Rusnyte, sveikinu su gerais atsakymais
Niu va tai suzinojau ir as savo onkocitologinio tyrimo atsakyma, jis yra : jokiu pakitimu. Taigi viskas gerai . Akmuo man ( na vienas is akmenu ) nuo sirdies nusirito
Liucile,
Ir toliau lnkiu tik gerų naujienų
Ir toliau lnkiu tik gerų naujienų
Merginos, kokios info turite apie zaizdeliu gimdos kaklelyje prideginima? Negimdziusi, vaiku dar neturiu, buvo tik vienas persileidimas 16 savaite. Gydytoju nuomone labai skirtinga, vieni sako kai pagimdysi - tuomet prideginsi (klimas taip teigia), kiti - kad butinai reikia prideginti jei randami aukstos rizikos faktoriai, o man, tu faktoriu, kaip tik ir rado, bed zaizdele visai mazyte, plika akim ziurint kaklelis visiskai sveikas, per prievarta galima sakyti isprasiau kad padarytu ta onkocitologini tepineli...
QUOTE (Daiva_B. @ 2004 09 17, 11:35) |
Labai įdomu Man tas pats Klimas sakė, kad gimdos kaklelio žaizdelė gali būti nepastojimo, persileidimo priežastis, nes tipo tai yra infekcijos šaltinis........ |
o aš čia iš savo 'krokų' temos - jei žaizdelė negyja, reiškia, yra infekcija, neleidžianti jai užgyti. infekcijas gydyti reikia pirmiausia ar bent jau nuodugniai išsitirti, ar jų nėra
nu kad tai gal daugiau ne i zaizdele panasu, o i virsutinio sluoksnio keratoze, apie negyjancia kalbos nebuvo.
Pas mane irgi yra gimdos kaklelio zaizdele(igimta),Klimui kai pasakiau,kad yra zaizdele,jis man pasake,jokia cia ne zaizdele,cia yra ektopija,ir jos man deginti negalima,kai pagimdysiu tada jei pakitimu bus,pridegins.O po 10dienu einu i poliklinika,susitariau,kad padarys onkocitologini tyrima,nes jau daugiau nei metai praejo,nuo paskutinio tyrimo
Man birzelio-liepos menesiais taip ir nepavyko issiprasyti, kad padarytu onkocitologini Narmedoj.
O kai buvai Medicinos diagnostikos centre, tai labai nustebo, kad as jau praejus kokiem 2-3 metam po paskutinio tyrimo jo dar nepakartojau. Tiesa pasakius mane net isgazdino tas stebejimasis.
Tai dabar ir as jau progai pasitaikius leksiu to onkocitologinio darytis.
O kai buvai Medicinos diagnostikos centre, tai labai nustebo, kad as jau praejus kokiem 2-3 metam po paskutinio tyrimo jo dar nepakartojau. Tiesa pasakius mane net isgazdino tas stebejimasis.
Tai dabar ir as jau progai pasitaikius leksiu to onkocitologinio darytis.
man tai rado pavieniu atipiniu lasteliu dar vasaros pradzioje, bet nuramino kad nieko baisaus dar neatsitiko, tai joks dar ne CIN-as. klimas grieztai uzdraude "deginti", onkologai ir operuojantys ginekologaj mano kitaip, kad ta ektopija su laiku virs zaizdele. Uzvakar pakartojau onkocitologini tepineli, tai vat lauksiu atsakymu, Ploklinikoj tik nuo 30 metu daro nemokamai, man tik 29 issipilde. O siaip uz 8 litus daro tyrima laborante, o uz 14 lt - gydytoja- tyrimas atliekamas onkocentre santariskese. Ju ten laboratorija viena geriausiu, akredituota...
Papildyta @ [mergetime]1095421516[/mergetime]
as pakartojau uzvakar...uz 10 d. bus atsakymas. Sumokejau 14 lt.
Papildyta @ [mergetime]1095421839[/mergetime]
man tai rado pavieniu atipiniu lasteliu dar vasaros pradzioje, bet nuramino kad nieko baisaus dar neatsitiko, tai joks dar ne CIN-as. klimas grieztai uzdraude "deginti", onkologai ir operuojantys ginekologaj mano kitaip, kad ta ektopija su laiku virs zaizdele. Uzvakar pakartojau onkocitologini tepineli, tai vat lauksiu atsakymu, Ploklinikoj tik nuo 30 metu daro nemokamai, man tik 29 issipilde. O siaip uz 8 litus daro tyrima laborante, o uz 14 lt - gydytoja- tyrimas atliekamas onkocentre santariskese. Ju ten laboratorija viena geriausiu, akredituota...
Papildyta @ [mergetime]1095421881[/mergetime]
i-netas streikuoja
Papildyta @ [mergetime]1095421516[/mergetime]
as pakartojau uzvakar...uz 10 d. bus atsakymas. Sumokejau 14 lt.
Papildyta @ [mergetime]1095421839[/mergetime]
Papildyta @ [mergetime]1095421881[/mergetime]
i-netas streikuoja