Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

Valiooo biggrin.gif !!!!! Mes ir vėl kartu ir ruošiames naujam - Kaledinio meškiuko konkursui thumbup.gif

VII meškiukinė tema

Konkurso tema - Kaledinis Meškutis ar jo draugas (galima siuti Kaledinį zuikutį, ežiuką, šuniuką, drambliuką....)

Sąlygos:

1. Konkursantų nuotraukas siusti man iki gruodžio 15 dienos
2. Balsavimas vyks gruodžio 18-19 dienomis (penktadienis ir šeštadienis)
3. Laimetojus paskelbsime gruodžio 20 dieną (sekmadienį!)
4. Vienas autorius gali atsiusti 2 meškiukų ar jo draugų nuotraukas.
5. Reikia atsiusti 2 konkursanto nuotraukas - portretinę ir visų ūgiu. Galima atsiusti 3-čią nuotrauką, kurioje bus autorė su savo kūrinelių. Vėliau galesimė atidaryti slaptą albumą susipažinimui biggrin.gif
6. Galima naudoti bet kokia iškarpa - savo autorinę ar paimta iš interneto
Iškarpos galima paieškoti pagal nuorodą mano paraše)
7. Kol nepasibaigė balsavimas, savo darbeliųu niekur nerodome - nei savo albumuose, nei temose, nei blogose.

Siulomos tokios nominacijos:

1. Labiausiai Kalėdų dvasią atitinkantis (prizą šiai nominacijai skiriu ax.gif - laimėtoją lems SM balsavimas)
2. Įdomiausi aksesuarai.
3. Už kruopščiausiai pasiūtą meškiuką/ jo draugą (paukščiuko prizas biggrin.gif )
4. Meistro darbas.
5. Netikėtas sprendimas. (jaučiu, kad šiai nominacijai prizą skirs dragonfly* rolleyes.gif )
6. "Ornamentų" simpatijų prizas (už šį prizą atsakinga Arbatelė thumbup.gif galima sakyti, kad asmeninė Ornamentų kolektyvo nominacija smile.gif )
7. Už nuoširdžiausią meškiuką (arba jo draugą) (kaip prizą pudra skiria Pudros "virėjo" kepurę biggrin.gif - asmeninė nominacija )
8. LT sauleles vaiko simpatijų prizas (kas skiria prizą ir taip aišku biggrin.gif - asmeninė nominacija)
9. Naktibaldos paguodos prizas (asmeninė nominacija)

Jei kur padariau kokia klaidą - pataisykite, prašau )))

Pakartosiu Kaledinių meškiukų nuotraukas įkvepimui wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
aš pirma bigsmile.gif, ačiū Im-bear už namučius tokius šiltus ir kalėdinius wub.gif, norėčiau pataisyti , kad ne asmeninė nominacija mano, o balsavimas lems rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 28 spalio 2009 - 23:58
Kaip operatyviai čia viskas biggrin.gif
Atsakyti
Na puiku puiku, nėra žodžių thumbup.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, Im-bear
Visiskai meskiskos Kaledos... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 28 spalio 2009 - 23:34
Kaip seniai mūsų temutė nevirė tokiu greičiu, valiooo Kalėdoms (ar dar ne gruodis? Susipainiojau jau doh.gif )

O prizą už geriausią aksesuarą tai norėčiau skirti aš ax.gif O balsuoti tai gali SM, manau. Nes žiūriu, nelabai bus jau SM už ką balsuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

nauji namučiai bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif Ačiūūūū

manau ir mano nominaciją galėtų išrinti sm tauta g.gif, ką manot?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
pristatau naują savo meškiuką. Vardas KIPIS, siūtas iš nuostabaus medvilninio kailiuko, man net labiau už mocherą patiko wub.gif
user posted image
user posted imageuser posted image

Dar noriu pasitarti dėl konkurso ir "mano" prizo ax.gif Kadangi MB irgi labai serga už meškas vakar fotografuojant, mano iniciatyva kilo idėja prizui - meškio fotosesijai. Ar patiktų / būtų naudingas Jums toks prizas? Turėtumėt tada ir savo profesioliai retušuotą portretą su savo padarėliu ax.gif Čia tada skirtų ir meškį išrinktų mano vyras ir būtų "smagaus laiko simpatijų prizas". ax.gif
Papildyta:
Daugiau Kipio nuotraukų
Atsakyti
Kipis bigsmile.gif koks meilumas, žvilgsnis toks toks niu toks nekaltas wub.gif Tas parištas raudonas kaspinukas , man pakvipo Kalėdom wub.gif
Atsakyti
Labai gražus meškis, dragonfly*. Pamačiau nuotraukas ir dar neperskaičius supratau, kad čia tavo biggrin.gif . Iš tikrųjų, kailiukas labai mielas ir malonus rankoms atrodo, o tie raudoni akcentai mūsų pokalbių pasekoje kaip graži užuomina į Kalėdas. Labai patiko 4u.gif .

Dėl prizo tai labai graži idėja. Norėjau kažkam panašiam prikalbint MB, bet šaunu, kad pralenkei mirksiukas.gif . Manau, kad būtų šaunus prizas visoms, nedrįstančioms fotografuotis, kad supratų, kad nei fotografas, nei kamera nesikandžioja mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 10 29, 11:32)
Labas rytas  4u.gif
pristatau naują savo meškiuką. Vardas KIPIS, siūtas iš nuostabaus medvilninio kailiuko, man net labiau už mocherą patiko  wub.gif
Dar noriu pasitarti dėl konkurso ir "mano" prizo  ax.gif Kadangi MB irgi labai serga už  meškas vakar fotografuojant, mano iniciatyva kilo idėja prizui - meškio fotosesijai. Ar patiktų / būtų naudingas Jums toks prizas? Turėtumėt tada ir savo profesioliai retušuotą portretą su savo padarėliu  ax.gif Čia tada skirtų ir meškį išrinktų mano vyras ir būtų "smagaus laiko simpatijų prizas".  ax.gif
Papildyta:
Daugiau Kipio nuotraukų

Žodžiu - taip nufotkintas TOKS meškiukas, man atrodo - tiesiai į konkursą ir tiesiai į pirmąsias vietas. Nuostabus NUOSTABIAUSIAS Kipiukas thumbup.gif O dar tos raudono suogytės - laisvai gali būti traktuojamos kaip eglutės žaisliukų kekė. O dovanų - fotosesija irgi nuostabi dovana thumbup.gif
Atsakyti
As niekaip neapsisprendziu ar dalyvauti konkurse. Neturiu jokio didesnio patyrimo siuvant meskiukus ir man kazko baugu parodyti saviski butu. Kad ir dragonfly* Kipis koks saunuolis, o kai mokancios stengsites del konkurso, tai isviso meskiukai bus nuostabus. Bet kita vertus deka im-bier turiu nuostabiu kailiuku ir kitu priedu, bet man vistiek baisoka apsispresti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 29 spalio 2009 - 11:12