Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinėse dovanėlėse dalis širdies

Merginos, noriu jūsų apie kalėdines kojines paklausti. Idėja aiški - pasiimi schemą kojinei ir išsiuvinėji. Bet man neaiškus pats procesas. Visų pirma, ar galima siuvinėti ant Aida 14 (o gal reikia ant plastikinės?) ir kas toliau, kai siuvinėjimas baigtas. Gal kuri galit patalpinti nuorodą apie patį kojinių gamybos procesą?
Atsakyti
aš kalėdinę kojinę siuvinėjau ant 14aidos,paskui suformavau kojinės siluetą,iškirpau,prisiuvau pamusalą(kad siūlų dovanos nepažeistų),o antrą kojinės pusė iš lininės medžiagos,atrodo štai taip
user posted image
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2009 10 31, 17:56)
aš kalėdinę kojinę siuvinėjau ant 14aidos,paskui suformavau kojinės siluetą,iškirpau,prisiuvau pamusalą(kad siūlų dovanos nepažeistų),o antrą kojinės pusė iš lininės medžiagos,atrodo štai taip
user posted image

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Banni, nuostabi kojinė thumbup.gif wub.gif Per kiek laiko išsiuvinėjai? Yra pas mane kojinių schemų, bet kažkaip iki šiolei nesusimąsčiau, koks jų realus dydis blink.gif
O kojinė ploščia, ar įsiuvai padą?
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 10 30, 17:17)
Labai gražios idėjos thumbup.gif

Aš irgi galvoju apie siuvinukus ant knygučių sesutėms.
Tik negaliu sugalvot kokias schemutes rinktis, nes viena nori gėlyčių, o kita kačiukų...
Apie gėlytes tai gal ką nors iš Acufactum? O kokie ten siūlai eina?

Siūlų lentelė
user posted image

gėlyčių gali čia pasidairyti 4u.gif
http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-db9B

čia neblogi niekiukai Kalėdine tema iš ACU 4u.gif
http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-dxo6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 31 spalio 2009 - 22:35
QUOTE(laujus @ 2009 10 29, 11:06)
Na ką, parodau, jei nesikartosiu savo pernykščias dovanų idėjas, gal kam pravers:

maišeliai įpakuoti nedidelei dovanėlei,
prijuostėlės buteliams,
atvirutė,
mielas aksesuaras ant plastikinės kanvos, prikabintas prie dovanėlės, kuris gali tarnauti kaip žaisliukas ant eglutės,
maišeliai arbatžolėms
Šiųmetiniam dovanų fondui dar sisteminu mintis  blush2.gif

Laujus, o tie maišeliai su arbatžolėmis išsiuvinėtomis kokių išmatavimų yra? kasiuluose mačiau yra pirkti maišelių bet jų dydis 15x23 cm, tai jie didoki tokie man atrodo jei arbatžoles dėti į vidų, ar klystu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 11 01, 22:23)
Laujus, o tie maišeliai su arbatžolėmis išsiuvinėtomis kokių išmatavimų yra? kasiuluose mačiau yra pirkti maišelių bet jų dydis 15x23 cm, tai jie didoki tokie man atrodo jei arbatžoles dėti į vidų, ar klystu?  blush2.gif

Mano maišiukai buvo 9 x 17 cm dydžio... Kaip tik tilpo po maždaug 100 gr arbatžolių, kadangi jas pirkau iš arbatos parduotuvės. Na o jei turi daug kokių savo rinktų arbatžolių, tai tada ir didesni tiks, bet kai reikia pirkti.... tai man atrodo mano maišiukai pats tas buvo - nei per daug, nei per mažai arbatos.
Jau susigundei? Siųsi? Siūk pati, nieko ten sudėtingo, kol neturėjau siuvimo mašinos, rankom siuvau, ir dar man kažkaip kruopščiau gaudavosi...
Atsakyti
Siūk pati, nieko ten sudėtingo, kol neturėjau siuvimo mašinos, rankom siuvau, ir dar man kažkaip kruopščiau gaudavosi...
[/quote]

Man toks kalusimukas iskilo blush2.gif -o tie krastai susiuvus paskui po kiek laiko neisyra, juk medziagyte juk tokia bsiksi atyranti...Ar tu kazkaip tuos krastukus apsiuvi, kad neirtu?
Atsakyti
vot paduko isiut nepagalvojau....nesove tokia geniali mintis,ne visos kojines tokios dideles,as maniau bus maza ir sakiau padori dovana netilps,reiks kad pinigus kistu....isivaizduojat jeigu butu pilna slamanciu lotuliukas.gif
issiuvinejau per nerealiai trumpa laika,nes labai velai sumasciau,tai net naktim siuvinejau...akys saibom isejo,paskui 2 sav siuvinet negalejau nes vaizdas liejosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2009 11 02, 15:19)

Man toks kalusimukas iskilo blush2.gif -o tie krastai susiuvus paskui po kiek laiko neisyra, juk medziagyte juk tokia bsiksi atyranti...Ar tu kazkaip tuos krastukus apsiuvi, kad neirtu?

Pabandysiu nupasakoti, ką aš darau su yrančiais kraštais. Paimu sudedu medžiagos kraštus (šiuo atveju - maišelio) ir nusiuvu siūlę iš gerosios maišelio pusės (ten kur siuvinėjimo geroji pusė). Tada maišelį išversti į blogąją pusę ir vėl pravažiuoti su mašina. Tokiu būdu yrantys medžiagos kraštai būna įsiūti į vidų. Kai siuvi antrąją siūlę, reikia žiūrėti, kad nenusiūtum per arti krašto, kad tikrai tie kraštai įsisiūtų į vidų. Vėl išverti maišelį į gerąją pusę - medžagos įlenkimas liko viduje.
Atsakyti
Labai geras Donalitos būdas thumbup.gif Bet aš tai mat siuvau su pamušaliuku - tiesiog į vidų dėjau antrą tokį pat maišiuką, tik pamušalinės medžiagėlės, o kraštukus apsiuvau zigzagine siūle, nes pamušalas tai labai nori irti. O šiaip be mašinos yra gi ta kraštuko apsiūlėjimo siūlė, nemoku jos paaiškint, gal kas rastų kokį pvz... Tai apsiūlėjus rgi neyra smile.gif
Atsakyti
Šian aptikau vienos forumietės temikę, tai norėčiau paliūlyt kreiptis į ją, kas nemokat siūti maišiukų
http://www.supermama...;#entry31680721

Tikiuos savininkė nesupyks už reklamą be jos žinios blush2.gif
Atsakyti