jau paskaičiau kelis psl atgal ir radau, kad nelabai įmanoma
tada kitas klausimas - nesusišneku su PS dėl RAW formato parsisiunčiau PS CS5, o jis man neatidaro mano .NEF nesu labai kieta kompiuteristė, gal kas padės?
QUOTE(Zhiema @ 2011 08 31, 20:22)
neskaičiau visos temos, iš karto sorry, bet skubiai reik pagalbos ar įmanoma pereksponuotas (išdegintas ) vietas ištaisyti?
jeigu ne RAW formate, tai sunkiai, bent jau as nezinau kaip
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 01, 18:35)
jeigu ne RAW formate, tai sunkiai, bent jau as nezinau kaip
Tai, kad ir su RAW ne visada, žiūrint koks lygis
QUOTE(rG @ 2011 09 01, 20:29)
Tai, kad ir su RAW ne visada, žiūrint koks lygis
na taip, ziurint koks lygis, bet ten reguliuojant sviesa, haitonus, seselius, galima siek tiek sumazinti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 01, 19:45)
na taip, ziurint koks lygis, bet ten reguliuojant sviesa, haitonus, seselius, galima siek tiek sumazinti
Taip, žinoma, bet geriau nesudeginti. Jei tamsini, atrodo nenatūraliai, dingsta pustoniai. Na, man nepatinka rezultatas, gal nemoku
Laba diena, ar gali kas padėti sutvarkyti vieną nuotraukytę- nieko ypatingo, tiesiog padailinti mergaitiškai nuotraukytę mažos panelės gimtadieniui
kadangi pati visiškai nieko neišmanau, gal kas galėtų patari kažką
būsiu dėkinga
būsiu dėkinga
Kaip padaryti tokias spalvas? http://www.flickr.co...iie/5433987585/
QUOTE(Stikliukas @ 2011 09 19, 10:55)
Laba diena, ar gali kas padėti sutvarkyti vieną nuotraukytę- nieko ypatingo, tiesiog padailinti mergaitiškai nuotraukytę mažos panelės gimtadieniui
būsiu dėkinga
būsiu dėkinga
O kaip jūs norite dailinti?
Sveikos,
parsiuntė man ADOBE PHOTOSHOP LIGHTROOM 3,3, ir niekaip nesuprantu, kokia čia programa nėra ten beveik jokių įrankių nuotraukai tvarkyt internete ieškojau pamokėlių, tai kaip supratau čia programa dideliems nuotraukų kiekiams tvarkyti, rušiuoti ir pan gal kas apšviestumėt ir gal pasiūlytumėt kokį tiksliai photoshopą geriausia parsisiųsti nuotraukom koreguoti mėgėjiškai ačiū
parsiuntė man ADOBE PHOTOSHOP LIGHTROOM 3,3, ir niekaip nesuprantu, kokia čia programa nėra ten beveik jokių įrankių nuotraukai tvarkyt internete ieškojau pamokėlių, tai kaip supratau čia programa dideliems nuotraukų kiekiams tvarkyti, rušiuoti ir pan gal kas apšviestumėt ir gal pasiūlytumėt kokį tiksliai photoshopą geriausia parsisiųsti nuotraukom koreguoti mėgėjiškai ačiū
QUOTE(Marile @ 2011 10 10, 10:04)
Sveikos,
Labai gera programa greitam (ir ne tik) redagavimui, bet 3 versija man asmeniškai nepatinka per daug griozdiška katalogų sistema ir importo procedūroms. 2-asis LR tuo atžvilgiu daug patogesnis ir paprastesnis, pabandykite senesnes versijas
QUOTE(wgs @ 2011 10 10, 13:16)
Labai gera programa greitam (ir ne tik) redagavimui, bet 3 versija man asmeniškai nepatinka per daug griozdiška katalogų sistema ir importo procedūroms. 2-asis LR tuo atžvilgiu daug patogesnis ir paprastesnis, pabandykite senesnes versijas
ačiū
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 10:26)
as ir noreciau suzinoti, kaip padaryti tokias spalvas?