Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXII TEMA

Apklausa: Kokį mėnesį svočiavote/svočiausite? (128 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 20, 12:59)
Manau jaunieji kažkiek turi ir patys susiprasti, kad jau vien didelis darbas pats pasiruošimas piršliams, ir jei jie nori patys kažko kitokio, turi padėti tiek finansiškai, tiek pačių pagalba  mirksiukas.gif
Aš pati nesu senai ištekėjusi, tai mes iš tikro labai daug padėjome finansiškai: prizai, dovanėlės, papuošimai, 24 valandos paminėjimas, visi sūriai, alkoholis, puodeliai ir t.t
Man tai atrodė labai normalu, nes juk neprivalu jiems kelti mums šventės  schmoll.gif

Aišku sunku pasakyti tiesiai, jei kažko reikia, aš ir iš tų žmonių, kurie nemoka į akis sakyti  blush2.gif Na bet jaunieji sakė jei ko reikės, iškart sakyti. Nes jie puikiai supranta, kad šis laikotarpis tikrai sunkus ax.gif

Tikrai taip mirksiukas.gif as pirsliavau pas savo sese tai negaila tu pinigeliu buvo, bet siaip tikrai labai nemazai iseina... jeigu butu ne sesers vestuves tikrai mielai pasidalinciau islaidomis su jaunaisiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 11 20, 12:21)
Tikrai taip  mirksiukas.gif  as pirsliavau pas savo sese tai negaila tu pinigeliu buvo, bet siaip tikrai labai nemazai iseina... jeigu butu ne sesers vestuves tikrai mielai pasidalinciau islaidomis su jaunaisiais  mirksiukas.gif

Taip, sutinku. Kai tenka eiti pas labai artimą: brolis, sesuo. Tada išlaidas tikrai kitaip galima skaičiuoti, visgi savas žmogus. O jei jau draugai, tada manau jau kitaip blush2.gif
Nors vistiek pati planuoju pateikti jauniesiems siuprizų, apie kurias jie tikrai nežinos. Tada tikrai man nebus gaila pinigėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 20, 11:59)
Manau jaunieji kažkiek turi ir patys susiprasti, kad jau vien didelis darbas pats pasiruošimas piršliams, ir jei jie nori patys kažko kitokio, turi padėti tiek finansiškai, tiek pačių pagalba  mirksiukas.gif
Aš pati nesu senai ištekėjusi, tai mes iš tikro labai daug padėjome finansiškai: prizai, dovanėlės, papuošimai, 24 valandos paminėjimas, visi sūriai, alkoholis, puodeliai ir t.t
Man tai atrodė labai normalu, nes juk neprivalu jiems kelti mums šventės  schmoll.gif

Aišku sunku pasakyti tiesiai, jei kažko reikia, aš ir iš tų žmonių, kurie nemoka į akis sakyti  blush2.gif Na bet jaunieji sakė jei ko reikės, iškart sakyti. Nes jie puikiai supranta, kad šis laikotarpis tikrai sunkus ax.gif

