As turiu siek tiek kitoki klausima. Kol kas ne apie filtrus. Fotografijoje yra visai zalia, nors turiu nebloga kamera ir objektyva. Bet kadangi viska fotografuoju auto rezimu (kalta-kalta ), tai super graziu nuotrauku nesigauna. Su vyru kartu ziurime grazias forume idetas nuotraukas, kurios lyg is kokios pasakos butu.
As jam sakau, kad man reikia pradeti su manual nustatymais pradeti zaisti, pasimokyti, o jis man atsako, kad geriau pradek su photoshopu zaisti, nes cia 70 proc nuotrauku yra retusuota taip, kad spalvos nenaturalios. Pvz tokiu ziemu ir sniego realiame gyvenime nebuvau maciusi, arba megztuka toki turim, bet realiai jis neatrodo taip ryskiai kaip nuotraukoje ant mergytes.
QUOTE(*Soleo* @ 2010 10 16, 10:30)
As turiu siek tiek kitoki klausima. Kol kas ne apie filtrus. Fotografijoje yra visai zalia, nors turiu nebloga kamera ir objektyva. Bet kadangi viska fotografuoju auto rezimu (kalta-kalta ), tai super graziu nuotrauku nesigauna. Su vyru kartu ziurime grazias forume idetas nuotraukas, kurios lyg is kokios pasakos butu.
As jam sakau, kad man reikia pradeti su manual nustatymais pradeti zaisti, pasimokyti, o jis man atsako, kad geriau pradek su photoshopu zaisti, nes cia 70 proc nuotrauku yra retusuota taip, kad spalvos nenaturalios. Pvz tokiu ziemu ir sniego realiame gyvenime nebuvau maciusi, arba megztuka toki turim, bet realiai jis neatrodo taip ryskiai kaip nuotraukoje ant mergytes.
tavo vyras visiskai klaidingai galvoja.. zymiai lengviau yra ismokt gerai fotkint, nei valandu valandas sedet prie kompiuterio ir tasyt klaidas! blogas toks poziuris .. nuo retusavimo nepadegsi.. bet jeigu neismokes nustatymu tau reiktu zaist valandas prie vienos foto , ismokes sugaisi zymiai maziau..
todel tau patarciau eiti i fotografijos pradziamoksli ir ten pradet mokytis bent jau pagrindus..
Laba diena
fotografijoj esu dar zalia, nors siek tiek domiuosi ir bandau fotografuot.. kaip ir kiekvienas fotografija besidomintis zmogus ziuriu kitu fotografu darbus ir akis uzkliuva uz labai graziu nuotruku. jos tokios.. svarios... svelnios.. tarsi butu koks pukelis ant ju ir man vis kyla klausimas, kaip va toki efekta isgaut? nezinau pas ka klaust.. ar pas fotografus, ar pas PS meistrus pirmiau bandau i jus kreiptis
fotografijoj esu dar zalia, nors siek tiek domiuosi ir bandau fotografuot.. kaip ir kiekvienas fotografija besidomintis zmogus ziuriu kitu fotografu darbus ir akis uzkliuva uz labai graziu nuotruku. jos tokios.. svarios... svelnios.. tarsi butu koks pukelis ant ju ir man vis kyla klausimas, kaip va toki efekta isgaut? nezinau pas ka klaust.. ar pas fotografus, ar pas PS meistrus pirmiau bandau i jus kreiptis
apie koki fotosopa jus cia snekate ?
QUOTE(pinkClarin @ 2010 10 23, 11:53)
apie koki fotosopa jus cia snekate ?
viena is fotografijos apdorojimo programu
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2010 10 16, 09:38)
tavo vyras visiskai klaidingai galvoja.. zymiai lengviau yra ismokt gerai fotkint, nei valandu valandas sedet prie kompiuterio ir tasyt klaidas! blogas toks poziuris ..
o konkreciau ? koks tos programos pavadinimas ? ar jin mokama ?
QUOTE(pinkClarin @ 2010 10 27, 21:53)
o konkreciau ? koks tos programos pavadinimas ? ar jin mokama ?
ka, Photoshop nezinot?
Photoshop'u galima daryti beveik viska Pradedant nuo 4 versijos galimybės beveik neribotos. Tikra gera priemonė kūrybai. Pridedu savo pvz.:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 10 28, 09:13)
ka, Photoshop nezinot?
na zinau bet buna ivairiu photoshop programų
Nu kad photoshopas tik vienas, tik jo versijos skiriasi
QUOTE(<emigrante> @ 2010 10 30, 20:41)
Nu kad photoshopas tik vienas, tik jo versijos skiriasi
Kaip galima (jei išviso galima) su PS panaikinti/užmaskuoti išdegimus?