keletas idėjų
raktų pakabukas
magnetukas
kosmetinė
prijuostė
Bet jūs ir visos pilnos įdėju Vakštančios mūzos
Kitap nebegaliu išgirti
Kitap nebegaliu išgirti
Sveikos nu tvarkarascio ideja tai ale ir sugalvok tu man taip o as tai tradiciskai galvoju prie dovaneles dadeti po kaledini zaisliuka. Man sitie labai grazus:
tik nera jie visai maziukai, pagal mano tempus vienam siuvinet kokia savaite uztruktu tai ir nesumastau kaip cia padarius
MB zadu sita issiuvineti:
nors buvo prasymas kad issisiuvineciau save, bet gal kada nors...
tik nera jie visai maziukai, pagal mano tempus vienam siuvinet kokia savaite uztruktu tai ir nesumastau kaip cia padarius
MB zadu sita issiuvineti:
nors buvo prasymas kad issisiuvineciau save, bet gal kada nors...
Aciu uz tema, tikrai sauniai ismastete.
Dantiste, o kaip tuos pirmus zaisliukus apdirbti taip? Na del viduriuko aisku, bet likusi dalis...
Dantiste, o kaip tuos pirmus zaisliukus apdirbti taip? Na del viduriuko aisku, bet likusi dalis...
O man būtų labai miela padaryti lininius maišelius ir į juos pridėti kokios nors arbatos, pavyzdžiui įdedi aviečių arbatos ir išsiuvinėji avietytes ant maišelio. Pas kažką mačiau buvo tikrai labai gražu, ir puiki dovana nes žiema tikrai gera su namiškiais atsigerti aviečių arbatos (ar kitokios).
Man MB prašė, kad ant rankšluosčio(kur kasiulai pardavineja) išsiuvinėčiau ką nors.
dar šiandien maksimoje vaikščiodama pamačiau,kad yra pagalvių apvilkalų, kur medžiagėlės tankumas kaip lino, įvairių spalvų, tai mąstau, kad būtų galima ir kokį ornamenčiuką išsiuvinėti
kas dar... ai, va dar galvojau pasiūti puodukų "suknyčių", kad butų patogiau karštą puoduką laikyti na pagrindą įsivaizduoju iš vilnos nuveltą, o ant nuvelto gražuolio siūvinį pritaikyti.
Butelio etiketes galima sukurt, wc popieriaus laikiklius išsiuvinėti(kažkur paruoštukų mačiau)
Dėžutes aptraukti galima. Užrašų knygutes, kaip kažkas kad minėjo.
Laikrodžius dar galite. nors nelabai įsivaizduoju, kaip ten viską pritaisyti reiktų bet schemų tiktai mačius esu
Jei giminėj ar šeimoje mažų lelių turite, tai galima įvairius seilinukus, buteliukų dėklus susiuvinėti
Dar galima nedidelę/es servetėles išsiuvinėti, ant kurių kalėdinę žvakutę padėti butų galima.
tiesa, kas čia klausė dėl kalėdinių žaisliukų. tai aš tokį turiu : čia juostelėmis gražiai susiūta. (jei kam reiktų schemos, tai AŽ)
Vnž tik spėk siuvinėti, kiek minčių, tik kad Kalėdos taip greit neatbėgtų
dar šiandien maksimoje vaikščiodama pamačiau,kad yra pagalvių apvilkalų, kur medžiagėlės tankumas kaip lino, įvairių spalvų, tai mąstau, kad būtų galima ir kokį ornamenčiuką išsiuvinėti
kas dar... ai, va dar galvojau pasiūti puodukų "suknyčių", kad butų patogiau karštą puoduką laikyti na pagrindą įsivaizduoju iš vilnos nuveltą, o ant nuvelto gražuolio siūvinį pritaikyti.
Butelio etiketes galima sukurt, wc popieriaus laikiklius išsiuvinėti(kažkur paruoštukų mačiau)
Dėžutes aptraukti galima. Užrašų knygutes, kaip kažkas kad minėjo.
Laikrodžius dar galite. nors nelabai įsivaizduoju, kaip ten viską pritaisyti reiktų bet schemų tiktai mačius esu
Jei giminėj ar šeimoje mažų lelių turite, tai galima įvairius seilinukus, buteliukų dėklus susiuvinėti
Dar galima nedidelę/es servetėles išsiuvinėti, ant kurių kalėdinę žvakutę padėti butų galima.
tiesa, kas čia klausė dėl kalėdinių žaisliukų. tai aš tokį turiu : čia juostelėmis gražiai susiūta. (jei kam reiktų schemos, tai AŽ)
Vnž tik spėk siuvinėti, kiek minčių, tik kad Kalėdos taip greit neatbėgtų
Nu ir ideju, merginos uzderejo!!! yra apie ka pamastyt tik viena problema kad laiko neuzteks visoms igyvendint nes ir to norisi ir ano...
