmi tie sveteliai, didžiąją dalį pažįstu, bet kažkaip va ivairių nuomoniu sulaukus bijau kažkaip dėl to gulbių ežero kad netektų pačiai paskui sijonėlį užsidėjus striksėti
nebijok, įpusėjus vakarui bus tikrai linksma, dar ir dabar žiūrėdami vaizdo įrašą juokiamės iki ašarų - ir gulbių ežeras, ir kankanas buvo tikrai įspūdingi
QUOTE(vaiduuse @ 2009 11 23, 21:39)
nebijok, įpusėjus vakarui bus tikrai linksma, dar ir dabar žiūrėdami vaizdo įrašą juokiamės iki ašarų - ir gulbių ežeras, ir kankanas buvo tikrai įspūdingi
nu laiko apsipręsti dar yra, gal ir pasiryšiu