Įkraunama...
Įkraunama...

Drėgmės surinktuvas

QUOTE(raimuxe @ 2011 11 19, 20:19)
Lyginant parametrus man labiausiai patinka DH 716 g.gif

reik pasižiūrėt šitą modeliuką, jau reik pirkti skubiai, kaip tik varom į Vilnių savaitgalį
Atsakyti
Skambinausi ką tik į firmą, patarė labiau DH720, truputį galingesnis ir + turi ultravioletinę lempą bakterijų išvalymui. Kainos kirtumas 20 lt
Atsakyti
QUOTE(Irmute.m @ 2011 11 22, 11:12)
Skambinausi ką tik į firmą, patarė labiau DH720, truputį galingesnis ir + turi ultravioletinę lempą bakterijų išvalymui. Kainos kirtumas 20 lt

Aš taip pat skambinausi šiandien į firmą, tai ir mes užsisakėme DH720 biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
I kokia firma skambinot, ir uz kokia kaina pasiule ax.gif
Atsakyti
Aha,ir mane domina,kur pigiausia galima butu ji uzsisakyt?
Atsakyti
nusipirkau ta paprasta is senuku, tik apsisoviau truputi del kubaturos, nes labai galvojau apie kvadratura blush2.gif
tai nedaug jis tos dregmes surenka (ant palanges padejus), po nakties vos ant dugno prilasa... ale snd ryte vietoj ir tu keliu lasu radau ledo, nors siaip namie apie 23 laipsnius ir daugiau... ir nebezinau ir ka daryt, nes pries koki 5meti tai pirkau atseit labai gerus langus....
Atsakyti
QUOTE(sjofne @ 2011 11 22, 20:40)

Pragooglinkit UAB Termija
Atsakyti
QUOTE(sjofne @ 2011 11 22, 20:40)

QUOTE(Eura @ 2011 11 22, 21:06)
Aha,ir mane domina,kur pigiausia galima butu ji uzsisakyt?

Termija, 600 lt, atsiuntimas į kitus miestus nemokamas, firma Kaune. Reik padaryti pavedimą, ir iš kart siunčia su pristatymu į namus
Atsakyti
pas mus va toks

user posted image

renka dregme puikiai, tikrai rekomenduoju, puikus pagalbininkas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2011 11 23, 10:54)
pas mus va toks

user posted image

renka dregme puikiai, tikrai rekomenduoju, puikus pagalbininkas thumbup.gif

O koks modelis? Nuotraukoje nesimato smile.gif
Atsakyti
Aš turėjau progos išbandyti įvairių drėgmės surinktuvų.
Pati pasirinkau DESA DH 720. Labai patenkinta smile.gif
Geriausią kainą pasiūlė čia:
http://www.myliunamu...oro_sausintuvai

Ten dirba vadybininkas Aleksas, labai malonus, viską paaiškina, pataria koks modelis konkrečiu atveju yra tinkamesnis.
Atsakyti
smile.gif Joanna+2011 11 23, 14:35-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2011 11 23, 14:35)
Aš turėjau progos išbandyti įvairių drėgmės surinktuvų.
Pati pasirinkau DESA DH 720. Labai patenkinta  smile.gif
Geriausią kainą pasiūlė čia:
http://www.myliunamu...oro_sausintuvai

Ten dirba vadybininkas Aleksas, labai malonus, viską paaiškina, pataria koks modelis konkrečiu atveju yra tinkamesnis.

ką tik pakalbinau šitą aleksą, prajuokinau, kad jo vardas jau reklamuojamas internete smile.gif Žodžiu, susitariau atsiuntimą nemokamą į kitą miestą kalėdų proga smile.gif Pigiau tikrai niekur neradau. Manau reik rytoj daryt pavedimą, kad penktadienį gautume, nes savaitgaliai nedirba.
Atsakyti