Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(impidimpi @ 2009 04 22, 09:01)
Aš vakar besidžiaugdama kaip man čia viskas gerai praėjo, savo 14 kg princesę nemažai nešiojau, nu negaliu vaiko neimt ant rankų kai prašo  doh.gif Ir užkraujavo taip, kad net rankos drebėjo iš to streso ..vien žodž kraujas liejosi laisvai..Taip, kad teisybė, pasisaugoti reikia, nekilnot svorių, pagulinėt daugiau.

Nu svoriu ir man sake per daug nesitampyt bent pora savaiciu, tai stengiuos nieko nekelt. istraukiau siandi binto tampona, tai dabar jauciuos kaip ir nieko, vaikstau, esu darbe, sedziu, tik nekilnoju nieko, tai man siandi bent jau nekraujuoja. O vakar dar klausiau sake kraujavimo neturi buti, tik tepliojimas, o jei pradetu kraujuot tada ateit ir uzdes vaistu. O tau jokio tampono neidejo po proceduros? nes as siryt kai emiau lauk, ten visas metras to binto buvo....
Atsakyti
Nu as zinokit mergaites irgi is tu, kur nieko nejuto, tiksliau skausmo jokio rolleyes.gif , siaip as tai kantri, kiek gydytojai sako, pas stomatologa niekad nenusiskausminu g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Ir as jungiuosi i Jusu gretas. As tai is vis pasidariau tokia baile, kad paciai baisu, kad greitai atsudursiu psihiatrinej ligoninej verysad.gif Man 26 metai ginekologisku problemu niekada neturejau, tik 3 cikla is eiles viduri ciklo pasirodo kraujungu isskyru tik ant tualetinio popieriaus. Labai issgandau ir is karto nulekiau pas daktara ji mane apziurejus nieko blogo nerado ir nusprende, kad man cia taip vyksta ovuliacija(nors ankciau taip nebudavo), jokiu zaizdeliu as neturiu, gimda tvarkoj, bet aisku nenusiraminau ir pareikalavau, kad atliktu man echo, man padare echo ant pilvo ir vaginaline viskas gerai. Daktare pasiule pasidaryti onkocitologini tyrima, kadangi dabar programa ir daroma nemokamai. Atsakimo laukti turejau 2 menesius. Sake, jei kas negerai tai paskambins, labai to bijojau. Siandien taip ir nutiko, kai paskambino galvojau pasakis, kad tyrimai negeri, bet pasake, kad tyrimas neisejo ir kad reikia ji pakartoti verysad.gif Nu siaubas kaz koks tiek laukiau ir dabar vel reikes tiek laukti, tur but isprotesiu. Kai paskambinau dar karta daktarei paklausiau ar tikrai neisejo ar kaz kas negerai, kad nenorit man sakyti, tai atsake, kad tikrai neisejo ir ne man vienai, kad neuzteko kaz kokiu medziagu. Dabar galvoju ar kam nors taip buvo?Nes perskaiciau viska, bet tokiu atveju neradau verysad.gif Atleiskit, kad tiek daug prirasiau 4u.gif
Papildyta:
Pamirsau parasyti, kad seimoj niekas su g. kakleliu jokiu problemu neturejo, niekas nesirgo, nors gal tai itakos neturi 4u.gif
Atsakyti
Areana, as irgi dariausi sita nelemta tyrima nemokamai, tai laukiau 2 menesius. O kai dariau mokamai, tai laukiau apie 2 savaites, kaina 18 Lt su centais. Paklauskit pas gydytoja, ar tikrai mokamai greiciau butu, ar man tiesiog sutapimas, kad visad mokamo taip mazai laukiau. 18 Lt gi negaila uz laukimo laika, a ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 04 22, 08:12)
Nu svoriu ir man sake per daug nesitampyt bent pora savaiciu, tai stengiuos nieko nekelt. istraukiau siandi binto tampona, tai dabar jauciuos kaip ir nieko, vaikstau, esu darbe, sedziu, tik nekilnoju nieko, tai man siandi bent jau nekraujuoja. O vakar dar klausiau sake kraujavimo neturi buti, tik tepliojimas, o jei pradetu kraujuot tada ateit ir uzdes vaistu. O tau jokio tampono neidejo po proceduros? nes as siryt kai emiau lauk, ten visas metras to binto buvo....

na man ta metra binto dar ligoninej iseme doctor.gif o del kraujavimo sake kad turi but kaip menesines apie desimt dienu.bet keista pirmom dienom nieko beveik,o dabar daugiau prasidejo.lyg ir gulejau,nesitampiau.kazin ar nuo ilgo stovejimo irgi negerai,nes persistengiau kuldunuas darydama fool.gif dienele palauksiu,jei nepasikeis pirmu reisu i ligonine scare.gif
Atsakyti
QUOTE(indraske @ 2009 04 22, 22:29)
na man ta metra binto dar ligoninej iseme doctor.gif o del kraujavimo sake kad turi but kaip menesines apie desimt dienu.bet keista pirmom dienom nieko beveik,o dabar daugiau prasidejo.lyg ir gulejau,nesitampiau.kazin ar nuo ilgo stovejimo irgi negerai,nes persistengiau kuldunuas darydama fool.gif dienele palauksiu,jei nepasikeis pirmu reisu i ligonine  scare.gif

