Dvi, laaabai grazu man sitie tokie nematyti, super ir medziagytes labai grazios
as ir norejau tokio tipo bumbulu padaryt, bet jau nespejau
Reiktu jau dabar pradeti ruostis kitoms Kaledoms
QUOTE(Mingomi @ 2011 01 04, 22:36)
As irgi nespejau. Uztat ir darau dabar, bus mano kitu metu eglei papuosti. Dar kelis burbulus zadu padaryti, pasirodysiu, kai bus gatavi.
Dvi, o jau burbulų grožis O kiek jų daug Medžiagytės labai gražios. Man tai sunkiausia gauti tinkamų medžiagų
Dvi, labai gražūs burbulai, naujausi kamšyti į tarpelius?
Zuzanėle, pasidairyk tarp skiautiniams skirtų audinių, ten daugybė gražių rinkinukų.
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 05, 08:10)
Dvi, o jau burbulų grožis O kiek jų daug Medžiagytės labai gražios. Man tai sunkiausia gauti tinkamų medžiagų
Zuzanėle, pasidairyk tarp skiautiniams skirtų audinių, ten daugybė gražių rinkinukų.
[quote=Dvi,2011 01 04, 21:27]
Dar trys burbuliai :crazy:
as apakus nuo grozio burbulu kur gaunate tokias fainas medziagas? ir dar problema turiu, niekur nerandu adateliu
Dar trys burbuliai :crazy:
as apakus nuo grozio burbulu kur gaunate tokias fainas medziagas? ir dar problema turiu, niekur nerandu adateliu
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 05, 23:59)
O kur jų būna?
QUOTE(grybauske @ 2011 01 06, 00:04)
Medžiagėlių ir aš negaunu , o va adatėlių- kiekvienoj raštinės prekių parduotuvėj
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 01 05, 22:59)
Dvi, labai gražūs burbulai, naujausi kamšyti į tarpelius?
Taip.
QUOTE(grybauske @ 2011 01 05, 23:04)
Medziagas traukiu is spintos, o adateliu pilna kanceliariniu parduotuvese.
QUOTE(Dvi @ 2011 01 06, 10:10)
Dvi, o kur buna tokiu spintu pirkti?