Įkraunama...
Įkraunama...

PS foto klubas

As turiu siek tiek kitoki klausima. 4u.gif Kol kas ne apie filtrus. Fotografijoje yra visai zalia, nors turiu nebloga kamera ir objektyva. Bet kadangi viska fotografuoju auto rezimu (kalta-kalta ax.gif ), tai super graziu nuotrauku nesigauna. Su vyru kartu ziurime grazias forume idetas nuotraukas, kurios lyg is kokios pasakos butu.
As jam sakau, kad man reikia pradeti su manual nustatymais pradeti zaisti, pasimokyti, o jis man atsako, kad geriau pradek su photoshopu zaisti, nes cia 70 proc nuotrauku yra retusuota taip, kad spalvos nenaturalios. Pvz tokiu ziemu ir sniego realiame gyvenime nebuvau maciusi, arba megztuka toki turim, bet realiai jis neatrodo taip ryskiai kaip nuotraukoje ant mergytes.
Atsakyti
QUOTE(*Soleo* @ 2010 10 16, 10:30)
As turiu siek tiek kitoki klausima. 4u.gif  Kol kas ne apie filtrus. Fotografijoje yra visai zalia, nors turiu nebloga kamera ir objektyva. Bet kadangi viska fotografuoju auto rezimu (kalta-kalta  ax.gif ), tai super graziu nuotrauku nesigauna. Su vyru kartu ziurime grazias forume idetas nuotraukas, kurios lyg is kokios pasakos butu.
As jam sakau, kad man reikia pradeti su manual nustatymais pradeti zaisti, pasimokyti, o jis man atsako, kad geriau pradek su photoshopu zaisti, nes cia 70 proc nuotrauku yra retusuota taip, kad spalvos nenaturalios. Pvz tokiu ziemu ir sniego realiame gyvenime nebuvau maciusi, arba megztuka toki turim, bet realiai jis neatrodo taip ryskiai kaip nuotraukoje ant mergytes.

tavo vyras visiskai klaidingai galvoja.. zymiai lengviau yra ismokt gerai fotkint, nei valandu valandas sedet prie kompiuterio ir tasyt klaidas! blogas toks poziuris .. nuo retusavimo nepadegsi.. bet jeigu neismokes nustatymu tau reiktu zaist valandas prie vienos foto , ismokes sugaisi zymiai maziau..
todel tau patarciau eiti i fotografijos pradziamoksli ir ten pradet mokytis bent jau pagrindus.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

fotografijoj esu dar zalia, nors siek tiek domiuosi ir bandau fotografuot.. kaip ir kiekvienas fotografija besidomintis zmogus ziuriu kitu fotografu darbus ir akis uzkliuva uz labai graziu nuotruku. jos tokios.. svarios... svelnios.. tarsi butu koks pukelis ant ju smile.gif ir man vis kyla klausimas, kaip va toki efekta isgaut? nezinau pas ka klaust.. ar pas fotografus, ar pas PS meistrus blush2.gif pirmiau bandau i jus kreiptis smile.gif

user posted image
Atsakyti
apie koki fotosopa jus cia snekate ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 10 23, 11:53)
apie koki fotosopa jus cia snekate ?  smile.gif

viena is fotografijos apdorojimo programu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2010 10 16, 09:38)
tavo vyras visiskai klaidingai galvoja.. zymiai lengviau yra ismokt gerai fotkint, nei valandu valandas sedet prie kompiuterio ir tasyt klaidas! blogas toks poziuris ..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o konkreciau ? koks tos programos pavadinimas ? smile.gif ar jin mokama ?
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 10 27, 21:53)
o konkreciau ? koks tos programos pavadinimas ? smile.gif ar jin mokama ?

bigsmile.gif ka, Photoshop nezinot?smile.gif
Atsakyti
Photoshop'u galima daryti beveik viska tongue.gif Pradedant nuo 4 versijos galimybės beveik neribotos. Tikra gera priemonė kūrybai. Pridedu savo pvz.:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renee: 28 spalio 2010 - 09:11
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 28, 09:13)
bigsmile.gif ka, Photoshop nezinot?smile.gif

na zinau biggrin.gif biggrin.gif bet buna ivairiu photoshop programų g.gif
Atsakyti
Nu kad photoshopas tik vienas, tik jo versijos skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 30, 20:41)
Nu kad photoshopas tik vienas, tik jo versijos skiriasi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif