Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(redstrawberry @ 2009 04 23, 15:44)
Sveikutes, man su tuo onkocitologiniu panasiai buvo. Is pirmo karto nepavyko padaryti, tik is antro. Bet viskas ten gerai  smile.gif  o siaip mano drauges mama ginekologe, tai ji man paaiskino, kad dazniausia priezastis del ko nepavyksta padaryti sio tyrimo yra blogai paimtos (ar nepakankamai paimta) isskyros is gimdos kaklelio, todel tyrimas ir nesigauna.

Aciu tau redstrawberry trupuciuka nuraminai mane 4u.gif Nes galvojau, kad man vienai taip nutiko. O siap as issigandusi kai paskambinau daktarei klausdama del ko cia galejo neiseiti, ji man ta pati pasake ka ir tu mirksiukas.gif
Tik labai nervina, kad vel reikes laukti atsakymo maziausiai menesi laiko blink.gif
Atsakyti
AREANAI:

Ne paslaptis, mano atsakymas buvo carcinoma in situ (neinvazinis vezys). Padare konizacija, ir jau 3 metus viskas gerai thumbup.gif
O Jus nesijaudinkite, nes jeigu gydytoja nieko blogo ant kaklelio nemato, reiskia viskas ok. Man tai is kart pasake, kad kaklelis blogas, ir dare onko, kolkoskopija, ir skubiai siunte i ligonine smile.gif
Atsakyti
Man displaziją nustatė prieš 7 metus, visiškai atsitiktinai padarius onkocitologinį, rado pakitusių ląstelių, o ir be kolposkopijos matė, kad aiškiai pakitęs net trečdalis kaklelio (jei ką, tai buvo pirmas mano vizitas pas ginekologą doh.gif ) Na ir prasidėjo kolposkopijos, tepinėliai, paskui kažkaip apleidau visą tą reikalą doh.gif Dabar vėl susigriebiau, senai žinojau, kad reikia biopsijos, bet kad onkocitologiniai nebūdavo labai blogi, tai ir atidėliodavau...Tai va, pakitimai kaklelyje akivaizdūs, onkocitologinis paskutinis - intraepitelinių pakitimų nerasta, biopsija daryta tam, kad įsitikinti, ar niekas nevyksta gilesniuose sluoksniuose, ŽPV - didelės rizikos grupės virusų nerasta. Jeigu biopsijos atsakymas bus geras, reiks apie brolį ar sesę princesei greit galvot, o po to kažką su ta displazija rimčiau daryt.
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2009 04 23, 16:58)
Aciu tau redstrawberry trupuciuka nuraminai mane 4u.gif Nes galvojau, kad man vienai taip nutiko. O siap as issigandusi kai paskambinau daktarei klausdama del ko cia galejo neiseiti, ji man ta pati pasake ka ir tu mirksiukas.gif
Tik labai nervina, kad vel reikes laukti atsakymo maziausiai menesi laiko blink.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif Labai tikiuosi, kad viskas gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
riv aciu jums uz atsakyma 4u.gif labai tikiuosi, kad viskas ten gerai. O jus zaizdele turejot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2009 04 23, 19:07)
Aciu uz atsakyma 4u.gif Labai tikiuosi, kad viskas gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
riv aciu jums uz atsakyma 4u.gif labai tikiuosi, kad viskas ten gerai. O jus zaizdele turejot? blush2.gif

Tame ir beda, kad turejau zaizdele, o gydytoja pasake, jog ji igimta ir net nepasiule onkocitologinio, po poros metu nuejau pas kita gydytoja, tai netiesiogiai paminejo, kad ana daktare siaip tai turejo padaryti ta tyrimuka. Gal jau tada butu radusi pakitimu. Bet kas buvo tas buvo, svarbiausia, kad dabar viskas gerai. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=rjv,2009 04 24, 09:31]
Tame ir beda, kad turejau zaizdele, o gydytoja pasake, jog ji igimta ir net nepasiule onkocitologinio, po poros metu nuejau pas kita gydytoja, tai netiesiogiai paminejo, kad ana daktare siaip tai turejo padaryti ta tyrimuka. Gal jau tada butu radusi pakitimu. Bet kas buvo tas buvo, svarbiausia, kad dabar viskas gerai. bigsmile.gif
Nu ir daktarai piktis ima gun_bandana.gif, bet Jus teisi svarbiausia, kad dabar viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2009 04 23, 10:51)
Tai sveikinu thumbup.gif As irgi noreciau, kad viskas butu gerai blush2.gif O jei nepaslaptis del ko jums dare ta tyrima? man tai siaip pasiule kadangi programa tokia mirksiukas.gif

nuėjus profilaktiškai pas ginekologe, pasiūle ji pasidaryt..

Linkiu, kad viskas but gerai wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*lile* @ 2009 04 24, 14:53)
nuėjus profilaktiškai pas ginekologe, pasiūle ji pasidaryt..
Linkiu, kad viskas but gerai wub.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2009 04 23, 17:01)
AREANAI:

Ne paslaptis, mano atsakymas buvo carcinoma in situ (neinvazinis vezys). Padare konizacija, ir jau 3 metus viskas gerai  thumbup.gif
O Jus nesijaudinkite, nes jeigu gydytoja nieko blogo ant kaklelio nemato, reiskia viskas ok. Man tai is kart pasake, kad kaklelis blogas, ir dare onko, kolkoskopija, ir skubiai siunte i ligonine  smile.gif

o tas neinvazinis vezys,tai neisplites?o jei galima butu paklausti ar jautesi kasnors?zinau kad su cin3 tai vis dar nieko nesijaucia,kazin kaip su ta carcinoma unsure.gif laukiu atsakymu ir drebu fear.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(indraske @ 2009 04 24, 20:48)
o tas neinvazinis vezys,tai neisplites?o jei galima butu paklausti ar jautesi kasnors?zinau kad su cin3 tai vis dar nieko nesijaucia,kazin kaip su ta carcinoma  unsure.gif laukiu atsakymu ir drebu fear.gif  fear.gif

Taip, neinvazinis, tai neisplites, tiesiog blogos lasteles buna vienoj vietoj. Visiskai nieko nejauciau, jokiu pozymiu nera. Todel visur taip viesina, kad reikia tikrintis!!! Bent karta per 2 metus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rjv: 25 balandžio 2009 - 10:05
QUOTE(rjv @ 2009 04 25, 09:05)
Taip, neinvazinis, tai neisplites, tiesiog blogos lasteles buna vienoj vietoj. Visiskai nieko nejauciau, jokiu pozymiu nera. Todel visur taip viesina, kad reikia tikrintis!!! Bent karta per 2 metus  mirksiukas.gif

dekui uz atsakyma aciuks.gif kosmaras cia su tom lastelem doh.gif
Atsakyti
Ojei.na jus cia mergaites ir prirasote blink.gif .Vos speju skaityti,kai kelias dienas prie supermamu prisesti negaliu.Liudniausia tai,kad musu gretos dideja,tiesa?Geriau jau mazetu ir butu daugiau laimingu moteru siame pasaulyje.
SEKMES VISOMS LAUKIANT GERU REZULTATU !!!
Atsakyti