Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(Emulsija @ 2009 04 27, 22:09)
Nesake,kad reikia apsilankyti.O snd sako jums tada buvo didelis uzdegimas,onkocitologinis geras,tik,siaip reikejo gydyma skirti del kitko(uzdegimo).Reikejo tada ateiti  blink.gif ,o dabar ka jau cia.

gun_rifle.gif

neuzilgo planuoju pas ta pacia savo gine nebeprivaciai eit, ziuresim ar skirtumas bus cool.gif
Atsakyti
.labukas.. as jau namie.... padare laproskopija, dabar belieka tik sugydyti viska rolleyes.gif
Atsakyti
atsiprasau,kad vel prikibau,bet noriu suzinoti,ar kam buvo gimdos kaklelio paraudimas ir ka tai reiskia? kazkas blogai ar nieko tokio? labai jau mane neramina visa tai verysad.gif
Atsakyti
Sakykit, per kiek laiko privačiuose kab. gaunamas onkocitologinio tep. atsakymas? Ar galėčiau tiesiog nueiti ir pasidaryti? Nes kur mane nusiuntė mano šeimos gyd - atsakymai tik po 2 sav, o mano ginė išeina atostogų mėnesiui...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 04 28, 09:36)
Sakykit, per kiek laiko privačiuose kab. gaunamas onkocitologinio tep. atsakymas? Ar galėčiau tiesiog nueiti ir pasidaryti? Nes kur mane nusiuntė mano šeimos gyd - atsakymai tik po 2 sav, o mano ginė išeina atostogų mėnesiui...

privaciam kabinete atsakymas, buna per 10 d.,tiesiog uzsiregistruoji ir nueini,pati lankiausi, nes paprastoje poliklinikoje, besigydant depresija gali gaut:verysad: nieko niekada nepaiskindavo, o privacioje iki smulkmenu suzinai, aisku ir nuo koks gydytojas dar priklauso.
sekmes.
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 04 28, 06:40)
.labukas.. as jau namie.... padare laproskopija, dabar belieka tik sugydyti viska rolleyes.gif

4u.gif labukas,laikykis smile.gif linkiu greitai sugyt. victory.gif
Atsakyti
saulyte7,kaip sekesi siandien?
Atsakyti
sveikos,man irgi dave siuntima i klinikas. bet nepasiklausiau,cia tiek pilna daktaru,kad nezinai pas kuri registruotis g.gif gal jus man pasakysit,kokio profilio daktaro mums reikia ONKOGINEKOLOGO? Jug ne viena jau buvot KMUk?
Atsakyti
QUOTE(valentuk @ 2009 04 28, 17:03)
sveikos,man irgi dave siuntima i klinikas. bet nepasiklausiau,cia tiek pilna daktaru,kad nezinai pas kuri registruotis g.gif gal jus man pasakysit,kokio profilio daktaro mums reikia ONKOGINEKOLOGO? Jug ne viena jau buvot KMUk?

man minejo,kaip skambinau,kad 16 arba 17 kabineta,uzsiregistravau internetu,paprasta ir greita.bet kiek zinau ten vietu mazai,tai paskubek,jeigu nori geguze papulti.
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2009 04 28, 06:28)
gun_rifle.gif

neuzilgo planuoju pas ta pacia savo gine nebeprivaciai eit, ziuresim ar skirtumas bus cool.gif

ot idomu,ar bus skirtumas,ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emulsija @ 2009 04 28, 22:58)
ot idomu,ar bus skirtumas,ar ne? g.gif

itariu, kad bus biggrin.gif jau privaciai eidama sunkiai prisiprasau, kad onkocitologini kas pusmeti darytu, tai itariu neprivaciai neprisiprasyciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(wenita @ 2009 04 28, 06:49)
atsiprasau,kad vel prikibau,bet noriu suzinoti,ar kam buvo gimdos kaklelio paraudimas ir ka tai reiskia? kazkas blogai ar nieko tokio? labai jau mane neramina visa tai verysad.gif

o gal tai tiesiog ta vadinama gimdos kaklelio 'zaizdele' g.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2009 04 29, 04:54)
o gal tai tiesiog ta vadinama gimdos kaklelio 'zaizdele' g.gif

Na,jei bus zaizdele,tai tada rimta viskas,nes kiek teko rasti informacijos,tai zaizdele gali issivystyti i vezi unsure.gif greiciau man i ta ligonine,nes toks nerimas uzgraus doh.gif
Atsakyti