Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vikute62 @ 2009 11 20, 14:55)
Jeigu tik tiek, tai be problemu drinks_cheers.gif

o del  puokstes is patirties galiu pasakyti, kad neverta sakytis kakzokios brangios ar dideles...

Kuo didesnį, tuo geriau lotuliukas.gif

Aš ir norėčiau puokštelės ant rankos, nes kitaip tikrai nėra patogu schmoll.gif Nes tada jau piršliui teks ją nešioti

QUOTE(lovely @ 2009 11 20, 14:58)
1.Va,cia tai svocia,be butelio neissisuksi mirksiukas.gif O,as vistele---nepaprasiau buteliuko lotuliukas.gif
2.Pilype---stebiu tavo liniuote,kai grisiu ijungsiu ir savo ax.gif Reikes labai susiimti (noriu geriau atrodyti uz jaunaja) blush2.gif  lotuliukas.gif
3.Mane neramina tai, kad as su akinukais,tinka jie man ir viskas ok.Nezinau ka daryti pirma vestuviu diena,gal kokias linzes g.gif (bandziau senokai, akys jautrios ir pradeda nuo ju asaroti).Gal,kas susidurete su tokia bedele ir turite patarimu?Please pasidalinkite 4u.gif

1.Mokausi jau, kad viskas su išpirka tongue.gif

2.Ai, tu tenais geriau nežiūrėk blush2.gif Bandau atsikratyti to kas trukdo tongue.gif
Už jaunąją tą dieną niekas neturi gražiau atrodyti blush2.gif

3. Aš nešioju linzes, tai ta problema išspręsta.
O tu pabandyk nusipirkti dabar linzes, nes dauguma yra patobulintos. Gal tiesiog netiko rūšis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 20, 15:16)
Kuo didesnį, tuo geriau  lotuliukas.gif

Aš ir norėčiau puokštelės ant rankos, nes kitaip tikrai nėra patogu
  schmoll.gif Nes tada jau piršliui teks ją nešioti
1.Mokausi jau, kad viskas su išpirka  tongue.gif

2.Ai, tu tenais geriau nežiūrėk blush2.gif Bandau atsikratyti to kas trukdo  tongue.gif
Už jaunąją tą dieną niekas neturi gražiau atrodyti  blush2.gif

3. Aš nešioju linzes, tai ta problema išspręsta.
O tu pabandyk nusipirkti dabar linzes, nes dauguma yra patobulintos. Gal tiesiog netiko rūšis  mirksiukas.gif

1.Sutikciau koki orchidejos zieda ant rankos uzsideti, manau neapkrauta ir vietoj apyrankes smile.gif ir pirsliui isegciau toki pat g.gif Reikes apagalvoti visa si reikala.
2.Del jaunosios pajuokavau lotuliukas.gif
3.O,linzes teks pameginti,gal kurios ir tiktu,butu super. biggrin.gif
P.S.
O,jus kokius specialius krepsius turite ar lagaminus,i ka dabar pirsliai susideda visa savo turta?
Turiu pinta krepsi, jei ji apsiuciau medziaga (kad nekliutu uz suklneles),kazin kaip atrodytu?Pasidalinkite savo idejomis ir mintimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 20, 16:16)
Kuo didesnį, tuo geriau  lotuliukas.gif

Aš ir norėčiau puokštelės ant rankos, nes kitaip tikrai nėra patogu  schmoll.gif Nes tada jau piršliui teks ją nešioti
1

gerai jeigu pirslys nesioja, o pas mane dazniausiai puokste atsiranda bagazinej, pintinej ar dar kur, nes teko ir vienai vestuves vesti blink.gif o tada jau nera kam tos puokstes numesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2009 11 20, 14:55)
(kadangi su jaunaja keliaujam pas ta pacia kirpeja, tai suderins kad nebutumem panasios biggrin.gif )

Pas kokia kirpeja lankotes,jei ne paslaptis (gal ir visaziste gera zinote). mirksiukas.gif As savo kirpeja turiu,bet ji nedaro sukuosenu, o kokias padaro,tai as namie pati sugebu tokia pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 20, 16:52)
Pas kokia kirpeja lankotes,jei ne paslaptis (gal ir visaziste gera zinote). mirksiukas.gif As savo kirpeja turiu,bet ji nedaro sukuosenu, o kokias padaro,tai as namie pati sugebu tokia pasidaryti biggrin.gif

galiu tikrai pasidalinti tokia paslaptim biggrin.gif tik nezinau ar cia taip jau galima viesai, gal geriau rasyk asmeniskai su kontaktais info galiu surasyti, turiu ir visaziste kuria esu patenkinta thumbup.gif praeitais metais dare makiaza vestuvem, tikiuosi per emtus nepasiekis tel nr g.gif
Atsakyti
Seses vestuvese as isvis buvau be puokstes nuotaka taip norejo, bet zinokit be rysio blink.gif pliusas tas, kad patogaiu, bet jauciausi kvailai be jokios gelytes...
Atsakyti
Paskambino sese nuotrauku dar nebus schmoll.gif ot nervuoja doh.gif reiks laukti dar savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 20, 18:31)
Paskambino sese nuotrauku dar nebus  schmoll.gif  ot nervuoja  doh.gif  reiks laukti dar savaite  ax.gif

O,taip laukem tu nuotrauku verysad.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 20, 19:46)
O,taip laukem tu nuotrauku verysad.gif  mirksiukas.gif

Na kai ilgai lauktos gal grazesnes atrodys biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 20, 16:48)
P.S.
O,jus kokius specialius krepsius turite ar lagaminus,i ka dabar pirsliai susideda visa savo turta?
Turiu pinta krepsi, jei ji apsiuciau medziaga (kad nekliutu uz suklneles),kazin kaip atrodytu?Pasidalinkite savo idejomis ir mintimis smile.gif

as savo krepsi apsiuvau panasia medziaga kaip ir mano suknele, ryskiai raudona, krastelius bisky paraukiau, tikrai derejo ir man lb grazu.
Atsakyti
QUOTE(LaurackaJ @ 2009 11 20, 20:52)
as savo krepsi apsiuvau panasia medziaga kaip ir mano suknele, ryskiai raudona, krastelius bisky paraukiau, tikrai derejo ir man lb grazu.

as buvau su pintu krepsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 20, 14:23)
O,kaip su svocios puokste?Pacios uzsisakote ar kokia jaunoji uzsako, tokia ir gerai? lotuliukas.gif

man tai nuotaka ir renka ir užsakinėja. tai neturiu reikalvimų, tiks rolleyes.gif

QUOTE(lovely @ 2009 11 20, 14:58)

Mane neramina tai, kad as su akinukais,tinka jie man ir viskas ok.Nezinau ka daryti pirma vestuviu diena,gal kokias linzes g.gif (bandziau senokai, akys jautrios ir pradeda nuo ju asaroti).Gal,kas susidurete su tokia bedele ir turite patarimu?Please pasidalinkite 4u.gif

šiaip jei pati gerai jauties, tai kam ieškoti dar kažko. aš nenešioju akinukų, bet man labai gražu akinukai, tai čia kaip papuošalas atrodo.
vikute62, sveika prisijungusi.
dar; aš turėsiu krepšį, o mb tokį seną čimodaną beveik. nedaug liko- patodysiu biggrin.gif
o dabar mano jaunieji pranešė, kad antrą dieną bus ne vienas užsėdimas, o du, tai biški erzina, nes liko savaitė, o jie keičia... bet nieko, spėsim. rolleyes.gif
Atsakyti