Įkraunama...
Įkraunama...

Drėgmės surinktuvas

QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 10 04, 14:00)
mums idomu ar jo reikia

Niekas kitas uz tamsta neatsakys i si klausima ,jei pati nenuspresi ar reikia...
keli paprasti kriterijai apsispresti :turint surinkeje sudie rasojantys langai,su surinkejas palaiko tavo norima oro dregnuma-ne tik ji istraukia,dingsta pelesio kvapas .aparatas mobilus tad kai nereikalingas kambaryje super tinka laikyti prie namo garaze-sutraukia dregme nuo slapios ar snieguotos masinos.Pavasari aparata vezasi i vasarnamius pasalint dregmei po ziemos.zodziu gana girti bet tai tiesa
Atsakyti
Gal gali tie kas turi papasakoti kokiam plote naudojat kokio galingumo tuos drėgmės surinkėjus? Mat pas mus butas 50 kvadratų, bet būna žiauriai drėgna tai nežinau kokį pirkti. Bijau, kad silpnesnis nieko doro nepadarys, tai galvoju nepagailėti dar šimto ir pirkti galingesnį. Ir beje iš kur tuos surinkėjus taip pigiai pirkot?
Atsakyti
QUOTE(cerber @ 2007 10 09, 08:56)
Gal gali tie kas turi papasakoti kokiam plote naudojat kokio galingumo tuos drėgmės surinkėjus? Mat pas mus butas 50 kvadratų, bet būna žiauriai drėgna tai nežinau kokį pirkti. Bijau, kad silpnesnis nieko doro nepadarys, tai galvoju nepagailėti dar šimto ir pirkti galingesnį. Ir beje iš kur tuos surinkėjus taip pigiai pirkot?

Is Turisto, paziurek, jis raso virs tavo posto.
Tas, kuri mes pirkome, tinka berods (jei nieko nepainioju) 80 kvadratu nudregminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cerber @ 2007 10 09, 07:56)

Galiu pataskyti kad irenginiai skirti naudoti iki 100kv metru,per 1h perfiltruoja iki 129kubu oro.per 24val.sugeba istraukti iki 10l.vandens,mazos el.sanaudos tik 195V bute sociai uztenka jei norite nebrangiai isigyti mano e-mail turistas30@hotmail.com
Atsakyti
Reikia ir man pono turisto paslaugomis tikriausiai pasinaudoti box.gif box.gif
ir kovoti su dregme.
Mamytes rasykit kai sekesi jums su nupirktais prietaisais
gal jau kas pirko ir pono turisto?
man tik del garantijos neramu...
Atsakyti
QUOTE(angelo @ 2007 11 04, 13:42)
Reikia ir man pono turisto paslaugomis tikriausiai pasinaudoti  box.gif  box.gif
ir kovoti su dregme.
Mamytes rasykit kai sekesi jums su nupirktais prietaisais
gal jau kas pirko ir pono turisto?
man tik del garantijos neramu...