mes 2 metai susituokę, tai irgi nesitikėjom iš piršlių dar ir finansinių investavimų, tačiau žinau, kad nemažai išlaido, nors tarėmės dėl išlaidų apmokėjimo.
O šiaip reikia rimtai tartis, dėl išlaidų, klausti ko nori, kuo reikia jums pasirūpinti ir ką tarkim jie patys gal nori nusipirkti, išsirinkti. nes labai skiriasi požiūris ko reikia, ko ne.
Aš čia pavasarį rašiau, kad buvo nelabai pasisekę su jaunaisiais. kaip ir tarėmės dėl jų apmokėjimo už išlaidas, bet paskui žiūriu, kad nėra tokios jos jau didelės, tad sakau, tai bus mūsų dovana jums, tai tada nuotaka dar paprašė dekoruotas taures nupirkti, kad jau nedaug išlaidų turime (iš pradžių pati norėjo išsirinkti kokios jai gražios). jos kainavo 50lt, gal ir nežvėriškai, bet man tai buvo labai negražu iš jos pusės... geriau tartis iš anksto, ko norite klausti, ką patys pirksitės, ir kas už ką turėtų mokėti... nes vėlgi, visų siurprizų nenori atskleisti jauniesiems, kad liktų netikėtumų, o jie irgi pergyvena, kad jei duos laisvą valią , kad po vestuvių nebūtų žvėriška sąskaita pateikta.
Atsakyti
na mums tai jaunieji finansavo visas su programa susijusias islaidas, tai butu ir zaidimai, ir tradicines dovanos jauniesiems, sveciu apdovanojimai, pinigai baznyciai kad kunigui paduot, uz muzieju "girios aidas" ir pan. labai mes daug patys darem, pvz.taures pati baltais balandziais ispaisiau ir swarovskiais klijavau- maciau bazese po 50lt uz viena, o man gavos savikaina uz abi 10lt...zodziu, darbas tai nematuojamas pinigais... tai is viso jaunieji dave apie 1000lt, plius mums nereikejo pirkt jokiu vienkartiniu indu ar parupint alkoholio gamtoj visiem sveciam- sau emem tik ispirkom. na aisku as su draugu abu sedim be darbo, toks jau laikotarpis, ir jei butu reikeje is savo dengt tai net nebutume sutike eit uz pirshlius. ir taip skaiciavom kad is viso su pasiruosimu vestuvem,shukuosenom, bernvakariais mergvakariais, neskaitant rubu isejo 1700lt, tai kad uz programa beveik viska denge buvo tikrai shaunu. na visgi toks laikas, jei nebutume bedarbo butu kitaip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LaurackaJ @ 2009 11 20, 13:39)
na mums tai jaunieji finansavo visas su programa susijusias islaidas, tai butu ir zaidimai, ir tradicines dovanos jauniesiems, sveciu apdovanojimai, pinigai baznyciai kad kunigui paduot, uz muzieju "girios aidas" ir pan. labai mes daug patys darem, pvz.taures pati baltais balandziais ispaisiau ir swarovskiais klijavau- maciau bazese po 50lt uz viena, o man gavos savikaina uz abi 10lt...zodziu, darbas tai nematuojamas pinigais... tai is viso jaunieji dave apie 1000lt, plius mums nereikejo pirkt jokiu vienkartiniu indu ar parupint alkoholio gamtoj visiem sveciam- sau emem tik ispirkom. na aisku as su draugu abu sedim be darbo, toks jau laikotarpis, ir jei butu reikeje is savo dengt tai net nebutume sutike eit uz pirshlius. ir taip skaiciavom kad is viso su pasiruosimu vestuvem,shukuosenom, bernvakariais mergvakariais, neskaitant rubu isejo 1700lt, tai kad uz programa beveik viska denge buvo tikrai shaunu. na visgi toks laikas, jei nebutume bedarbo butu kitaip cool.gif

Sveikos svociutes, nusprendziau ne likti stebetoja, nes idomiai diskutuojat ivariais klausimais, kadangi liepos men jau trecia karta turesiu tokias pareigas, sakau ir man reiktu pasidakinti savo patirtim (kiek jau jum ji bebutu naudinga) smile.gif
Del finansavimo, tai visus tris kartus dali islaidu padenge jaunieji, nes kitaip turbut butu labai sunku, juk viskas siais laikais kainuoja smile.gif mano kompetencijoj lieka staigmenos uz kurias jau tirkai butu nelogiska prasyti finansavimo blush2.gif o be to kai tai daroma is sirdies, net minties tokios neturiu smile.gif kiek galiu pasidengiu pati, kiek jau ne, padengia jaunieji, mes taip susitare biggrin.gif

P.S tikiuosi priimsit i savo svociu rateli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 11 20, 11:23)
aš didelio dydžio piršlienė, tai jau su nuomomis sunkiai  doh.gif  jo visur raudona arba bordo ir tokios jau nuvalkiotos suknės, tai du kartus piršliavau ir abu su ta pačia suknia- žalia ir pusilge, tokia žemiau kelių. Tik vienąkart pamergės buvo tokios šviesiai žalsvos, o kitose vestuvėse- raudonos. bet tikau smile.gif o dabar eisiu irgi su senai nusipirkta suknia ir nebus ji iki žemės. bet kai derinsiuos palydoje nežinau- pamergės violetinės, aš tokia dviejų sluoksnių suknė bemaž ruda, nors šviečia iš apačios tamsi elektrinė ar kaip ji ten vadinama.
Lovely, man tavo modeliukas ir spalva labai graži  thumbup.gif

Pirslienei taip ir priklauso, buti didesniu gabaritu lotuliukas.gif Rasau ir kikenu, nes pati ne ismenkuju sio momentu lotuliukas.gif
As nei jaunajai nesakysiu kokia mano suknia-spalvos, nei kitiems,tai prades po to isakyneti kokia siutis ar nuomotis doh.gif Pamergiu zinau - persikines. Tik mano medziagos spalva gali siek tiek skirtis, nes grynai tokio atspalvio neuzmaciau medziagos.Taip pat is sukneles medziagos siusiu vyrui kaklaskare,ne (kaklaraisti).
Papildyta:
QUOTE(LaurackaJ @ 2009 11 20, 12:39)

