Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
lovely, linksmai tau čia lotuliukas.gif Primink kada tau veselė? gegužę? blush2.gif Nu gal visai gerai ji jausis ir atbus viską ax.gif

Atsakyti
[quote=vikute62,2009 11 22, 21:18]
[/quote]
o tave gal galima nusisamdyti? bigsmile.gif
[/quote]
Jo neleidzia savo giminiai susokti,tai svetimiems juo labiau lotuliukas.gif Per jo draugo jubilieju, taip gavosi,kad iskviesta i rateli susokau,na zinote,kai reikia pasikraipyti,tai jam kukuliai issprogo.Visa vakara niekur manes nepaleido vienos lotuliukas.gif O,taip smagu publikai buvo tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 22, 21:19)
lovely, linksmai tau čia  lotuliukas.gif Primink kada tau veselė? gegužę?  blush2.gif Nu gal visai gerai ji jausis ir atbus viską  ax.gif

Mano svocios-liudininkes dalia numatoma 2010 geguzes 8-9 dienomis biggrin.gif Pagal mano paskaiciavimus mano jaunoji turetu buti 7 men. nescia rolleyes.gif Svarbu,kad tik as nepastociau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 22, 21:56)
Mano svocios-liudininkes dalia numatoma 2010 geguzes 8-9 dienomis biggrin.gif Pagal mano paskaiciavimus mano jaunoji turetu buti 7 men. nescia rolleyes.gif Svarbu,kad tik as nepastociau lotuliukas.gif

Nu saugokis saugokis biggrin.gif Aš ir to bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 22, 22:17)
Nu saugokis saugokis  biggrin.gif Aš ir to bijau  lotuliukas.gif

Saugausi,nemazas vaikas.Bet zinai posaki,zmogus planuoja,o dievas is jo planu pasijuokia. lotuliukas.gif Plius ta bureja man ikale i galva,kad trecia turesiu - mergaite,bet ai...bobuciu paistalai lotuliukas.gif
Jei rimtai mergaites,laukiu keliones,noriu atitrukti nuo namu.O,su jumis susirasysiu,neatitruksiu,liudna bus be jusu biggrin.gif Ryt lagaminus susikrausiu,antradieni isskrendu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 22, 19:05)
Plius muzikantai sake, pagelbes biggrin.gif Nebijau susimauti,nes manes uz liezuvio traukti nereikia lotuliukas.gif O,mano MB ir "s...o" malejas lotuliukas.gif

O man atvirkščiai - reikės užpildyt tarpus tarp muzikos... doh.gif Jau isivaizduoju kaip bus... O vyras tai mano nelabai megstantis sneket. Mandras buvo pirmas šaukt - sutinkam, sutinkam, kai reikės kalbėt doh.gif Jau dabar įsivaizduoju. Reikės tikriausiai duot jam 100 g maktelt biggrin.gif

QUOTE(vikute62 @ 2009 11 22, 20:36)
klausimėlis, ar kam teko matyti garsųjį gulbių ežerą?

Aš irgi skaičiau skaičiau jau senai apie tą gulbių ežerą, bet man tai nelabai toks dalykas. Pabrolių vietoj irgi nesutikčiau... Man tai su cirku asocijuojasi... ax.gif smile.gif Nu bet kitos sako kad linksma būna... Tai jau kaip pati sumastai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 22, 22:25)
Saugausi,nemazas vaikas.Bet zinai posaki,zmogus planuoja,o dievas is jo planu pasijuokia. lotuliukas.gif Plius ta bureja man ikale i galva,kad trecia turesiu - mergaite,bet ai...bobuciu paistalai lotuliukas.gif
Jei rimtai mergaites,laukiu keliones,noriu atitrukti nuo namu.O,su jumis susirasysiu,neatitruksiu,liudna bus be jusu biggrin.gif Ryt lagaminus susikrausiu,antradieni isskrendu biggrin.gif

Kur keliauji bigsmile.gif Nu faina, pailsėsi, atsigausi thumbup.gif
Aišku be mūsų tau bus liūdna tongue.gif irnesakyk.gif

Turiu aš keletą įdėjų dėl išlydėjimo, bandysiu įgyvendinti mirksiukas.gif Biški bijau rašytis įdėjas, gali būti kad nuotaka SM lankosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 22, 23:25)

kur be keliautum manau kad pailsėsi, nes atitrūkti nuo mūsų kasdienybės visada gerai:) geros tau kelionės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 22, 23:48)
Turiu aš keletą įdėjų dėl išlydėjimo, bandysiu įgyvendinti  mirksiukas.gif Biški bijau rašytis įdėjas, gali būti kad nuotaka SM lankosi  blush2.gif

maniškė pažadėjo čia nelįsti g.gif turi savo nuotakų skyrelį sakė į mano nelįsianti, tikiuosi taip ir bus blink.gif
Atsakyti
Parupo kur isskrendu mirksiukas.gif tongue.gif Skrendu i Airija pas sese.O,ten atleks mano jaunieji is Anglijos,bus toks tarpininis susitikimas ir vestuviniu planu aptarimas biggrin.gif
Geras idejas,prasau issaugoti ir laukti manes kol sugrisiu biggrin.gif
Fui dar niekas nesudeta, plius dar pas daktare turiu nulekti,kiek darbu laukia manes, o kaip tingiu rolleyes.gif
Atsakyti
dvejose vestuvėse buvau, kur šoko gulbių ežerą - super atrodė. Vienose organizavo muzikantai, o kitose - vedantysis. Nebuvo jokių laužymųsi, nes šoko apie pusę 12 biggrin.gif Dar priklauso, kokie svečiai - linksmi ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2009 11 23, 18:39)
dvejose vestuvėse buvau, kur šoko gulbių ežerą - super atrodė. Vienose organizavo muzikantai, o kitose - vedantysis. Nebuvo jokių laužymųsi, nes šoko apie pusę 12  biggrin.gif Dar priklauso, kokie svečiai - linksmi ar ne g.gif

nu linksmi tie sveteliai, didžiąją dalį pažįstu, bet kažkaip va ivairių nuomoniu sulaukus bijau kažkaip dėl to gulbių ežero g.gif kad netektų pačiai paskui sijonėlį užsidėjus striksėti doh.gif
Atsakyti
nebijok, įpusėjus vakarui bus tikrai linksma, dar ir dabar žiūrėdami vaizdo įrašą juokiamės iki ašarų - ir gulbių ežeras, ir kankanas buvo tikrai įspūdingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2009 11 23, 21:39)
nebijok, įpusėjus vakarui bus tikrai linksma, dar ir dabar žiūrėdami vaizdo įrašą juokiamės iki ašarų - ir gulbių ežeras, ir kankanas buvo tikrai įspūdingi  biggrin.gif

nu laiko apsipręsti dar yra, gal ir pasiryšiu biggrin.gif
Atsakyti