Įkraunama...
Įkraunama...

PS foto klubas

jau paskaičiau kelis psl atgal ir radau, kad nelabai įmanoma doh.gif
tada kitas klausimas - nesusišneku su PS dėl RAW formato doh.gif parsisiunčiau PS CS5, o jis man neatidaro mano .NEF g.gif nesu labai kieta kompiuteristė, gal kas padės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2011 08 31, 20:22)
4u.gif neskaičiau visos temos, iš karto sorry, bet skubiai reik pagalbos  blush2.gif ar įmanoma pereksponuotas (išdegintas ) vietas ištaisyti?  g.gif

jeigu ne RAW formate, tai sunkiai, bent jau as nezinau kaip
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 01, 18:35)
jeigu ne RAW formate, tai sunkiai, bent jau as nezinau kaip

Tai, kad ir su RAW ne visada, žiūrint koks lygis
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 09 01, 20:29)
Tai, kad ir su RAW ne visada, žiūrint koks lygis

na taip, ziurint koks lygis, bet ten reguliuojant sviesa, haitonus, seselius, galima siek tiek sumazinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 09 01, 19:45)
na taip, ziurint koks lygis, bet ten reguliuojant sviesa, haitonus, seselius, galima siek tiek sumazinti smile.gif

Taip, žinoma, bet geriau nesudeginti. Jei tamsini, atrodo nenatūraliai, dingsta pustoniai. Na, man nepatinka rezultatas, gal nemoku smile.gif
Atsakyti
Laba diena, ar gali kas padėti sutvarkyti vieną nuotraukytę- nieko ypatingo, tiesiog padailinti mergaitiškai nuotraukytę mažos panelės gimtadieniui 4u.gif
kadangi pati visiškai nieko neišmanau, gal kas galėtų patari kažką 4u.gif
būsiu dėkinga
Atsakyti
Kaip padaryti tokias spalvas? wub.gif http://www.flickr.co...iie/5433987585/
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 09 19, 10:55)
Laba diena, ar gali kas padėti sutvarkyti vieną nuotraukytę- nieko ypatingo, tiesiog padailinti mergaitiškai nuotraukytę mažos panelės gimtadieniui 4u.gif
kadangi pati visiškai nieko neišmanau, gal kas galėtų patari kažką 4u.gif
būsiu dėkinga

O kaip jūs norite dailinti?
Atsakyti
Sveikos,

parsiuntė man ADOBE PHOTOSHOP LIGHTROOM 3,3, ir niekaip nesuprantu, kokia čia programa doh.gif nėra ten beveik jokių įrankių nuotraukai tvarkyt unsure.gif internete ieškojau pamokėlių, tai kaip supratau čia programa dideliems nuotraukų kiekiams tvarkyti, rušiuoti ir pan unsure.gif gal kas apšviestumėt 4u.gif ir gal pasiūlytumėt kokį tiksliai photoshopą geriausia parsisiųsti nuotraukom koreguoti mėgėjiškai 4u.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2011 10 10, 10:04)
Sveikos,

parsiuntė man ADOBE PHOTOSHOP LIGHTROOM 3,3, ir niekaip nesuprantu, kokia čia programa  doh.gif  nėra ten beveik jokių įrankių nuotraukai tvarkyt  unsure.gif internete ieškojau pamokėlių, tai kaip supratau čia programa dideliems nuotraukų kiekiams tvarkyti, rušiuoti ir pan  unsure.gif gal kas apšviestumėt  4u.gif  ir gal pasiūlytumėt kokį tiksliai photoshopą geriausia parsisiųsti nuotraukom koreguoti mėgėjiškai 4u.gif  ačiū smile.gif

Labai gera programa greitam (ir ne tik) redagavimui, bet 3 versija man asmeniškai nepatinka per daug griozdiška katalogų sistema ir importo procedūroms. 2-asis LR tuo atžvilgiu daug patogesnis ir paprastesnis, pabandykite senesnes versijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2011 10 10, 13:16)
Labai gera programa greitam (ir ne tik) redagavimui, bet 3 versija man asmeniškai nepatinka per daug griozdiška katalogų sistema ir importo procedūroms. 2-asis LR tuo atžvilgiu daug patogesnis ir paprastesnis, pabandykite senesnes versijas smile.gif

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 09 20, 10:26)
Kaip padaryti tokias spalvas?  wub.gif  http://www.flickr.co...iie/5433987585/

as ir noreciau suzinoti, kaip padaryti tokias spalvas? ax.gif 4u.gif
Atsakyti