Oi, pirma karta gyvenime vienu metu TRIS darbelius kryzavoju!!! viskas cia per tas artejancias sventes!
O jei rimtai tai, merginos, kaip flizilina panaudot kaip pamusala? Kelialinka galima ji det? Ir kaip ta procesa daryt? Pirma sulankstyt ji kiek nori sluoksniu, pridet prie darbelio ir lygint? Is kurios puses ir ar nereikia kokios medziagytes lyginant tarp lygintuvo ir flizilino (per siuvinejimo geraja puse gi nelyginsi... ) Atsiprasau uz kvailus klausimus, bet pirma karta noriu "ta daikta" panaudot o tada jau jums ikelsiu akiniu deklo darymo procesa
Beje, pamoku tvarkarastis kaip smagiai kryzavojasi!!! labai malonus darbas tik kaip pirmasis tai su simetrija daug vargo, bet viskas imanoma. Pagrindinis sunkumas- nuo vaiku saugotis, kad pirma laiko neivertintu
nereikia jo priklijuoti(lyginti) panaudok storesni flizelina. bent jau as taip manau.i arbatzoliu maiselius manau nereikia pamusalo, juk turi kvepuoti tos zoles. o jei kojines, tai man labai grazu kai buna pasiutos is bulvinio maiso, o viduj raudonos medziagytes pamusaliukas. as buvau tase siuvusi http://inesiuu.jalbum.net/maano darbai/
gal kuri turit liepzedziu schemute
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 11 03, 13:52)
nereikia jo priklijuoti(lyginti) panaudok storesni flizelina. bent jau as taip manau.i arbatzoliu maiselius manau nereikia pamusalo, juk turi kvepuoti tos zoles. o jei kojines, tai man labai grazu kai buna pasiutos is bulvinio maiso, o viduj raudonos medziagytes pamusaliukas. as buvau tase siuvusi http://inesiuu.jalbum.net/maano darbai/
O as norejau keleta sluoksniu jo det, nes desiu pakietinima i vidury dar... kaip tada??? Cia gi deklas akiniams- kad kvepuotu nereikia reikia kad buti tvirta ir minksta tuo paciu
Uaztat ir klausiu ka man daryt, kaip ta flizilina keliais sluoksniais idet ar plono veltinio ieskot......
gal geriau tada veltinio paieskok
dar palauk ka kitos pasiulys
dar palauk ka kitos pasiulys
QUOTE(Gytė @ 2009 11 03, 13:21)
Oi, pirma karta gyvenime vienu metu TRIS darbelius kryzavoju!!! viskas cia per tas artejancias sventes!
O jei rimtai tai, merginos, kaip flizilina panaudot kaip pamusala? Kelialinka galima ji det? Ir kaip ta procesa daryt? Pirma sulankstyt ji kiek nori sluoksniu, pridet prie darbelio ir lygint? Is kurios puses ir ar nereikia kokios medziagytes lyginant tarp lygintuvo ir flizilino (per siuvinejimo geraja puse gi nelyginsi... ) Atsiprasau uz kvailus klausimus, bet pirma karta noriu "ta daikta" panaudot o tada jau jums ikelsiu akiniu deklo darymo procesa
Beje, pamoku tvarkarastis kaip smagiai kryzavojasi!!! labai malonus darbas tik kaip pirmasis tai su simetrija daug vargo, bet viskas imanoma. Pagrindinis sunkumas- nuo vaiku saugotis, kad pirma laiko neivertintu
nustabi idėja tas pamkųtvarkaraštis bus kaip tik, nes po naujuju kažkur tvarkaraštis keičias, kiek pamenu
QUOTE(i2kas @ 2009 11 03, 14:43)
nustabi idėja tas pamkųtvarkaraštis bus kaip tik, nes po naujuju kažkur tvarkaraštis keičias, kiek pamenu
aciuka , bet as ji darau "daugkartini" ne vienam pusmeciui tiesiog i savaites dienu kvadratukus bus galima isegt tos dienos pamokas surasius ant storesnio kietesnio lapelio (kartono)
Na pirmaji pabaigsiu, pasirodysiu...... tada antram kaupsiuos
QUOTE(Gytė @ 2009 11 03, 15:16)
aciuka , bet as ji darau "daugkartini" ne vienam pusmeciui tiesiog i savaites dienu kvadratukus bus galima isegt tos dienos pamokas surasius ant storesnio kietesnio lapelio (kartono)
o kokią schemą darai?
