Sveikute, banni. Na taip. Tų prijuostukų senelio galvos schemutės. Nusipirkau kantuotės, kaip patarė Dvi, iškart pavyko apsiūti. Bet turiu visokių atraižų, maniau sunaudosiu jas, siūdama prijuostukams apsiuvus. Ir neišeina iš savos medžiagytės.
Ačiū, banni, už schemutes.
ka siais metais ruosiates,planuojat kaledom?
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 11 18, 15:41)
ka siais metais ruosiates,planuojat kaledom?
Namų papuošimui nameliuką jau rodžiausi, o dovanom siuvinėju raides, kurias užsiūsiu ant rankšluosčių, jau 3 raides iš 5 įveikiau
Pernai Dvi rodėsi su Kalėdiniais žaisliukais, tai šiemet, manau, irgi turėtų parodyt, kokių grožybių pritvėrė Užsikabinom mes čia šiemet irgi burbulų darymu... tik truputį kitoniškų Ne siuvinėjimas kryželiu čia, bet "veža", žinokit, ne mažiau
Pasirodau savo burbulų variantą (ir labai laukiam Dvi bei kitų auksarankių, kurios pačios žino apie kurias aš čia kalbu , pasirodant)
Šiam gėriui reikia putplasčio burbulų, smeigtukų, įvairių audinukų gabalėlių ir kokių juostelių, galima dar ir karoliukų, padekoravimui.
Jei bus pageidaujančių, įmesim vaizdinės medžiagos, tik prašau labai labai gražiai paprašyti
Pasirodau savo burbulų variantą (ir labai laukiam Dvi bei kitų auksarankių, kurios pačios žino apie kurias aš čia kalbu , pasirodant)
Šiam gėriui reikia putplasčio burbulų, smeigtukų, įvairių audinukų gabalėlių ir kokių juostelių, galima dar ir karoliukų, padekoravimui.
Jei bus pageidaujančių, įmesim vaizdinės medžiagos, tik prašau labai labai gražiai paprašyti
as planuoju,siut prijuoste su pirstine, maiseli dangteliam susidet ir servietkas ant ju,dar jei spesiu kojine kaledine dovanm pridet, kaledu senio maisa...dar gal knygele spesiu aprengt daugoka planu kiek is tikro iseis paziuresim
QUOTE(laujus @ 2010 11 18, 17:47)
Labai labai gražiai prašom
Manau niekada nebus per daug gražių idėjų Kalėdoms. Ir būna, kad nieko nespėji, visi darbeliai atrodo daug laiko užimantys, o kartais pasirodo jie visai lengvi ir greitai gaminami, todėl kaupiam viską, ką gražaus užmatom. Šiam tikslui prašome ir šių grožybių instrukcijų
QUOTE(laujus @ 2010 11 19, 11:45)
Susižavėjau burbulais Gal galit pasakyt kur galima tų burbulų rast nusipirkt ir kiek panašiai jie kainuoja? Labai norisi pasidaryt šiuos grožius
Dvi nuostabu Kokias tu naudoji medžiagėles, kad taip blizga? Gal atlasines juosteles? Ir kokio dydžio turėtų būti tie kvadratėliai?
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 19, 16:01)
Dvi nuostabu Kokias tu naudoji medžiagėles, kad taip blizga? Gal atlasines juosteles? Ir kokio dydžio turėtų būti tie kvadratėliai?
Atlasas, brokatas, tafta. Kuo didesnis plotis 'matomos dalies', tuo didesnis turi buti kvadratelis.
O atlasinės juostelės netinka?
O kur galima tų rutuliukų nusipirkt? Pakerėjo tie gražuoliai mane
O kur galima tų rutuliukų nusipirkt? Pakerėjo tie gražuoliai mane