Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LaurackaJ @ 2009 11 20, 20:52)
as savo krepsi apsiuvau panasia medziaga kaip ir mano suknele, ryskiai raudona, krastelius bisky paraukiau, tikrai derejo ir man lb grazu.

as taip visada turiu su savimi pinta krepsi, tik viena karta dariau ir aplink krepsi risau kaspinelius mazus pagal sukneles spalva, o sikart manau labai grazu butu pasidarbuoti su medziaga, senesnese temose maciau graziu pavyzdziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 11 20, 23:29)
man tai nuotaka ir renka ir užsakinėja. tai neturiu reikalvimų, tiks  rolleyes.gif
šiaip jei pati gerai jauties, tai kam ieškoti dar kažko. aš nenešioju akinukų, bet man labai gražu akinukai, tai čia kaip papuošalas atrodo.
vikute62, sveika prisijungusi.
dar; aš turėsiu krepšį, o mb tokį seną čimodaną beveik. nedaug liko- patodysiu biggrin.gif
o dabar mano jaunieji pranešė, kad antrą dieną bus ne vienas užsėdimas, o du, tai biški erzina, nes liko savaitė, o jie keičia... bet nieko, spėsim.  rolleyes.gif

1.Aciu ablydute,pasiziurynesiu linziu,o jei netiks,tai eisiu su savo akinukais.Jaunieji mane zino ir zino,kad as su akinukais,jei jiems netikciau gali kitos svocios pasieskoti tongue.gif Laiko dar yra biggrin.gif
2.Savo pinta krepsi ir meginsiu apsiuleti sukneles medziagos likuciais lotuliukas.gif ,dar kokiu gelyciu isegsiu del grozio--ach biggrin.gif
3.Pas mus antra diena ir du uzsedimai.
P.S.
O,kada iteikiate svocios torta? g.gif
Atsakyti
O būtinai reikalingas tie užsėdimai blush2.gif O jie priklauso nuo tuo, ar jų nori piršlienė? blush2.gif

Aš planuoju svočios tortą įteikti antrą dieną, per svočios vadinamuosius pietus ax.gif Nors manau reikės žiūrėti pagal situaciją g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 22, 11:29)
O būtinai reikalingas tie užsėdimai  blush2.gif O jie priklauso nuo tuo, ar jų nori piršlienė?  blush2.gif
Aš planuoju svočios tortą įteikti antrą dieną, per svočios vadinamuosius pietus  ax.gif Nors manau reikės žiūrėti pagal situaciją  g.gif

Tie uzsedimai, tai jei antra diena paduoda karsta patiekala.Pirmas uzsedimas lengvi tipo pusryciai, o antras su karstu.Tai ir mastau kada ta savo "keksa" iteikti lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 22, 15:43)
Tie uzsedimai, tai jei antra diena paduoda karsta patiekala.Pirmas uzsedimas lengvi tipo pusryciai, o antras su karstu.Tai ir mastau kada ta savo "keksa" iteikti lotuliukas.gif

Perskaičiau tiesiogiai lotuliukas.gif Galvojau neblogai blink.gif Paskui pagavau kampą lotuliukas.gif
Dabar galvojau iš savo vestuvių, svočia įteikė po karštų pietų. Bet be jokių išskirtinių žodžių, tik papasakojo ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 22, 16:18)
Perskaičiau tiesiogiai  lotuliukas.gif Galvojau neblogai  blink.gif Paskui pagavau kampą  lotuliukas.gif
Dabar galvojau iš savo vestuvių, svočia įteikė po karštų pietų. Bet be jokių išskirtinių žodžių, tik papasakojo ir tiek  ax.gif

lotuliukas.gif cia mano vyro laptopas sveplas,o didysis turi LT meniu biggrin.gif
Oi,susisuko man galvele nuo visokiu galvojimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 22, 17:29)
lotuliukas.gif cia mano vyro laptopas sveplas,o didysis turi LT meniu biggrin.gif
Oi,susisuko man galvele nuo visokiu galvojimu doh.gif

Pas mane ir laptopas, bet pasijungiau LT raides, nes kitaip nemoku schmoll.gif Iš tikro net nebemoku šveplai rašyti, įprotis doh.gif

Aš tai skaitau senas temas, jau 4 perskaičiau, liko... 14 bigsmile.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Kas patinka, išsirenku ir išsisaugoju. o paskui atsirinksiu įdomesnes mintis smile.gif
Planuoju didelių kalbų nesakyti, nes kiek skaičiau iš senų temų, tai vestuvėse jas mažai kas klauso schmoll.gif Jau geriau daugiau žaidimų, įvairių pajudėjimų. Aišku, kas oficialu, to neišvengsiu, bet pabandysiu apsiriboti tik pagrindinėmis kalbomis 4u.gif

Jei kas neaišku, klausk drąsiai. Juk visos bandysime pagelbėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilypė: 22 lapkričio 2009 - 17:57
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 22, 17:56)
Jei kas neaišku, klausk drąsiai. Juk visos bandysime pagelbėti  biggrin.gif

Butinai klausiu :mirksiukas:Ilgu monologu ir as nesiruosiu skaityti ar sakyti, niekam tai neidomu.Reikia trumpai ir linksmai lotuliukas.gif Zaidimu ivairiu prisirasysiu ir jiems pasiruosiu.Plius muzikantai sake, pagelbes biggrin.gif Nebijau susimauti,nes manes uz liezuvio traukti nereikia lotuliukas.gif O,mano MB ir "s...o" malejas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 22, 19:05)
Butinai klausiu :mirksiukas:Ilgu monologu ir as nesiruosiu skaityti ar sakyti, niekam tai neidomu.Reikia trumpai ir linksmai lotuliukas.gif Zaidimu ivairiu prisirasysiu ir jiems pasiruosiu.Plius muzikantai sake, pagelbes biggrin.gif Nebijau susimauti,nes manes uz liezuvio traukti nereikia lotuliukas.gif O,mano MB ir "s...o" malejas lotuliukas.gif

