Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(Ragany @ 2009 04 19, 11:33)
bet tai del biopsijos biuletenio neduoda.. ir nelabai galiu sau leisti tokia prabanga kaip biuletenis.. siaip darbas pagrinde tik sedet tu zmoniu nevaiksto minios, tai nea koks prekybos centras tik ketvirtadieniais prekes veza, o man va dirbt ispuola.. eina sau, man jau baisu daros  verysad.gif

Atleiskite,nezinau jusu seimynines padeties,bet patariu is savo asmenines patirties,kad tokio sunkaus darbo,pabreziu "sunkaus",nes jusu darbas jau skaitosi sunkus,kaip pvz.: deziu kilnojimas,taigi,sio darbo dirbti tikrai po biopsijos jums dirbti negalima.Pasaugokite save,nes kitaip galite nukraujuoti.
Papildyta:
QUOTE(rasike @ 2009 04 10, 21:51)
..salins visa gimda

Na ka gi,rasike,tau belieka palinketi TIK VISA KO GERIAUSIO!Laikau uz tave kumscius mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 04 14, 19:29)
...norejau paklaust pas jus tokio dalyko.po to tepinelio sausio men vis dazniau jauciu skausma pilvo apacioje,o dabar dar ir kraujas vis pasirodo po  smileysex.gif ar jum kas nors panasaus buvo?
aciu 4u.gif

Man po onkocitologinio tepinelio,po santykiu patepliodavo,kai tuo tarpu siaip niekad netepliojo.Sekanti menesi,kai tepinelis nebebuvo daromas,niekas nekraujavo.Ir dabar,pries 2men.,man buvo atlikta biopsija.Atsakymas geras.Dukryte musu atostogauja siuo metu pas senelius,tai su vyru isgyvename medaus menesi ir santykiai kasdieniai ax.gif be jokio skausmo,bei tepliojimu wub.gif .Paprasciausiai matyt jau sugijo galutinai.
Papildyta:
QUOTE(indraske @ 2009 04 18, 21:55)
sveikutes,jungiuosi i gretas.as kelios dienos po biopsijos.gal kas zinot kaip ten turi but su tuo kraujavimu unsure.gif  ligoninej minejo kad turetu but kaip normalios menesines.bet pas mane tik vos vos,lb mazai.tai galvoju gal ir blogai,gal nesivalo kaip reikia.biopsija dare su narkoze.

Jai nekraujuojate,tai tik i gera.Nes gyja zaizdele. smile.gif
Atsakyti
Nelabai susigaudau blink.gif Nedarbingumo lapelius turbūt gauna tik tos, kurioms buvo konizacija daryta, arba biopsija su narkoze. O paprasta taškinė biopsija, t.y kai paima gabaliuką iš pakitusio plotelio atliekama ambulatoriškai. Mano klausimai ar kažkaip nuskausmina ir ar neskauda, gydytojai tik šypseną sukėlė blink.gif Pati žinau, kad gimdos kaklelis nervukų neturi , kaip ir neskausmingas turėtų būti, bet va vistiek neramu. Paaiškino, kad tai visiškai neskausminga, ir, kad tik žnybimą jausiu. Vien žodž atėjai, ižgnybė gabaliuką ir žygiuoji namo, apie kraujavimą nieko nesakė doh.gif Tikiuosi taip ir bus blink.gif Jei bus kitaip, už poros dienų galėsiu parašyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2009 04 19, 21:25)
Atleiskite,nezinau jusu seimynines padeties,bet patariu is savo asmenines patirties,kad tokio sunkaus darbo,pabreziu "sunkaus",nes jusu darbas jau skaitosi sunkus,kaip pvz.: deziu kilnojimas,taigi,sio darbo dirbti tikrai po biopsijos jums dirbti negalima.Pasaugokite save,nes kitaip galite nukraujuoti.

Na, prekes tik karta per savaite, sikart susikeiciau, o kai ju neveza tampyt ir kilnot nieko kaip ir nereikia, daugiau sedziu, nu blyn jau nebezinau ka bedaryt verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(impidimpi @ 2009 04 19, 22:08)
Nelabai susigaudau  blink.gif Nedarbingumo lapelius turbūt gauna tik tos, kurioms buvo konizacija daryta, arba biopsija su narkoze.  O paprasta taškinė biopsija, t.y kai paima gabaliuką iš pakitusio plotelio atliekama ambulatoriškai. Mano klausimai ar kažkaip nuskausmina ir ar neskauda, gydytojai tik šypseną sukėlė  blink.gif Pati žinau, kad gimdos kaklelis nervukų neturi , kaip ir neskausmingas turėtų būti, bet va vistiek neramu. Paaiškino, kad tai visiškai neskausminga, ir, kad tik žnybimą jausiu. Vien žodž atėjai, ižgnybė gabaliuką ir žygiuoji namo, apie kraujavimą nieko nesakė  doh.gif Tikiuosi taip ir bus  blink.gif Jei bus kitaip, už poros dienų galėsiu parašyt   ax.gif

