Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinėse dovanėlėse dalis širdies

QUOTE(Toli @ 2009 10 29, 22:03)
Na taip paprastai is blogos puses ir isversdavai?

Būtent taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Numjus saunuoles, tiek ideju blink.gif wub.gif thumbup.gif .Bert kaip reik spet g.gif

Cia galima pasisemt i thumbup.gif deju 4u.gif http://viewer.zmags....bf8#/e8e2bbf8/1
Atsakyti
QUOTE(nelle @ 2009 10 29, 21:37)
Numjus saunuoles, tiek ideju blink.gif  wub.gif  thumbup.gif .Bert kaip reik spet g.gif

Cia galima pasisemt i  thumbup.gif  deju  4u.gif  http://viewer.zmags....bf8#/e8e2bbf8/1

uoj kiek ten grožių, eina sau neatsižiūriu doh.gif puiki nuoroda, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Vajezau kiek ten groziu, akys raibsta thumbup.gif o vat as dar niekaip nesumastau ka tokio galima butu sefei savo nukryziavot ax.gif paprasto paveikslelio nenoriu, norisi kazko praktiskesnio, galvojau uzrasu knygute aptraukt, bet kad pas ja greit susitepa tos uzrasu knygutes, ir uzmaciau siandien kad jau turi kitu metu darbo kalendoriu. Zinau kad durnai paklausiu, bet gal kas ka patartu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 29, 22:58)
Vajezau kiek ten groziu, akys raibsta  thumbup.gif o vat as dar niekaip nesumastau ka tokio galima butu sefei savo nukryziavot  ax.gif paprasto paveikslelio nenoriu, norisi kazko praktiskesnio, galvojau uzrasu knygute aptraukt, bet kad pas ja greit susitepa tos uzrasu knygutes, ir uzmaciau siandien kad jau turi kitu metu darbo kalendoriu. Zinau kad durnai paklausiu, bet gal kas ka patartu?  blush2.gif

na aš ir mąsčiau apie dovaną vienam žmogui užrašų knygelę ir pagalvojau kaip ir tu kad nepraktiška, nes greit susitepa nuo rankų ir t.t. bet po to sumasčiau kad ira juk ir labai gražių tamsių spalvų medžiagėlių ir tai būtų išeitis smile.gif bet va kad turi darbo jau kalendorių tai tada nekas... nes paprasta užrašų knygelė kaip ir nebereikalinga... o jei veidrodėlio antrą pusė išsiuvinėtum? yra tokių pirkti vienoje iš internetinių parduotuvių, man tai visai patiko idėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 10 29, 18:45)
Galima rankšluostį su gobtuvu. Čia iš knygos "Siuvinėjimas kryželiu". Jei sudomintų, galėsiu nufotkinti smile.gif

Visai nebloga mintis... bigsmile.gif Buciau labai dekinga uz foto-noretusi realiai pamatyt kaip tai atrodo

Beje, dar viena minti siandien mama dave-ogi puiki dovana-issiuvineta adatine(zinoma, kam jos reikia) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 29, 23:06)
na aš ir mąsčiau apie dovaną vienam žmogui užrašų knygelę ir pagalvojau kaip ir tu kad nepraktiška, nes greit susitepa nuo rankų ir t.t. bet po to sumasčiau kad ira juk ir labai gražių tamsių spalvų medžiagėlių ir tai būtų išeitis  smile.gif  bet va kad turi darbo jau kalendorių tai tada nekas... nes paprasta užrašų knygelė kaip ir nebereikalinga... o jei veidrodėlio antrą pusė išsiuvinėtum? yra tokių pirkti vienoje iš internetinių parduotuvių, man tai visai patiko idėja  mirksiukas.gif

thumbup.gif o cia visai gera mintis, kazkada buvau uzmacius internete tu veidrodeliu, reiks paieskoti
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 30, 00:45)
thumbup.gif o cia visai gera mintis, kazkada buvau uzmacius internete tu veidrodeliu, reiks paieskoti

http://www.darbstuol...p;limitstart=20
4u.gif
Atsakyti
rita7777, aciu uz nuoroda 4u.gif tik va brangoki tie veidrodeliai, ir labai jau mazyte dovanele gausis, kazkaip man dusia linksta prie uzrasu knygutes blush2.gif o kazi jei aptraukus siuviniu dar uzdeti toki kaip laminuota aplankala, bet turbut pagadintu vaizda g.gif bet tada jei ir issiteptu, tai galima lengvai nuvalyti bigsmile.gif dar permasciau gal kokia kosmetine pagamint, tik va kad siut tai as nemoku ax.gif sunku su tom kaledom, darbu milijonas, ideju dar daugiau, o laiko tai ner doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 30, 09:20)
rita7777, aciu uz nuoroda  4u.gif tik va brangoki tie veidrodeliai, ir labai jau mazyte dovanele gausis, kazkaip man dusia linksta prie uzrasu knygutes  blush2.gif o kazi jei aptraukus siuviniu dar uzdeti toki kaip laminuota aplankala, bet turbut pagadintu vaizda  g.gif bet tada jei ir issiteptu, tai galima lengvai nuvalyti  bigsmile.gif dar permasciau gal kokia kosmetine pagamint, tik va kad siut tai as nemoku  ax.gif sunku su tom kaledom, darbu milijonas, ideju dar daugiau, o laiko tai ner  doh.gif

Man tai va šitas variantas žiauriai patinka užrašinei, tik, aišku, ne pigus..... http://www.darbstuol...h...t&Itemid=64

Veidrodėlius ir visa kita is Framecfrafto mes šiom dienom užsakinėsim, tai jei tik pavyks gaut pigiau, būtinai bus su nuolaida. Nes aš ir pati turiu numačius du žmogučius, kam veidrodukus dovanosiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 30, 08:20)
rita7777, aciu uz nuoroda  4u.gif tik va brangoki tie veidrodeliai, ir labai jau mazyte dovanele gausis, kazkaip man dusia linksta prie uzrasu knygutes  blush2.gif o kazi jei aptraukus siuviniu dar uzdeti toki kaip laminuota aplankala, bet turbut pagadintu vaizda  g.gif bet tada jei ir issiteptu, tai galima lengvai nuvalyti  bigsmile.gif dar permasciau gal kokia kosmetine pagamint, tik va kad siut tai as nemoku  ax.gif sunku su tom kaledom, darbu milijonas, ideju dar daugiau, o laiko tai ner  doh.gif

na taip brangoki, tik nerašiau aš kad brangoki, sakau gal kitiem čia visai nedaug blush2.gif aš tai per šias Kalėdas noriu kuo pigiau prasisukt bet nesinori dovanoti kaip sakant "ant durniaus" kažko schmoll.gif o dėl užrašų knygelės tai jei aš darysiu tai iš tamsios spalvos medžiagos ir tikrai nesimatys jokie patepliojimai biggrin.gif man šios kalėdos irgi sunkios, nelabai galiu išlaidauti, o taip norisi ir to ir ano ir dar kažko verysad.gif o reikia taupiai suktis. tai jau darau sąrašiuką kam ir ką dovanosiu kad nereikėtų po to panikuoti, kad iš anksto žinočiau smile.gif
Atsakyti
Labai gražios idėjos thumbup.gif

Aš irgi galvoju apie siuvinukus ant knygučių sesutėms.
Tik negaliu sugalvot kokias schemutes rinktis, nes viena nori gėlyčių, o kita kačiukų...
Apie gėlytes tai gal ką nors iš Acufactum? O kokie ten siūlai eina?
Atsakyti