romanciuke, o kokio dydzio kerpi medziagytes? Siaip as kirpau 6x6 cm, o paskutiniosioms eilems ir 7x7 cm dydzio medziagytes. Lyg ir viskas nieko gavosi
Ką tik grįžau iš pasižvalgymo po parduotuves burbulų Kaune. Nieko gero neradau
Pagal adresą nulėkiau pasižiūrėt į Artmaniją Savanoriuose, bet ten tokios parduotuvės neradau. Gal tik internetu prekiauja
Tada aplankiau Senamiesty 3 parduotuvėles ir jose tuščia. Tiesa, vienoj mažytėj, kur Vilniaus gatvėj "Jurastoj" gautos prekės ir tų burbulų, bet didžiausias tik 5cm, kitas kokių 3cm. Žada dar gaut ir 6cm. Taigi kaip ir nieko. Pasigriebiau kelis kur 5cm, nes labai jau knietėjo išbandyti Kaina to 5cm - 95 ct.
Gal kas pirkot didesnių? Kur radot?
Pagal adresą nulėkiau pasižiūrėt į Artmaniją Savanoriuose, bet ten tokios parduotuvės neradau. Gal tik internetu prekiauja
Tada aplankiau Senamiesty 3 parduotuvėles ir jose tuščia. Tiesa, vienoj mažytėj, kur Vilniaus gatvėj "Jurastoj" gautos prekės ir tų burbulų, bet didžiausias tik 5cm, kitas kokių 3cm. Žada dar gaut ir 6cm. Taigi kaip ir nieko. Pasigriebiau kelis kur 5cm, nes labai jau knietėjo išbandyti Kaina to 5cm - 95 ct.
Gal kas pirkot didesnių? Kur radot?
QUOTE(romanciuke @ 2010 11 25, 21:50)
as kai issikerpu ir didesnes ir mazesnes vis pirma sluoksni kai darau tarpas baltas lieka... jau pradedu pergyvent, mat esu labai nekurybinga, galiu tik va pasiziurejus kazka padaryt, o kai jau fantazijos reikia tai stop... gal patarsit kaip jus darot? mano burbulai tie dideli 10 cm. aciu jums is anksto
Aš jau išbandžiau ir man tas tarpelis gavosi. Bet užmačiau internete, kad prieš darant, pirma galima prismeigti kvadratinį gabaliuką centre ir ant jo daryti. Išbandžiau. Viskas gerai gavosi. Jau vieną pasidariau. Gražu Tik mano mažiukas - 5cm. Noriu didesnio burbulo, bet nerandu pirkti...
http://www.auksarank...feb8f4e704239eb
Nu, merginos gal kuri radote tu burbulu Kaune vidutinio dydzio-6cm,7cm,8cm.Internetu galima nusipirkt tik 10cm-kazkaip norretusi mazesniu...
Grazus darbeliai
As siandien nusipirkau plastikiniu bumbulu. Kaune Dauksos gatvej yra spalvu namai, ten ju yra 8, 10, 12cm. Tie 8cm idealaus dydzio . yra ir internetinis psl http://www.spalvunam.....name]=burbula
As siandien nusipirkau plastikiniu bumbulu. Kaune Dauksos gatvej yra spalvu namai, ten ju yra 8, 10, 12cm. Tie 8cm idealaus dydzio . yra ir internetinis psl http://www.spalvunam.....name]=burbula
Ciole, grazuuu
Kokio skersmens burbulai?
Kokio skersmens burbulai?
QUOTE(Mingomi @ 2010 12 15, 11:14)
didžiojo 10 cm., o tie du mažesni 8 cm. o tie patys mažieji 4-5 cm... (gerai nepamenu )
QUOTE(čiolė @ 2010 12 15, 11:16)
didžiojo 10 cm., o tie du mažesni 8 cm. o tie patys mažieji 4-5 cm... (gerai nepamenu )
KOkio dydzio kvadratelius karpei? labai viskas graziai prigule
as irgi su jais darbuojuos kiek laiko tau uztruko? man kazkaip viskas gaunasi leciau nei noretusi . o kiek adateliu begales sueina
QUOTE(Mingomi @ 2010 12 15, 11:31)
KOkio dydzio kvadratelius karpei? labai viskas graziai prigule
as irgi su jais darbuojuos kiek laiko tau uztruko? man kazkaip viskas gaunasi leciau nei noretusi . o kiek adateliu begales sueina
Kirpau 5x5 cm, tik centram 4x4 cm... Adatėlių didžiąjam sunaudojau 2 dėžutes, o tiems mažesniems po 1 dėžutę... 8 cm burbulus daraiu po 2-2,5 val.....
Štai ir mano Kalėdiniai žaisliukai