Nu tai man irgi ja darys pacioj poliklinikoj ir nuskausmins kiek supratau vietiskai, tai iskarto kaip ir paleis. nu man jau poryt ja darys sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 19 balandžio 2009 - 21:23
Man irgi poryt. Nieko, tikiuosi liksim gyvos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(impidimpi @ 2009 04 19, 22:55)
Man irgi poryt. Nieko, tikiuosi liksim gyvos  blink.gif

Gyvos tai liksim, tik nezinau kas bus toliau smile.gif o kokio laipsnio rode tavo onkocitologinis tepinelis?
Atsakyti
mergytes, priminkit kuria ciklo diena geriausia daryti si tyrima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2009 04 20, 13:59)
mergytes, priminkit kuria ciklo diena geriausia daryti si tyrima?  g.gif

Man sake ateit iskart po menesiniu, tai uzvakar jos baiges, ryt keliauju...
Atsakyti
visoms jums mergaites kuo didziausios sekmes 4u.gif

as skambinau i kauno klinikas kad prisiregistruociau,tai tik 04.27 liepe,tas laukimas gali is proto isvaryti verysad.gif
Atsakyti
Na aš jau po biopsijos, ir ką galiu pasakyt, kad nejutau ničnieko kol gydytoja nepasakė, kad jau 3 gabaliukus paėmė (be jokio nuskausminimo ) thumbup.gif Gal keletas lašų kraujo ir buvo. Tik tiek. Jaučiuosi puikiai ir tai nė kiek nesutrikdė mano įprastos dienos thumbup.gif O taip bijojau, pasirodo visai be reikalo ..... Lieka tik atsakymo sulaukt.
O kaip Ragany sekėsi ?
Atsakyti
QUOTE(impidimpi @ 2009 04 21, 13:52)
Na aš jau po biopsijos, ir ką galiu pasakyt, kad nejutau ničnieko kol gydytoja nepasakė, kad jau 3 gabaliukus paėmė (be jokio nuskausminimo )  thumbup.gif  Gal keletas lašų kraujo  ir buvo. Tik tiek. Jaučiuosi puikiai ir tai nė kiek nesutrikdė mano įprastos dienos  thumbup.gif  O taip bijojau, pasirodo visai be reikalo .....  Lieka tik atsakymo sulaukt.
O kaip Ragany sekėsi ?

Net neisivaizduoju,kaip tau pasiseke.Man skausmas buvo beprotiskas.Ir pati gydytoja pasake,kad as labai kantri buvau.Tai jai butu neskausminga tureja buti,tai kodel ji taip pasake,logiska,taip? As kiek itariu,tai man tenai ne tik gnybe,bet kazin ar dar ka daugiau nedare,nes sakau,skausmas buvo,kaip per gera saremi.Cia matyt kaip kam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(impidimpi @ 2009 04 21, 13:52)
Na aš jau po biopsijos, ir ką galiu pasakyt, kad nejutau ničnieko kol gydytoja nepasakė, kad jau 3 gabaliukus paėmė (be jokio nuskausminimo )  thumbup.gif  Gal keletas lašų kraujo  ir buvo. Tik tiek. Jaučiuosi puikiai ir tai nė kiek nesutrikdė mano įprastos dienos  thumbup.gif  O taip bijojau, pasirodo visai be reikalo .....  Lieka tik atsakymo sulaukt.
O kaip Ragany sekėsi ?

na, man kai vaistus leido jutau, nes skaudejo ir klausiau ka ten daro, o paskui ir ta gnaibyma jutau, 4 gabaliukus paeme. ikiso kazkoki tampona, sake ryt ryte itraukt, tai maisos jis man dabar. doh.gif po biopsijos maude pilvo apacia kaip per menesines. 2 savaites jokiu santykiu ir nesitampyt per daug.
Atsakyti
Aš vakar besidžiaugdama kaip man čia viskas gerai praėjo, savo 14 kg princesę nemažai nešiojau, nu negaliu vaiko neimt ant rankų kai prašo doh.gif Ir užkraujavo taip, kad net rankos drebėjo iš to streso ..vien žodž kraujas liejosi laisvai..Taip, kad teisybė, pasisaugoti reikia, nekilnot svorių, pagulinėt daugiau.
Atsakyti