QUOTE(ablydute @ 2009 11 20, 11:23)
aš didelio dydžio piršlienė, tai jau su nuomomis sunkiai
jo visur raudona arba bordo ir tokios jau nuvalkiotos suknės, tai du kartus piršliavau ir abu su ta pačia suknia- žalia ir pusilge, tokia žemiau kelių. Tik vienąkart pamergės buvo tokios šviesiai žalsvos, o kitose vestuvėse- raudonos. bet tikau
o dabar eisiu irgi su senai nusipirkta suknia ir nebus ji iki žemės. bet kai derinsiuos palydoje nežinau- pamergės violetinės, aš tokia dviejų sluoksnių suknė bemaž ruda, nors šviečia iš apačios tamsi elektrinė ar kaip ji ten vadinama.
Lovely, man tavo modeliukas ir spalva labai graži
Pirslienei taip ir priklauso, buti didesniu gabaritu
Rasau ir kikenu, nes pati ne ismenkuju sio momentu
As nei jaunajai nesakysiu kokia mano suknia-spalvos, nei kitiems,tai prades po to isakyneti kokia siutis ar nuomotis
Pamergiu zinau - persikines. Tik mano medziagos spalva gali siek tiek skirtis, nes grynai tokio atspalvio neuzmaciau medziagos.Taip pat is sukneles medziagos siusiu vyrui kaklaskare,ne (kaklaraisti).
Papildyta:
QUOTE(LaurackaJ @ 2009 11 20, 12:39)
na mums tai jaunieji finansavo visas su programa susijusias islaidas, tai butu ir zaidimai, ir tradicines dovanos jauniesiems, sveciu apdovanojimai, pinigai baznyciai kad kunigui paduot, uz muzieju "girios aidas" ir pan. labai mes daug patys darem, pvz.taures pati baltais balandziais ispaisiau ir swarovskiais klijavau- maciau bazese po 50lt uz viena, o man gavos savikaina uz abi 10lt...zodziu, darbas tai nematuojamas pinigais... tai is viso jaunieji dave apie 1000lt, plius mums nereikejo pirkt jokiu vienkartiniu indu ar parupint alkoholio gamtoj visiem sveciam- sau emem tik ispirkom. na aisku as su draugu abu sedim be darbo, toks jau laikotarpis, ir jei butu reikeje is savo dengt tai net nebutume sutike eit uz pirshlius. ir taip skaiciavom kad is viso su pasiruosimu vestuvem,shukuosenom, bernvakariais mergvakariais, neskaitant rubu isejo 1700lt, tai kad uz programa beveik viska denge buvo tikrai shaunu. na visgi toks laikas, jei nebutume bedarbo butu kitaip
Man patiko isakyta jusu mintis.Su savo jaunaisiais ir tarsiuos del finansu.Jie zadejo mane paremti,kadangi siuo metu vyras mane islaiko,esu bedarbe,taip,kad nesinori vyro labai skriausti.
Zaidimais dovaneles as pirksiu, taures nusprendziau pati padaryti.Dovaneles ir meginsiu pati.Jaunuju automobilis pirmasis---asmeninis musu
Tai jiems nuoma atsimeta
Buteliukai,saldainukai is musu puses.Tik del helio pripustu balionu nezinau
reikia nemazai, o ju kaina didoka,na bus matyt
Jauniesiems lova ir sugalvojau,kaip papuosiu,ai visokiu minciu pilna galva
,kai grisiu is Airijos viska pradesiu rasytis ir po truputeli pirkti,kad po to nesusidetu viskas i viena kruva.
Dar mielos svociutes mano mazasis ziedu nesimo berniukas bus,tai jam kostiumo reikes
(kosmaras)
Klausimas:
O,kaip su svocios puokste?Pacios uzsisakote ar kokia jaunoji uzsako, tokia ir gerai?