Man tai tie kaletiniai zaisliukai labai patiko ypac burbulas i2kas
Tiesa sakant, apie raktu pakabukus ir as galvojau, bet GA juos apziurejau ir nusivyliau, nedarysiu Pirmiausia uz toooki sssss... (sorry) tiek moket ir ikist siuvinuka is 20 kryziuku ir dovanot nepykit, merginos, bet man cia visiskas nelygis Gaila 16Lt (man rodos) atiduot uz toki absurda. Nieko nenoriu izeist kam tai priimtina ir kas daro, tik issakau savo nuomone Uz 16 Lt kiek kanvos gali nusipirkt ir is siulu likuciu padaryt daug mielesniu niekuciu nei tas... Atsiprasau uz savo ziauria nuomone
Butinai parodysiu procesiuka akiniu dekliuko
O del penalo tai panasiai ir mastau, tik kol dar nedarau tai sukasi mintys galvoj kokia forma jo daryt, kad merginai patogus butu ir kad man paciai igyvendinamas
Merginos, dar reikia nusprest ar siame puslapy pasirodom su padarytom dovanomis ar siuvinejimo? Del schemu ir procesu jau susitarem
Man tai tie kaletiniai zaisliukai labai patiko ypac burbulas i2kas
Tiesa sakant, apie raktu pakabukus ir as galvojau, bet GA juos apziurejau ir nusivyliau, nedarysiu Pirmiausia uz toooki sssss... (sorry) tiek moket ir ikist siuvinuka is 20 kryziuku ir dovanot nepykit, merginos, bet man cia visiskas nelygis Gaila 16Lt (man rodos) atiduot uz toki absurda. Nieko nenoriu izeist kam tai priimtina ir kas daro, tik issakau savo nuomone Uz 16 Lt kiek kanvos gali nusipirkt ir is siulu likuciu padaryt daug mielesniu niekuciu nei tas... Atsiprasau uz savo ziauria nuomone
QUOTE(ausramor @ 2009 10 28, 21:26)
Buciau tiesiog be galo dekinga, jei parodytum procesa, kaip ta dekla darysi, nes nelabai supratau...
.......is savo siuvinejamos medziagytes suformuociau norima penalo forma, o viduje isiuciau koki storsni pamusala.
.......is savo siuvinejamos medziagytes suformuociau norima penalo forma, o viduje isiuciau koki storsni pamusala.
Butinai parodysiu procesiuka akiniu dekliuko
O del penalo tai panasiai ir mastau, tik kol dar nedarau tai sukasi mintys galvoj kokia forma jo daryt, kad merginai patogus butu ir kad man paciai igyvendinamas
Merginos, dar reikia nusprest ar siame puslapy pasirodom su padarytom dovanomis ar siuvinejimo? Del schemu ir procesu jau susitarem
QUOTE(Gytė @ 2009 10 29, 10:49)
Butinai
na manau i tema bus ir manieji darbeliai
maišelis dovanėlei ir kojinė (galima kabint ant eglutės, kojnės aukštis 12cm, plotis 8,5cm)
jei kokiu klausimu yra klauskit per az, nes kita kart neuzeini ir nematai
maišelis dovanėlei ir kojinė (galima kabint ant eglutės, kojnės aukštis 12cm, plotis 8,5cm)
jei kokiu klausimu yra klauskit per az, nes kita kart neuzeini ir nematai
Na ką, parodau, jei nesikartosiu savo pernykščias dovanų idėjas, gal kam pravers:
maišeliai įpakuoti nedidelei dovanėlei,
prijuostėlės buteliams,
atvirutė,
mielas aksesuaras ant plastikinės kanvos, prikabintas prie dovanėlės, kuris gali tarnauti kaip žaisliukas ant eglutės,
maišeliai arbatžolėms
Šiųmetiniam dovanų fondui dar sisteminu mintis
maišeliai įpakuoti nedidelei dovanėlei,
prijuostėlės buteliams,
atvirutė,
mielas aksesuaras ant plastikinės kanvos, prikabintas prie dovanėlės, kuris gali tarnauti kaip žaisliukas ant eglutės,
maišeliai arbatžolėms
Šiųmetiniam dovanų fondui dar sisteminu mintis
O dovaneles, tiesiog ne reikia, o butina parodyti
Gyte nekantriai lauksiu akiniu dekliuko gimimo procesiuko
laujus tavo pernykstes dovaneles superines ypac gsuzavejo maiseliai arbatai
bandysiu eit ieskot tu wc laikikliu paruostukiu
Jetau kiek ideju kilo-tik va kada speti viska padaryti...mat as dar ir studente...