QUOTE(rjv @ 2009 04 17, 20:19)
Pries - galima, o po - individualiai, kai sugis kaklelis. Man 1,5 menesio gijo.
O siaubas, taip ilgai.. tik spejo po pertraukos susitvarkyt ir grizt i vezes ir vel pertrauka kada tos kancios pasibaigs
QUOTE(allisa @ 2009 04 18, 09:45)
merginos,man reikia skambinti 04.20 registruotis i kauno klinikas,del gimdos kaklelio patalogijos,kaip ten registruotis,pas kazkuri gydytoja,ar ten paskiria?gal galit kazka rekomenduoti?ka pirma karta ten daro?
As tai kai pasiskambinau balandžio 10, tai atsakymas buvo, kad skambintis po balandžio 23, nes dabar talonu neturi (mane siunčia dėl gimdos kaklelio žaizdelės), tai iėjau internete i KMUK puslapį ir ten netyčia radau vieną laiką, t.y. balanndžio 28 dienai. Ten jei yra laivų talonų prie kurio gydytojo, tai parašyta kokiais kausimais konsultuoja, ar tai rizikingi nėštumai, ar tai onkologiniai klausimai ir pan. Nežinau ar aiškiai parašiau. Ir užsiregistruoji. Daugiau nežinau aš irgi pirmą kart važiuosiu.
sveikutes,jungiuosi i gretas.as kelios dienos po biopsijos.gal kas zinot kaip ten turi but su tuo kraujavimu ligoninej minejo kad turetu but kaip normalios menesines.bet pas mane tik vos vos,lb mazai.tai galvoju gal ir blogai,gal nesivalo kaip reikia.biopsija dare su narkoze.
QUOTE(indraske @ 2009 04 18, 21:55)
sveikutes,jungiuosi i gretas.as kelios dienos po biopsijos.gal kas zinot kaip ten turi but su tuo kraujavimu ligoninej minejo kad turetu but kaip normalios menesines.bet pas mane tik vos vos,lb mazai.tai galvoju gal ir blogai,gal nesivalo kaip reikia.biopsija dare su narkoze.
...nevisoms ir menesines vienodos buna... tik po biopsijos riekia kuo daugiau guleti, kad uzgytu viskas....ta sakau jau is patirties ir jokio sunkaus darbo
QUOTE(rasike @ 2009 04 18, 22:07)
...nevisoms ir menesines vienodos buna... tik po biopsijos riekia kuo daugiau guleti, kad uzgytu viskas....ta sakau jau is patirties ir jokio sunkaus darbo
O kiek laiko jokio sunkaus darbo? man antrad biopsija, o 4dieni darba prekes vaziuoja, sikart susikeiciau, bet kita savaite vel man prekes vaziuoja, ten issikraut, dezes biski pakilnot, gerimai alkoholiniai cia.
QUOTE(rasike @ 2009 04 18, 20:07)
ilsiuosi...ir vyra isnaudoju o gal zinote del kokios priezasties galejo nezmoniskai kraujuoti pacios biopsijos metu.daktaras nelabai paaiskino,tik pasake kad kitos moterys praranda apie 10ml,o as praradau 250ml kazkur skaiciau,kad cia nelabai gerai,atceit kazkas jau yra giliau tai dabar nezinau bijoti pradejau,per kolposkopija parode cin3.nors siaip gyvenime jokiu nenormaliu kraujavimu nebuve,net uzdegimo nesu turejusi.baisu........
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2009 04 18, 20:31)
O kiek laiko jokio sunkaus darbo? man antrad biopsija, o 4dieni darba prekes vaziuoja, sikart susikeiciau, bet kita savaite vel man prekes vaziuoja, ten issikraut, dezes biski pakilnot, gerimai alkoholiniai cia.
siaip sako kad iki keturiu savaiciu mazdaug viskas gyja
QUOTE(Ragany @ 2009 04 18, 22:31)
...apie menesi laiko.. biuleteni pasiimti reikia.... gali ir kraujavimas didelis prasideti, tada jau bus sudetingiau
QUOTE(rasike @ 2009 04 19, 07:13)
...apie menesi laiko.. biuleteni pasiimti reikia.... gali ir kraujavimas didelis prasideti, tada jau bus sudetingiau
bet tai del biopsijos biuletenio neduoda.. ir nelabai galiu sau leisti tokia prabanga kaip biuletenis.. siaip darbas pagrinde tik sedet tu zmoniu nevaiksto minios, tai nea koks prekybos centras tik ketvirtadieniais prekes veza, o man va dirbt ispuola.. eina sau, man jau baisu daros
QUOTE(saulytė7 @ 2009 04 18, 17:30)
As tai kai pasiskambinau balandžio 10, tai atsakymas buvo, kad skambintis po balandžio 23, nes dabar talonu neturi (mane siunčia dėl gimdos kaklelio žaizdelės), tai iėjau internete i KMUK puslapį ir ten netyčia radau vieną laiką, t.y. balanndžio 28 dienai. Ten jei yra laivų talonų prie kurio gydytojo, tai parašyta kokiais kausimais konsultuoja, ar tai rizikingi nėštumai, ar tai onkologiniai klausimai ir pan. Nežinau ar aiškiai parašiau. Ir užsiregistruoji. Daugiau nežinau aš irgi pirmą kart važiuosiu.
aciu uz atsakyma,as taip bijau,eina sau,o kaip dar apie biopsija paskaitineju cia,tai is vis
QUOTE(Ragany @ 2009 04 19, 11:33)
bet tai del biopsijos biuletenio neduoda.. ir nelabai galiu sau leisti tokia prabanga kaip biuletenis.. siaip darbas pagrinde tik sedet tu zmoniu nevaiksto minios, tai nea koks prekybos centras tik ketvirtadieniais prekes veza, o man va dirbt ispuola.. eina sau, man jau baisu daros
..po biopsijos duoda biuleteni, ne negalima daug vaikscioti ir sedeti..jau nekalbu apie kazkoki kilnojima deziu.... nes susidariusios zaizdeles turi sugyti, o vaiksciojant jos trinasi ir sukelia ir kraujavima, ir skausmus