QUOTE(vikute62 @ 2009 11 20, 14:55)
Jeigu tik tiek, tai be problemu
o del puokstes is patirties galiu pasakyti, kad neverta sakytis kakzokios brangios ar dideles...
o del puokstes is patirties galiu pasakyti, kad neverta sakytis kakzokios brangios ar dideles...
Kuo didesnį, tuo geriau
Aš ir norėčiau puokštelės ant rankos, nes kitaip tikrai nėra patogu Nes tada jau piršliui teks ją nešioti
QUOTE(lovely @ 2009 11 20, 14:58)
1.Va,cia tai svocia,be butelio neissisuksi O,as vistele---nepaprasiau buteliuko
2.Pilype---stebiu tavo liniuote,kai grisiu ijungsiu ir savo Reikes labai susiimti (noriu geriau atrodyti uz jaunaja)
3.Mane neramina tai, kad as su akinukais,tinka jie man ir viskas ok.Nezinau ka daryti pirma vestuviu diena,gal kokias linzes (bandziau senokai, akys jautrios ir pradeda nuo ju asaroti).Gal,kas susidurete su tokia bedele ir turite patarimu?Please pasidalinkite
2.Pilype---stebiu tavo liniuote,kai grisiu ijungsiu ir savo Reikes labai susiimti (noriu geriau atrodyti uz jaunaja)
3.Mane neramina tai, kad as su akinukais,tinka jie man ir viskas ok.Nezinau ka daryti pirma vestuviu diena,gal kokias linzes (bandziau senokai, akys jautrios ir pradeda nuo ju asaroti).Gal,kas susidurete su tokia bedele ir turite patarimu?Please pasidalinkite
1.Mokausi jau, kad viskas su išpirka
2.Ai, tu tenais geriau nežiūrėk Bandau atsikratyti to kas trukdo
Už jaunąją tą dieną niekas neturi gražiau atrodyti
3. Aš nešioju linzes, tai ta problema išspręsta.
O tu pabandyk nusipirkti dabar linzes, nes dauguma yra patobulintos. Gal tiesiog netiko rūšis