Pas mus ir muzikantai su vedimu, tai tikiuos jų didelės pagalbos wink.gif Nes jau ir pati patikrinau (kiek teko porose būti), kad kalbų tikrai mažai kas klausosi, nu nebent kas nors linksmo, žaidimai. mirksiukas.gif Ar šiaip kas susiję jau tiesiogiai su jaunaisiais biggrin.gif

Vat vat, man ir tas. Neduok valgyt, duok pašnekėt lotuliukas.gif MB ramesnis, bet ir ne iš tyliųjų 4u.gif
Na jei jaunieji patikėjo šventę mums, tai tikiuos nenuvilsiu ir skirsiu daug dėmesio jiems. Atidavė viską į mano rankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 22, 18:56)
Pas mane ir laptopas, bet pasijungiau LT raides, nes kitaip nemoku  schmoll.gif Iš tikro net nebemoku šveplai rašyti, įprotis  doh.gif

Aš tai skaitau senas temas, jau 4 perskaičiau, liko... 14  bigsmile.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif
Kas patinka, išsirenku ir išsisaugoju. o paskui atsirinksiu įdomesnes mintis smile.gif
Planuoju didelių kalbų nesakyti, nes kiek skaičiau iš senų temų, tai vestuvėse jas mažai kas klauso  schmoll.gif  Jau geriau daugiau žaidimų, įvairių pajudėjimų. Aišku, kas oficialu, to neišvengsiu, bet pabandysiu apsiriboti tik pagrindinėmis kalbomis  4u.gif

Jei kas neaišku, klausk drąsiai. Juk visos bandysime pagelbėti  biggrin.gif

aš net nepagalvojau kad rašant be lietuvybės gali tokių kuriozų būti, pas mane irgi loptopas tai taip pat rašydavau be lietuvybės blush2.gif

o senose temose tik iki dešimtos dar prisikasiau o jau kiek visko prisirinkau, dar savo iš pirmų svočiavimu kiek visko yra tai ir nebežinau kaip reikės viską atsirinkti, viskas atrodo įdomu doh.gif žinau tik viena, kad kalbų dėsiu minimaliai, nes niekas jų tikrai neklauso ir jaunieji kažkaip visada prašo nemigdyti publikos smile.gif

klausimėlis, ar kam teko matyti garsųjį gulbių ežerą? dayg skaičiau apie jį, bet kai užsiminiau savo porom tai susilaukiau iš kaikurių ne kokių reakcijų g.gif ir nebežinau ką daryt ar bandyt raginti pabrolius kad sušoktų ta gulbių šokį g.gif jeigu kas matet toki dalyka pasidalinkit patirtim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 22, 19:43)
Pas mus ir muzikantai su vedimu, tai tikiuos jų didelės pagalbos wink.gif Nes jau ir pati patikrinau (kiek teko porose būti), kad kalbų tikrai mažai kas klausosi, nu nebent kas nors linksmo, žaidimai.  mirksiukas.gif Ar šiaip kas susiję jau tiesiogiai su jaunaisiais  biggrin.gif

Vat vat, man ir tas. Neduok valgyt, duok pašnekėt  lotuliukas.gif MB ramesnis, bet ir ne iš tyliųjų  4u.gif
Na jei jaunieji patikėjo šventę mums, tai tikiuos nenuvilsiu ir skirsiu daug dėmesio jiems. Atidavė viską į mano rankas  biggrin.gif

Man muzikantus rekomendavo sesuo,pas jos vyra jubiliejuje jie dalyvavo.Manes tuo metu nebuvo LT,tai sake---superiniai.Taip pat per kelias savo zinomas uzsakomas kavines pralekiau, taip pat juos rekomendavo.Tai ir uzsakiau savo jauniesiems tuos muzikantus,gal nepaves g.gif
Zinot mergaites,ka suzinojau katik biggrin.gif
Mano jaunoji laukiasi,dar tik pirmos dieneles,bet iki isrinktos datos dar laiko daug g.gif ,sakau,gal data keiciam--jie pasake,paliekam viska kaip nusprendem biggrin.gif
Ir dziaugiuosi uz busima kudikeli ir bijau, kad mano jaunajai pilvukas lips ant noses doh.gif Pavargs labai---ot,pavare mano jaunjieji biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vikute62 @ 2009 11 22, 20:36)
klausimėlis, ar kam teko matyti garsųjį gulbių ežerą? dayg skaičiau apie jį, bet kai užsiminiau savo porom tai susilaukiau iš kaikurių ne kokių reakcijų g.gif  ir nebežinau ką daryt ar bandyt raginti pabrolius kad sušoktų ta gulbių šokį g.gif  jeigu kas matet toki dalyka pasidalinkit patirtim blush2.gif

Nemaciau,tai negaliu komentuoti mirksiukas.gif
As tai galeciau savo jauniesiems persirengusi pilvo soki susokti,ka moku tai moku,bet mano MB neleidzia lotuliukas.gif Butu staigmena pries 12val. lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nemaciau,tai negaliu komentuoti mirksiukas.gif
As tai galeciau savo jauniesiems persirengusi pilvo soki susokti,ka moku tai moku,bet mano MB neleidzia lotuliukas.gif Butu staigmena pries 12val. lotuliukas.gif biggrin.gif
[/quote]

o tave gal galima nusisamdyti? bigsmile.gif
Atsakyti