Įkraunama...
Įkraunama...

Drėgmės surinktuvas

QUOTE(Saulės ašara @ 2008 11 16, 12:15)
Mes irgi pirkom dr. surink. tik iš Senukų "DECA", mokėjom 759 Lt, drėgmę renka, vandens vis išpilam po 1, po 2 litrus, bet tik išjungus, drėgmės matuoklio rodyklė kyla aukštyn. Kažin kodėl, mes tikimės, kad ilgiau panaudojus aparatą, t.y. kokį mėnesį, drėgmė taip nebesikaups. Kaip jūs manot.

na as manau dregme kaip kaupesi taip ir kaupsis , aparatas ja tik istraukia laikinai, o del ko ji kaupiasi reikia ieskoti priezasiu, cia dauk kas sake, kad vintiliacija pirmiausiai reikia ziureti , nepakankamai namuose sildo ir n priezasciu del ko ji gali kauptis.
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2008 11 16, 12:15)
Mes irgi pirkom dr. surink. tik iš Senukų "DECA", mokėjom 759 Lt, drėgmę renka, vandens vis išpilam po 1, po 2 litrus, bet tik išjungus, drėgmės matuoklio rodyklė kyla aukštyn. Kažin kodėl, mes tikimės, kad ilgiau panaudojus aparatą, t.y. kokį mėnesį, drėgmė taip nebesikaups. Kaip jūs manot.

Pas mus tas pats, bet ryte vėl įjungus drėgmę jau sutraukia greičiau. Žinoma visos drėgmės neištrauks, bet tikiu, kad padėtis stabilizuosis, o savo naują aparačiuką turėsim naudoti pastoviai ax.gif
Atsakyti
na aš ir įsigijau tą aparatą, tai superinis dalykas, bet kaip ir kažkas rašė, tikėjausi, kad ta drėgmė bus pašalinta ilgesniam laikui, na ne mėnesiui, bet kažkaip tikėjausi, kad naktimis to aparato nereiks laikyti. Turiu DECA, bet pirkau iš internertinės parduotuvės, tai man su pristatymu į namus kainavo tik 550Lt ir per parą pristatė, kaip pakėlė nuotaiką ir jų darbas ir pats aparatas. dabar galiu ramiai ir šiltai miegoti. O kokią drėgmę jūs namuose palaikote ir nuo kiek procentų drėgnumo atsiranda pelėsis, nes dabar jį panaikinom, kažkaip norisi tokį drėgnumą palaikyti, kad jo nebeatsirastų.
Atsakyti
kažkur intike skaičiau, kad tik po dviejų savaičių galima pastebėti išsausinimo rezultatą, na ta prasme, kad jau sienos normaliai išdžiovintos, kažin ar čia tiesa, nes mes laikom dar tik antra para įjungtą, gal nereikia norėti greito rezultato, jau ir taip nuo 85 iki 60 numušėm drėgnumą. nejaugi kol namo iš laiko neapšiltins, tol taip ir bus sad.gif
O elektros ima kiek skaičiavom apie 60Lt, jei parom laikomas įjungtas, irgi nemažai
Atsakyti
Cia apie 60 lt menesiui, jei laikai para ijungusi ??? Dar parasyk adreseli, is kur pirkote... Oi, mes irgi vargstame...
Atsakyti
QUOTE(upytele @ 2008 11 17, 11:43)
Cia apie 60 lt menesiui, jei laikai para ijungusi ??? Dar parasyk adreseli, is kur pirkote... Oi, mes irgi vargstame...

http://www.manoirank...t/lt/sildytuvai
mes pirkom už 535+20lt pristatymas i namus, nes gyvenu Utenoje ir tokio daikto čia nėra apskritai, o į Vilnių kažkiap tingėjosi važiuoti.

Jo, paskaičiavus 60Lt mėnesiui, bet tikiuos, kad nereiks visą laiką laikyti įjungto. Turiu dar tik antra para, kol kas patenkinta smile.gif
Atsakyti
aciukas wub.gif
Atsakyti
aš drėgmės surintuvą pirkau airijoje ir dabar vešim Į LT , šiaip geras čia kainuoja apie 200-250e žiūriu panačiai ir LT, pirkau tėvam ,nes miegamasis kur nelabai kurianamas pelyja, o veikia liux, gerai traukia drėgmę, tikiuosi mano mama nebesinervuos kad langai rasoja ir pelyja nekurie kampai smile.gif
Atsakyti
Pas mumi namuose drėgmė 80-90. Aparatas numuša iki 58-60. Jei per naktį nelaikome įjungto, ryte vėl užkyla doh.gif , ką pas jus rodo drėgmės matuokliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės ašara @ 2008 11 19, 14:00)
Pas mumi namuose drėgmė 80-90. Aparatas numuša iki 58-60. Jei per naktį nelaikome įjungto, ryte vėl užkyla doh.gif , ką pas jus rodo drėgmės matuokliai g.gif

Dar neturim jo nė savaitės, bet kai parsivežėm rodė virš 90 blink.gif Įjungtas tik dienom, na jau šiom dienom numuša iki 60, bet jau žymiai sparčiau, nei pirmas dienas, o kai po nakties įjungiam rodo 95, bet po 5 min jau 75, manau čia jis pats savo drėgmę pradžioj parodo tongue.gif
Atsakyti
Man irgi reikia dregmes surinkejo, atsibodo kiekviena ryta langus ,palanges valyti. Bet man iskilo toks klausimas ,ar jo vieno ustenka? pas mane 117kv ,5 kambariai -tai ka penkis ir pirkt? ar su tuo vienu lakstyt, kiek suprantu ji vos ne pastovei reik laikyt ijungta? Turbut reiks pirkt is senuku neelektrinius i kiekviena kambary, nes juk duru visu nelaikysi atidrytu.

Na patarkit man ,tos kuros jau juos turit ,kaip jus juos naudojat? ACIU
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2008 11 25, 13:30)
Man irgi reikia dregmes surinkejo, atsibodo kiekviena ryta langus ,palanges valyti. Bet man iskilo toks klausimas ,ar jo  vieno ustenka? pas mane 117kv ,5 kambariai -tai ka penkis ir pirkt? ar su tuo vienu lakstyt, kiek suprantu ji vos ne pastovei reik laikyt ijungta? Turbut reiks pirkt is senuku neelektrinius i kiekviena kambary, nes juk duru visu nelaikysi atidrytu.

Na patarkit man ,tos kuros jau juos turit ,kaip jus juos naudojat? ACIU

Mes praeita savaite nusipirkom neelektrini dregmes surinkikli is Senuku... Tai turiu pasakyti, kad langai rasoja kaip rasoje... net ant tos palanges, kur buvo jis padetas nei kiek maziau dregmes nepasidare schmoll.gif O dregnumas musu kambariuose svyruoja nuo 60 iki 80 (mes gyvenam nuosavam name, tai labai priklauso nuo kurenimo). Taciau langai, kad ir kambariuose apie 65-70 dregmes buna vis tiek jau buna aprasoje g.gif
Atsakyti