Man patiko isakyta jusu mintis.Su savo jaunaisiais ir tarsiuos del finansu.Jie zadejo mane paremti,kadangi siuo metu vyras mane islaiko,esu bedarbe,taip,kad nesinori vyro labai skriausti. lotuliukas.gif
Zaidimais dovaneles as pirksiu, taures nusprendziau pati padaryti.Dovaneles ir meginsiu pati.Jaunuju automobilis pirmasis---asmeninis musu smile.gif Tai jiems nuoma atsimeta lotuliukas.gif
Buteliukai,saldainukai is musu puses.Tik del helio pripustu balionu nezinau g.gif reikia nemazai, o ju kaina didoka,na bus matyt ax.gif Jauniesiems lova ir sugalvojau,kaip papuosiu,ai visokiu minciu pilna galva doh.gif ,kai grisiu is Airijos viska pradesiu rasytis ir po truputeli pirkti,kad po to nesusidetu viskas i viena kruva. biggrin.gif
Dar mielos svociutes mano mazasis ziedu nesimo berniukas bus,tai jam kostiumo reikes doh.gif (kosmaras) lotuliukas.gif
Klausimas:
O,kaip su svocios puokste?Pacios uzsisakote ar kokia jaunoji uzsako, tokia ir gerai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 11 20, 12:23)
aš didelio dydžio piršlienė, tai jau su nuomomis sunkiai  doh.gif  jo visur raudona arba bordo ir tokios jau nuvalkiotos suknės, tai du kartus piršliavau ir abu su ta pačia suknia- žalia ir pusilge, tokia žemiau kelių. Tik vienąkart pamergės buvo tokios šviesiai žalsvos, o kitose vestuvėse- raudonos. bet tikau smile.gif o dabar eisiu irgi su senai nusipirkta suknia ir nebus ji iki žemės. bet kai derinsiuos palydoje nežinau- pamergės violetinės, aš tokia dviejų sluoksnių suknė bemaž ruda, nors šviečia iš apačios tamsi elektrinė ar kaip ji ten vadinama.

as susiduriau su ta pacia problema nuomos punktuose, kadangi gabritu dydziu nesiskundziu smile.gif todel paskutine savo suknele siuvausi pas siuveja ir likau be proto patenkinta wub.gif , o sekanciom vestuvem kazka keisiu arba siusiuos nauja, senaja pardavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2009 11 20, 14:08)

Priimsim 4u.gif Nors,pati cia koju dar nespejau apsilti lotuliukas.gif
Atsakyti
O,kaip su svocios puokste?Pacios uzsisakote ar kokia jaunoji uzsako, tokia ir gerai? lotuliukas.gif

kadangi vestuvines geles jaunajai ir pamergem darysiu as, tai savo puokste renkuosi pati kokia pasidaryti, bet prie tai du atvejus kai puoksciu nedariau jas rinkausi pati ir pati uz jas susimokejau smile.gif
Papildyta:
[Priimsim 4u.gif Nors,pati cia koju dar nespejau apsilti lotuliukas.gif

aciu lovely thumbup.gif vieni smagumai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2009 11 20, 14:08)

Nešk butelką ir tu jau čia biggrin.gif
P.S nors aš ir čia tik keletą dienų tongue.gif

Kiek supratau iš jaunosios, puokštę man užsakys blush2.gif Tik paklausė kokios norėčiau ax.gif
Atsakyti
Nešk butelką ir tu jau čia biggrin.gif
P.S nors aš ir čia tik keletą dienų tongue.gif

Kiek supratau iš jaunosios, puokštę man užsakys blush2.gif Tik paklausė kokios norėčiau ax.gif

Jeigu tik tiek, tai be problemu drinks_cheers.gif

o del puokstes is patirties galiu pasakyti, kad neverta sakytis kakzokios brangios ar dideles, nes dazniausiai musu rankose buna papke, kartais dar krepselis su vaisem, ir nezinau kaip kitom, bet man ta puokste tada tampa nereikalinga ir gaila sumoketu pinigu, tai paskutini karta man pasiteisino puokstele ant rankos thumbup.gif o si karta planuoju isvis netureti jokios puokstes, o tieiog pagal suknele parinkti didesne gele i plaukus (kadangi su jaunaja keliaujam pas ta pacia kirpeja, tai suderins kad nebutumem panasios biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 11 20, 14:42)
Nešk butelką ir tu jau čia  biggrin.gif
P.S nors aš ir čia tik keletą dienų  tongue.gif

Kiek supratau iš jaunosios, puokštę man užsakys  blush2.gif Tik paklausė kokios norėčiau  ax.gif

Va,cia tai svocia,be butelio neissisuksi mirksiukas.gif O,as vistele---nepaprasiau buteliuko lotuliukas.gif
Pilype---stebiu tavo liniuote,kai grisiu ijungsiu ir savo ax.gif Reikes labai susiimti (noriu geriau atrodyti uz jaunaja) blush2.gif lotuliukas.gif
P.S.
Mane neramina tai, kad as su akinukais,tinka jie man ir viskas ok.Nezinau ka daryti pirma vestuviu diena,gal kokias linzes g.gif (bandziau senokai, akys jautrios ir pradeda nuo ju asaroti).Gal,kas susidurete su tokia bedele ir turite patarimu?Please pasidalinkite 4u.gif
Atsakyti