QUOTE(Ragany @ 2009 04 19, 11:33)
bet tai del biopsijos biuletenio neduoda.. ir nelabai galiu sau leisti tokia prabanga kaip biuletenis.. siaip darbas pagrinde tik sedet tu zmoniu nevaiksto minios, tai nea koks prekybos centras tik ketvirtadieniais prekes veza, o man va dirbt ispuola.. eina sau, man jau baisu daros
Atleiskite,nezinau jusu seimynines padeties,bet patariu is savo asmenines patirties,kad tokio sunkaus darbo,pabreziu "sunkaus",nes jusu darbas jau skaitosi sunkus,kaip pvz.: deziu kilnojimas,taigi,sio darbo dirbti tikrai po biopsijos jums dirbti negalima.Pasaugokite save,nes kitaip galite nukraujuoti.
Papildyta:
QUOTE(rasike @ 2009 04 10, 21:51)
..salins visa gimda
Na ka gi,rasike,tau belieka palinketi TIK VISA KO GERIAUSIO!Laikau uz tave kumscius .
Papildyta:
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 04 14, 19:29)
...norejau paklaust pas jus tokio dalyko.po to tepinelio sausio men vis dazniau jauciu skausma pilvo apacioje,o dabar dar ir kraujas vis pasirodo po ar jum kas nors panasaus buvo?
aciu
aciu
Man po onkocitologinio tepinelio,po santykiu patepliodavo,kai tuo tarpu siaip niekad netepliojo.Sekanti menesi,kai tepinelis nebebuvo daromas,niekas nekraujavo.Ir dabar,pries 2men.,man buvo atlikta biopsija.Atsakymas geras.Dukryte musu atostogauja siuo metu pas senelius,tai su vyru isgyvename medaus menesi ir santykiai kasdieniai be jokio skausmo,bei tepliojimu .Paprasciausiai matyt jau sugijo galutinai.
Papildyta:
QUOTE(indraske @ 2009 04 18, 21:55)
sveikutes,jungiuosi i gretas.as kelios dienos po biopsijos.gal kas zinot kaip ten turi but su tuo kraujavimu ligoninej minejo kad turetu but kaip normalios menesines.bet pas mane tik vos vos,lb mazai.tai galvoju gal ir blogai,gal nesivalo kaip reikia.biopsija dare su narkoze.
Jai nekraujuojate,tai tik i gera.Nes gyja zaizdele.