QUOTE(banni @ 2009 11 02, 15:57)
vot paduko isiut nepagalvojau....nesove tokia geniali mintis,ne visos kojines tokios dideles,as maniau bus maza ir sakiau padori dovana netilps,reiks kad pinigus kistu....isivaizduojat jeigu butu pilna slamanciu
issiuvinejau per nerealiai trumpa laika,nes labai velai sumasciau,tai net naktim siuvinejau...akys saibom isejo,paskui 2 sav siuvinet negalejau nes vaizdas liejosi
issiuvinejau per nerealiai trumpa laika,nes labai velai sumasciau,tai net naktim siuvinejau...akys saibom isejo,paskui 2 sav siuvinet negalejau nes vaizdas liejosi
Šią žinutę paskaičius kai kas man tik dabar dašilo, tai sugalvojau reklamos pavaryti, manau, kad daug kam pravers, prasidėjus kalėdinių dovanėlių siuvinėjimo maratonui O gi susizgribau, kad man akių nebeskauda! Su savo dabartiniu darbeliu irgi ilgai naktim sėdžiu, mažai miegu. Ne todėl, kad laikas labai spaudžia, bet mėgaujuosi procesu dar visai neseniai ėjau tvarkingai su sūnumi miegoti 10 val. vakaro, nes negalėdavau miegoti mažiau nei 8 val., nes akys nespėdavo pailsėti. Nu ir nesiplėsiu aš čia, kokios vargšės tos mano akelės buvo ir kaip aš jas nuo pervargimo tausojau. Dašilo man, kad jau dvi ar tris savaites geriu šaltalankių aliejų, kuriame be visokių ten omegų ir kitokių gėrybių yra daug karotinoidų - maisto akims. Pamiršau, kas tai yra pavargusios raudonos akys ir jausmas, tarsi smėlio ten būtų patekę
QUOTE(Gytė @ 2009 11 03, 13:21)
flizelinas yra skirtas audiniui pastandinti.Jo viena puse padengta klijais, tai ja ir reikia det ant audinio blogosios puses, tada prilygint. Jei sulankstysi ji ir lyginsi, tai jis tiesiog susiklijuos tarpusavi ir viskas, o prie medziagos neprisiklijuos .
QUOTE(i2kas @ 2009 11 03, 17:24)
o kokią schemą darai?
Net neklausk, - fantazuoju..... su uzrasais ne problema, o toliau visokiu schemuciu prisirankiojau ir derinu pati na nezinau koks bus galutinis rezultatas, bet kol kas-, tarpinis, man patinka nedaug jau ir liko, greit pasirodysiu pakentek
Papildyta:
QUOTE(3Zzz @ 2009 11 03, 19:24)
flizelinas yra skirtas audiniui pastandinti.Jo viena puse padengta klijais, tai ja ir reikia det ant audinio blogosios puses, tada prilygint. Jei sulankstysi ji ir lyginsi, tai jis tiesiog susiklijuos tarpusavi ir viskas, o prie medziagos neprisiklijuos .
Supratau... reiskia tik vienas sluoksnis arbe keleta det nesulankscius, o po viena prilygint.... ACIU Ir dar, pasakykit man varnai, kaip zinot kuri puse su klijais???
QUOTE(Gytė @ 2009 11 03, 20:00)
Net neklausk, - fantazuoju..... su uzrasais ne problema, o toliau visokiu schemuciu prisirankiojau ir derinu pati na nezinau koks bus galutinis rezultatas, bet kol kas-, tarpinis, man patinka nedaug jau ir liko, greit pasirodysiu pakentek
laukiu nesulaukiu aš šiandien baiginėju pirmąją dovaną pirma kartą bandžiau aptraukti užrašų knygelę pakolkas rezultatas patinka
QUOTE(Gytė @ 2009 11 03, 16:16)
Laikiam su nekantrumu to tavo stebuklo-as irgi mazdaug isivaizduoju kaip ji daryciau, bet turbut, kad siom kaledom neuzsiimsiu-tiesiog nesuspesiu, nes da priedo ir mokslai spaudzia
Ir dar labai laukiu akiniu dekliuko procesiuko