Įkraunama...
Įkraunama...

PS foto klubas

QUOTE(airv @ 2010 11 08, 14:12)
Kaip galima (jei išviso galima) su PS panaikinti/užmaskuoti išdegimus?  g.gif

Jei turi nuotrauka RAW formatu, tai kazkiek gali panaikint tuos isdegimus. Kitas variantas daryt kelis sluoksnius ir montuot.
Atsakyti
QUOTE(Nemiga3272 @ 2010 10 15, 21:37)
Sveikos smile.gif turiu problemele biggrin.gif  doh.gif  niekaip neatrandu, kaip kitaip  keisti piestuko ir kitu tool'u dydi nespaudziant desinio klaviso. kiek teko per youtube matyt jie ten kazkaip nieko nespausdami keicia ta dydi, sakau, gal koki klavisa laikyt reikia  g.gif jei kas zinot, gal pasidalinsit paslaptim?  4u.gif

klaviaturoje laikai nuspaudus (lauztas kabutes ) [ - i mazesne puse, ] - i didesne.Sekmes wink.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 11 08, 15:12)
Kaip galima (jei išviso galima) su PS panaikinti/užmaskuoti išdegimus?  g.gif

Nuotraukoje isdeginimai tai informacijos nebuvimas.Isivaizduok tuscia.smile.gif Geriau fotografuoti trumpesniu islaikymu, gausis tamsiau o tada taisyti ..juk is tamsesnes sviesia padarysi, o is perdegusios nieko...na nebent apsimesi ir bandysi su PS daryti mena koki nors biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Photoshop mergaitės smile.gif
Atleiskite, kad įlindau į šią temutę, bet gal kam pravers tokia informacija 4u.gif

user posted image

Kokį nuotraukų formatą pasirinkti Jpeg ar Raw?
Kaip saugiausia perrašyti nuotraukas iš fotoaparato?
Kaip man paprastai ir greitai surasti tetos Elenos nuotrauką darytą prieš 5 metus vasarą, kai buvome kartu Molėtuose prie ežero?
Ką daryti jei “nusprogo” kompas ir dingo visos nuotraukos darytos pastaruosius 4 metus?
Kodėl pas mane nuotrauka monitoriaus ekrane per šviesi, o pas Ingutę per tamsi?
Kaip iš 100 nuotraukų greitai ir neskausmingai atrinkti 10 tų, kurias noriu atspausdinti?
Ka reiškia tos ikonėlės su žirklutemis, burbuliukais ir pleistrais?
Kas nutinka, kai ant nuotraukos uždedu dar vieną sluoksnį?
Kodėl mano šuniukas žalias, nors kai fotografavau jis buvo baltas? smile.gif
Kaip aš norėčiau, kad nuotraukoje mamos veidas būtų šviesesnis.
Oi, nefotografuokite prašau - man išdygo spuogas/ aš per daug raukšlėta/ mano paakiai paburkę.
Kieno čia koja matosi kadre?
Mano vaikai vampyrai! Padėkite!
Nufotografavau truputį visko per daug.
Noriu nusiųsti močiutei nuotrauką el.paštu ir įdėti į facebook’ą, bet failai tooookie dideli.
Noriu truputį meno ir estetikos. Įrėminkite prašau.
Noriu savo Pūkį matyti klasikinėje juodai/baltoje nuotraukoje.
Noriu užrašyti savo Ievutei ant nuotraukos “Su gimtadieniu!”
Nekenčiu namų darbų!

Daugiau informacijos rasite http://fotojura.lt/b...otoshop-kursai/

Geros dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
nezinau ar cia pataikiau y sita temute ar ne blush2.gif bet gal kas pagelbetu ir patartu kur butu galima gauti ar parsisiusti photosop 7,jau cia senoka programa,bet ji man lengviausia,su kuria galiu kazka sukurti grazaus is foto 4u.gif
Atsakyti
Klausimas turbut bus kvailokas ir net tiksliai nzn kaip cia issireikst smile.gif man idomu kaip photoshopu uztamsinamas fonas, pvz padaromas juodu, o objektas lieka pakankamai sviesus. kai siaip tamsinu, tamseja ir objektas. jei bandau naudoti lasso arba kelis sluoksius ir po to patrint, gaunasi lb griezta, nukirsta nenaturali linija tarp objekto ir to juodo fono. O kaip gaut ta svelnu perejima? smile.gif gal kas suprato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 21, 10:44)
Klausimas turbut bus kvailokas ir net tiksliai nzn kaip cia issireikst smile.gif man idomu kaip photoshopu uztamsinamas fonas, pvz padaromas juodu, o objektas lieka pakankamai sviesus. kai siaip tamsinu, tamseja ir objektas. jei bandau naudoti lasso arba kelis sluoksius ir po to patrint, gaunasi lb griezta, nukirsta nenaturali linija tarp objekto ir to juodo fono. O kaip gaut ta svelnu perejima? smile.gif gal kas suprato biggrin.gif

Aš foną tamsinu su šio psl pagalba, tik čia pamoka kaip šviesinti-bet analogiškai ir tamsinti galima smile.gif
pvz:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(bahamos @ 2010 12 22, 20:04)
Aš foną tamsinu su šio psl pagalba, tik čia pamoka kaip šviesinti-bet analogiškai ir tamsinti galima  smile.gif
pvz:

O neperdaug isdegusi gavosi gelyte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 22, 19:39)
O neperdaug isdegusi gavosi gelyte? ax.gif

Oj aš ten visaip kaip profesionaliai padaryti dar tikrai nemoku ax.gif einu dabar skaitytis kas tai yra biggrin.gif ir išimu gėlytę, kad dezinformacijos neskleisti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bahamos: 22 gruodžio 2010 - 19:55
QUOTE(bahamos @ 2010 12 22, 20:53)
Oj aš ten visaip kaip profesionaliai padaryti dar tikrai nemoku  ax.gif einu dabar skaitytis kas tai yra  biggrin.gif ir išimu gėlytę, kad dezinformacijos neskleisti  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Dalyja, gal jus galetumet pakomentuot. ar as neaiskiai paklausiau? doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 22, 21:56)
Dalyja, gal jus galetumet pakomentuot. ar as neaiskiai paklausiau?  doh.gif tongue.gif

As supratau ko klausi mirksiukas.gif Tik deja negaliu pakomentuoti, nes blush2.gif pati nemoku...ieskau kokiu pamokeliu interneto platybese.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Noriu pas jus nusimanancius paprasyti pagalbos.Radau interneta keleta presetu RAW formatui Photoshope tvarkyti,bet niekaip negaliu nusilaudinti.Kai parsisiunciu,tai man tik tekstas atsidaro.Ten jie raso,kad reikia pakeisti raides tam tekste,bet niekaip nesuprantu kur ten jas keisti.Gal jus man padesit?
PRESETAI
Buciau be galo dekinga bigsmile.gif
Atsakyti