as pirkau ir dar kazkuri forumiete pirko, nepamenu niko, gal pasti prisipazins.
Esu labai patenkinta tuo dregmes surinkuvu.
Atsakyti
Ir pas mus namie neimanoma ,drėgmė nereali doh.gif nuėjau į senukus ir paklausiau ar turi tokį daiktą,bet pasakė ,kad ne ir poažiurėjo kaip į nesveiką doh.gif ir kodą pasakiau tai pasakė kad nėr. kur dar galima jų isigyti? kaip sužinoti kokia dregmė procentais pas mane namie? nu tundra aš ,bet nežinau blush2.gif
Atsakyti
Drėgna? Ne bėda, Jums mielai padėsiu. Kreipkitės į UAB "Leopolis". www.leopolis.lt
Daugelis drėgmės, o taip pat ir dėl jos atsirandančių pelėsių, problemą išsprendė.
Siūlau Jums įsigyti tikrai reikalingą ūkyje įrenginį. Aerial firmos drėgmės surinkimo įrenginį. Jis išdžiovins pernelyg drėgną Jūsų kambarių orą. Pamiršite vargus dėl drėgmės. Garantija 2 metai. Galite naudoti skalbinių džiovinimui "žaibo" greičiu. Į visus paklausimus atsakysiu el.p. vytautas.leopolis@iti.lt
Linkiu sėkmės
Atsakyti
http://www.kaustaguder.lt/lt.php/ galima pas juos nuvaziuoti, as pirkau ten WILMS dregmes surinkeja, berods 560Lt mokejau.. mastau.gif dydis panasiai kaip PC stacionaraus, su ratukais (nereikia tasytis), kai talpa pilna vandens buna - automatiskai pats atsijungia, reguliujama mechaniskai kiek dregmes turi buti patalpoje (kai pasiekia ta lygi - pats issijungia), su anglies filtru, tuo paciu ir oras prasivalo.. ax.gif pagal kaina man jo pilnai uztenka, greit turbut metai bus kaip juo naudojuosi ir ne kiek nenuvyle manes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2007 11 04, 20:04)
Ir pas mus namie neimanoma ,drėgmė nereali  doh.gif  nuėjau į senukus ir paklausiau ar turi tokį daiktą,bet pasakė ,kad ne ir poažiurėjo kaip į nesveiką  doh.gif  ir kodą pasakiau tai pasakė kad nėr. kur dar galima jų isigyti? kaip sužinoti kokia dregmė procentais pas mane namie? nu tundra aš ,bet nežinau  blush2.gif

Mes pirkom Ermitaze.Mokejome apie 500 litu.Nedidukas,bet dregme gerai traukia.Kolkas nesiskundziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei jau yra drėgmės problemų, reikėtu į tai reaguoti kur kas rimčiau negu čia matau rašančius. Galima nusipirkti žinoma papigiai, bet klausimas ar iš tokio prietaisėlio gausite laukiamą efektą?, ar po metų neteks jo išmesti? Aerial įrenginiai tvirti ir ilgaamžiai. Dar kol kas bebuvo nei su vienu problemų. Pats prietaisas nėra didelis. Ant ratukų, tad galima stumdyti kur tik reikės. Jo gabaritai tokie: 50 cm aukštis, plotis 40 cm ir gylis 40 cm. kaina gal ir ne simbolinė, tačiau geras daiktas niekuomet pigus nebūna. Kita vetrus jis nėra toks brangus, kad neįmanoma būtų įpirkti. 1450 Lt ir 2 metai garantija !!!
Atsakyti
QUOTE(Vytautas Gipas @ 2007 11 07, 14:57)
Jei jau yra drėgmės problemų, reikėtu į tai reaguoti kur kas rimčiau negu čia matau rašančius. Galima nusipirkti žinoma papigiai, bet klausimas ar iš tokio prietaisėlio gausite laukiamą efektą?, ar po metų neteks jo išmesti?  Aerial įrenginiai tvirti ir ilgaamžiai. Dar kol kas bebuvo nei su vienu problemų. Pats prietaisas nėra didelis. Ant ratukų, tad galima stumdyti kur tik reikės. Jo gabaritai tokie: 50 cm aukštis, plotis 40 cm ir gylis 40 cm. kaina gal ir ne simbolinė, tačiau geras daiktas niekuomet pigus nebūna. Kita vetrus jis nėra toks brangus, kad neįmanoma būtų įpirkti. 1450 Lt ir 2 metai garantija !!!

Ai, na baikit ta reklama doh.gif
Standartiniam 50-80 kv.m butui visiskai uztenka tokio surinkejo apie kuri cia dauguma raso ir visiskai nereikia tu monstru, kuriuos cia siulote (kalbu ne is lubu, o is asmenines patirties).
Vien tu Aerial isvaizda ka reiskia schmoll.gif , niekada tokio bute nenoreciau tureti. Gamybinese patalpose gal, namie - ne.
Atsakyti