Gaivinu tema
atvirukas:
dezute dovanelem:
Labai nebarkit
nuostabus angeliukas
Sveiki. Labai prasau nukreipti mane kur rasti siuvinetu raidziu abecele(nu kaip siuvineti kokia raide). Is anksto aciu butu dar geriau jei mesteletumet nuoroda i az
QUOTE(Viskas_bus_gerai @ 2009 12 05, 21:28)
Sveiki. Labai prasau nukreipti mane kur rasti siuvinetu raidziu abecele(nu kaip siuvineti kokia raide). Is anksto aciu butu dar geriau jei mesteletumet nuoroda i az
As tokias tik nuorodeles turiu:
http://images.google...i...=5&ct=title
http://swappons.kaze...sof,r84615.html
Tikiuosi pades ir rasi ko ieskai
Mano mažos Kalėdinės dovanėlės
Sūnui į klasę ant eglutės:
Šis skirtas mano dantistei
Sūnui į klasę ant eglutės:
Šis skirtas mano dantistei
QUOTE(Viskas_bus_gerai @ 2009 12 05, 20:28)
Labai aciu visoms padejusioms, padariau jau ka norejau
QUOTE(Viskas_bus_gerai @ 2009 12 07, 00:38)
Labai aciu visoms padejusioms, padariau jau ka norejau
Tai prasom pasirodyt
QUOTE(rasiux- @ 2009 12 06, 18:02)
Mano mažos Kalėdinės dovanėlės
O issiuvinejus kur ir kaip prilipdyti ta medziagos gabaliukai graziai ir tolygiai? noreciau ir as issiuvineti eglutems zaisliukus bet dar niekada to nedariau
Aš siuvinėjau ant stačiakampio gabalėlio iškart abi puses, tada perlenkiau pusiau o į vidų įdėjau kartono gabaliuką. Pakabinimui virvelę perkišau vašeliu.
Na ir dar viena mano dovana į Kalėdinį fondą
Sukurpta tašikė iš manosios tašių serijos :% Iš juodo reto lino, po apačia paklijuotas flizilinas. O papuošimas siuvinėtas ant balto lietuviško lino juodu siūliuku 2x3 siūlus, keli juodi karoliukai, o tada prisiūtas. Pamušaliukui irgi siuvau tokį patį baltą liną, čia kad elegantiškiau būtų :%
Sukurpta tašikė iš manosios tašių serijos :% Iš juodo reto lino, po apačia paklijuotas flizilinas. O papuošimas siuvinėtas ant balto lietuviško lino juodu siūliuku 2x3 siūlus, keli juodi karoliukai, o tada prisiūtas. Pamušaliukui irgi siuvau tokį patį baltą liną, čia kad elegantiškiau būtų :%
Jau paleistas balsavimas Renkam Kaledini zveriuka!!!
Kviečiu visas pasigrožėti ir prabalsuoti
Kviečiu visas pasigrožėti ir prabalsuoti
QUOTE(laujus @ 2009 12 16, 09:26)
Na ir dar viena mano dovana į Kalėdinį fondą
Puiki rankinė
Ši gėlytė (šiek tiek modifikuota ) nutūpė ant arbatos maišelio, kuris bus dovanojamas Kalėdoms. Pabaigusi parodysiu