QUOTE(Mamyte_Saule @ 2010 04 24, 09:13)
Sveiki, reikia patarimo naujai photoshopo vartotojai -
kaip padaryti, kad visa nuotrauka būtų nespalvota, o tik viena detalė (pvz. vaikučio akys) spalvota?
kaip padaryti, kad visa nuotrauka būtų nespalvota, o tik viena detalė (pvz. vaikučio akys) spalvota?
reikia padaryti pagrindinio "layer" kopija ir ja padaryti nespalvota, tada su trintuku pratrinti tas vietas kurios nori kad liktu tokios spalvos kaip originalioje nuotraukoje. ir viskas
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 04 24, 10:43)
Kaip uzdeti ant nuotraukos tas ''oranzines linijas",lyg saule,kad sviestu? Zinau,kad sitoje nuotraukoje jos yra kazkaip padarytos su PS,tikrai ne naturaliai taip gavosi.
o cia manau tiesiog "action" naudotas, tik negaliu pasakyti koks, reikia bandyt ieskotis tau ir gal pamatysi panasu
QUOTE(ASTYT @ 2010 04 24, 12:15)
reikia padaryti pagrindinio "layer" kopija ir ja padaryti nespalvota, tada su trintuku pratrinti tas vietas kurios nori kad liktu tokios spalvos kaip originalioje nuotraukoje. ir viskas
ačiū
O gal yra mamyciu, mokanciu privaciai PS?
QUOTE(Dita555 @ 2010 05 26, 08:27)
Sveikos,
Gal galite paaiskinti, kaip galima sutvarkyti nuotraukoje veido oda? (na kad butu ir lygi ir spalva grazi). Aciu
Gal galite paaiskinti, kaip galima sutvarkyti nuotraukoje veido oda? (na kad butu ir lygi ir spalva grazi). Aciu
Jei turi PS, Coffeeshop bloge odai lyginti rasi reikiamus action'us. Ten žemiau bus Retouching paragrafėlis, pabandyk Glamour glow arba Perfect portrait
QUOTE(BElge @ 2010 05 28, 15:26)
Jei turi PS, Coffeeshop bloge odai lyginti rasi reikiamus action'us. Ten žemiau bus Retouching paragrafėlis, pabandyk Glamour glow arba Perfect portrait
Aciu labai
QUOTE(ketti @ 2009 11 04, 18:30)
Žiūriu buvo daug susidomėjusių kaip pakeisti j/b nuotraukos atspalvį.
Tai žodžiu pasidarau jb - aš paprastai tą darau su Lightroomu (susidėlioju brightness, kontratą ir t.t. uždedu vinjetę kokia patinka)
tarkim padarytas jb variantas:
tada tą jb atsidarau su PS ir einu į Images -> Adjustments -> Color balance
o ten jau stumdau spalvas visaip kaip noriu kad igauti norimą atspalvį - tokiu būdu iš paprasto jb galima gauti įvairių tonų
gelsvas:
melsvas:
žalsvas:
po visko dar galima saturation pakelti kad atspalvis būtų gyvesnis
Tai žodžiu pasidarau jb - aš paprastai tą darau su Lightroomu (susidėlioju brightness, kontratą ir t.t. uždedu vinjetę kokia patinka)
tarkim padarytas jb variantas:
tada tą jb atsidarau su PS ir einu į Images -> Adjustments -> Color balance
o ten jau stumdau spalvas visaip kaip noriu kad igauti norimą atspalvį - tokiu būdu iš paprasto jb galima gauti įvairių tonų
gelsvas:
melsvas:
žalsvas:
po visko dar galima saturation pakelti kad atspalvis būtų gyvesnis
na neišėina man taip gal yra action tokiam rėikalui?
Ir dar kodėl man pastoviai meta tokį pranešimą PS
could not complete the chanel mixer command because the scratch disks are full
QUOTE(almara @ 2010 05 29, 19:28)
Ir dar kodėl man pastoviai meta tokį pranešimą PS
kompa prasitustink
Sveikutes, kaip smagu kad radau savo bendramintes
Papildyta:
Norejau paklausti, gal kam nors butu nesunku atsiusti man Ashleys Vintage, Honey ir Coffee Vivid actionus i pastuka?
Aga, ir man kilo klausimas ir kur jus gaunat tu action'us
Papildyta:
QUOTE(snapper @ 2010 04 15, 18:54)
Norejau paklausti, gal kam nors butu nesunku atsiusti man Ashleys Vintage, Honey ir Coffee Vivid actionus i pastuka?
Aga, ir man kilo klausimas ir kur jus gaunat tu action'us
QUOTE(bonda @ 2010 05 31, 14:00)
kompa prasitustink
Na jo šis varijantas nepamaišytų ,ačiūkas