Įkraunama...
Įkraunama...

PS foto klubas

Merginos tvarkote oda kuri red chanell nustatymu? Odos koregavimas naudojant red chanell, by Grethen Atrodo darau viska papunkciui, bet nieks nesigauna man. unsure.gif
Atsakyti
Aš pabandžiau, man viskas super gavosi. Antrasis pavyzdys man buvo aiškesnis. Ten nepaminėta, bet neužmirškite gale paspausti flatten image (bet čia aišku ne dėl to nesigavo)
Klauskite kurioje vietoje neaišku, pabandysiu padėti
Atsakyti
Labas vakaras,
norėjau paprašyti patarimo/ pagalbos.
Praėjo kelis metai po a.a babytės mirties, noriu įsirėminti gražią jos nuotrauką. Tačiau tokias, kur ji gražiai ryškiai ,,išėjusi" turiu tik kelias- fone matosi butiniai dalykai: valgiai ir pan cool.gif
kaip būtų galima gražiai apdoroti nuotrauką, kad gal fonas būtų išsiliejęs ar pan.... Taip pat norėtųs sendintos foto, gal retro stiliaus blush2.gif labai tokias mėgstu, o ir rėmelis, kurį nusipirkau yra senovinio a la sendinto sidabro blush2.gif
Gal ką patartumėt, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip sukonvertuoti per photoshopa daug nuotrauku is raw rezimo i jpeg?
Atsakyti
Kaip galima efektyviai ir greitai patvarkyti kūdikio marmurines rankeles? Kaip Jūs su tuo tvarkotės?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 08 01, 13:43)
Kaip galima efektyviai ir greitai patvarkyti kūdikio marmurines rankeles? Kaip Jūs su tuo tvarkotės?

Nebandei Coffeshop actionu?
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 01, 15:16)

Yra geresniu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 01, 14:23)
Yra geresniu cool.gif

Gal isduotum paslapti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 01, 15:16)

turiu jį parsisiuntus, bet nemoku pasinaudoti, nieko nepadaro man jis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 08 01, 14:34)
turiu jį parsisiuntus, bet nemoku pasinaudoti, nieko nepadaro man jis  blush2.gif

Gal dar Alabama isduos gereniu,bet as asmeniskai raudonuma nuimu su Coffeeshop perfect portrai,jie patys nieko nepadaro.Layers stulpelyje ismeta daug parinkciu ir tu ten pats turi reguliuotis kiekviena atskirai..Tarkim nuimti nuo odos raudonuma,turi uzeiti ant to langelio,pasiimti teptuka ir braukai ant raudonos odos.Paskui opacyti pastumdai,kad gautusi daug maz naturaliai.Jetau,nemoku paaikinti,bet nera ten sunku kai pagauni kame kampas.
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 01, 15:46)
Gal dar Alabama isduos gereniu,bet as asmeniskai raudonuma nuimu su Coffeeshop perfect portrai,jie patys nieko nepadaro.Layers stulpelyje ismeta daug parinkciu ir tu ten pats turi reguliuotis kiekviena atskirai..Tarkim nuimti nuo odos raudonuma,turi uzeiti ant to langelio,pasiimti teptuka ir braukai ant raudonos odos.Paskui opacyti pastumdai,kad gautusi daug maz naturaliai.Jetau,nemoku paaikinti,bet nera ten sunku kai pagauni kame kampas.

Maždaug supratau, bandysiu naudotis smile.gif Ir lauksiu, gal Alabama išduos dar kokį triuką smile.gif
Atsakyti
Kaip butu galima nuotraukoje pasviesinti tik zmogaus veida nelieciant kitu kuno daliu?
Atsakyti