Man sakė vakare išsiimti tą bintą, gal tas bintas prie šašiuko buvo prilipęs, tai turbūt imdama ir nuplėšiau, kad tiek kraujo buvo, o šiandien jau net neteplioja ax.gif
Na ką mergaitės, laukiam atsakymų už poros savaičių, reik tikėtis, kad nieko bloga neras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(impidimpi @ 2009 04 22, 22:50)
Man sakė vakare išsiimti tą bintą, gal tas bintas prie šašiuko buvo prilipęs, tai turbūt imdama ir nuplėšiau, kad tiek kraujo buvo, o šiandien jau net neteplioja  ax.gif
Na ką mergaitės, laukiam atsakymų už poros savaičių, reik tikėtis, kad nieko bloga neras  4u.gif

as tai siryt isemiau ji, na jis buvo kruvinas, bet siaip nei neteplioja man g.gif gal veliau prasides unsure.gif
Atsakyti
[quote=rjv,2009 04 22, 22:39]
Areana, as irgi dariausi sita nelemta tyrima nemokamai, tai laukiau 2 menesius. O kai dariau mokamai, tai laukiau apie 2 savaites, kaina 18 Lt su centais. Paklauskit pas gydytoja, ar tikrai mokamai greiciau butu, ar man tiesiog sutapimas, kad visad mokamo taip mazai laukiau. 18 Lt gi negaila uz laukimo laika, a ne? mirksiukas.gif
[/quote
Tai kad as ir daugiau sumokeciau, kad tik greiciau viskas butu, vakar as paskambinau i privacia klinika kuncu ambulatorija as klaipedete tai man pasake, kad reikes laukti apie menesi laiko unsure.gif As cia pasiskaicius supratau, kad kas gyvena Vilniuje atsakymus gauna labai greitai, o mums lieka laukti, kadangi siuncia tuos meginius i Vilniu. O jei nepaslaptis koks jusu atsakymas buvo?
Atsakyti
Aš privačiai dariausi onkocitologinį tą pagal naują technologiją ThinPrep tai suplojau 180 lt, tuo pačiu poliklinikoje nemokamai - abiejų atsakymai buvo vienodi ir per 10 dienų. O kiek žiūrinėjausi kainas privačiai, tai paprastas onkocitologinis 40 lt.
Atsakyti
[quote=AREANA,2009 04 23, 08:54]
[quote=rjv,2009 04 22, 22:39]
[/quote
Tai kad as ir daugiau sumokeciau, kad tik greiciau viskas butu, vakar as paskambinau i privacia klinika kuncu ambulatorija as klaipedete tai man pasake, kad reikes laukti apie menesi laiko unsure.gif As cia pasiskaicius supratau, kad kas gyvena Vilniuje atsakymus gauna labai greitai, o mums lieka laukti, kadangi siuncia tuos meginius i Vilniu. O jei nepaslaptis koks jusu atsakymas buvo?
[/quote]

as gyvenu Šiauliuose, tai pralaukiau mėnesi laiko. dare nemokamai.
gavau jau atsakyma, viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*lile* @ 2009 04 23, 11:40)
as gyvenu Šiauliuose, tai pralaukiau  mėnesi laiko. dare nemokamai.
gavau jau atsakyma, viskas gerai  4u.gif

Tai sveikinu thumbup.gif As irgi noreciau, kad viskas butu gerai blush2.gif O jei nepaslaptis del ko jums dare ta tyrima? man tai siaip pasiule kadangi programa tokia mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikutes, man su tuo onkocitologiniu panasiai buvo. Is pirmo karto nepavyko padaryti, tik is antro. Bet viskas ten gerai smile.gif o siaip mano drauges mama ginekologe, tai ji man paaiskino, kad dazniausia priezastis del ko nepavyksta padaryti sio tyrimo yra blogai paimtos (ar nepakankamai paimta) isskyros is gimdos kaklelio, todel tyrimas ir nesigauna.

QUOTE(AREANA @ 2009 04 22, 20:38)
Sveikos mergaites 4u.gif Ir as jungiuosi i Jusu gretas. As tai is vis pasidariau tokia baile, kad paciai baisu, kad greitai atsudursiu psihiatrinej ligoninej verysad.gif Man 26 metai ginekologisku problemu niekada neturejau, tik 3 cikla is eiles viduri ciklo pasirodo kraujungu isskyru tik ant tualetinio popieriaus. Labai issgandau ir is karto nulekiau pas daktara ji mane apziurejus nieko blogo nerado ir nusprende, kad man cia taip vyksta ovuliacija(nors ankciau taip nebudavo), jokiu zaizdeliu as neturiu, gimda tvarkoj, bet aisku nenusiraminau ir pareikalavau, kad atliktu man echo, man padare echo ant pilvo ir vaginaline viskas gerai. Daktare pasiule pasidaryti onkocitologini tyrima, kadangi dabar programa ir daroma nemokamai. Atsakimo laukti turejau 2 menesius. Sake, jei kas negerai tai paskambins, labai to bijojau. Siandien taip ir nutiko, kai paskambino galvojau pasakis, kad tyrimai negeri, bet pasake, kad tyrimas neisejo ir kad reikia ji pakartoti verysad.gif Nu siaubas kaz koks tiek laukiau ir dabar vel reikes tiek laukti, tur but isprotesiu. Kai paskambinau dar karta daktarei paklausiau ar tikrai neisejo ar kaz kas negerai, kad nenorit man sakyti, tai atsake, kad tikrai neisejo ir ne man vienai, kad neuzteko kaz kokiu medziagu. Dabar galvoju ar kam nors taip buvo?Nes perskaiciau viska, bet tokiu atveju neradau verysad.gif Atleiskit, kad tiek daug prirasiau 4u.gif
Papildyta:
Pamirsau parasyti, kad seimoj niekas su g. kakleliu jokiu problemu neturejo, niekas nesirgo, nors gal tai itakos neturi 4u.gif

Atsakyti