QUOTE(banni @ 2009 11 02, 15:57)
vot paduko isiut nepagalvojau....nesove tokia geniali mintis,ne visos kojines tokios dideles,as maniau bus maza ir sakiau padori dovana netilps,reiks kad pinigus kistu....isivaizduojat jeigu butu pilna slamanciu
issiuvinejau per nerealiai trumpa laika,nes labai velai sumasciau,tai net
naktim siuvinejau...akys saibom isejo,paskui 2 sav siuvinet negalejau nes vaizdas liejosi
Šią žinutę paskaičius kai kas man tik dabar dašilo, tai sugalvojau reklamos pavaryti, manau, kad daug kam pravers, prasidėjus kalėdinių dovanėlių siuvinėjimo maratonui

O gi susizgribau, kad man akių nebeskauda! Su savo dabartiniu darbeliu irgi ilgai naktim sėdžiu, mažai miegu. Ne todėl, kad laikas labai spaudžia, bet mėgaujuosi procesu

dar visai neseniai ėjau tvarkingai su sūnumi miegoti 10 val. vakaro, nes negalėdavau miegoti mažiau nei 8 val., nes akys nespėdavo pailsėti. Nu ir nesiplėsiu aš čia, kokios vargšės tos mano akelės buvo ir kaip aš jas nuo pervargimo tausojau. Dašilo man, kad jau dvi ar tris savaites geriu šaltalankių aliejų, kuriame be visokių ten omegų ir kitokių gėrybių yra daug karotinoidų - maisto akims. Pamiršau, kas tai yra pavargusios raudonos akys ir jausmas, tarsi smėlio ten būtų patekę