Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(dvynuke85 @ 2009 04 14, 19:29)
sveikos,stipruoles 4u.gif
esu rasiusi cia anksciau del atlikto onkocitologinio uz poros men vel darysiuos pakartotinai.norejau paklaust pas jus tokio dalyko.po to tepinelio sausio men vis dazniau jauciu skausma pilvo apacioje,o dabar dar ir kraujas vis pasirodo po  smileysex.gif ar jum kas nors panasaus buvo?
aciu 4u.gif

..bijau but blogu pranasu... kai mane dabar gydytojas apziurinejo, tai klause, ar po lytiniu santykiu nebudavo kraujo.. gal tai turi kazkokia reiksme operacijai... mums nebudavo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 04 14, 19:40)
..bijau but blogu pranasu... kai mane dabar gydytojas apziurinejo, tai klause, ar po lytiniu santykiu nebudavo kraujo.. gal tai turi kazkokia reiksme operacijai... mums nebudavo.. g.gif

del to ir as labai bijau.kai dare tepineli rado pakitusiu lasteliu,liepe po pusmecio pakartoti butinai.giminej daug moteru kentejo nuo gimdos kaklelio vezio ir pan ligu tai neramu darosi.tik vis kartoju viena dalyka sau,jeigu kas ir yra kuo greiciau pastebes tuo geriau.
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 04 14, 20:02)
del to ir as labai bijau.kai dare tepineli rado pakitusiu lasteliu,liepe po pusmecio pakartoti butinai.giminej daug moteru kentejo nuo gimdos kaklelio vezio ir pan ligu tai neramu darosi.tik vis kartoju viena dalyka sau,jeigu kas ir yra kuo greiciau pastebes tuo geriau.

..ir pas mane tas pats.... as ir tuo paciu tikiu, kad anksciau pastebeta liga-greiciau iveikiama.... man jau operacija.... bet esu nepataisoma optimiste ir niekad ranku nenuleidziu... gal tai laikas sutoti nuo darbu ir pasirupinti savimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 04 14, 20:38)
..ir pas mane tas pats.... as ir tuo paciu tikiu, kad anksciau pastebeta liga-greiciau iveikiama.... man jau operacija.... bet esu nepataisoma optimiste ir niekad ranku nenuleidziu... gal tai laikas sutoti nuo darbu ir pasirupinti savimi mirksiukas.gif

tokiose situacijose manau optimizmas svarbiausia,tu saunuole 4u.gif viskas bus gerai,laikysim kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emulsija @ 2009 04 14, 09:43)
ŽPV išsitirti galima valdiškoje poliklinikoje,ar reikia kreiptis į privačią?

pries metus dariausi ZPV tyrima endemik'e, 120lt kainavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuxxx: 15 balandžio 2009 - 05:35
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 04 14, 21:21)
tokiose situacijose manau optimizmas svarbiausia,tu saunuole 4u.gif viskas bus gerai,laikysim kumstukus 4u.gif

..tik tikint viskas ir buna gerai..... mirksiukas.gif Aciu uz palaikyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emulsija @ 2009 04 14, 18:59)
na ,as irgi negalvojau,kad taip brangu.Bet,galvoju,jei tai yra butina ,tai ir susimokeciau.Bet ,kas pasikeicia ji pasidarius-juk to viruso nepanaikina.Dabar ir svarstau,ar prasyt,kad istirtu,ar ne.Aisku,jei ats neigiamas,-tai  clap.gif ,bet priesingu atveju,-tai spjaudysiuos kam dariausi,nes tik suzinai,kad turi virusa ir pakeisti nieko negali.Ar as klystu,gal yra koks gydymas?

Man atrodo kad gydymo kaip ir nėra g.gif Aš tai dariausi, nes mano onkocitologinis rodo kad galimi HSIL, tai ginė sakė jei turiu ZPV onkogeninius tipus tada sius biopsijai, o jei ne tai ner ko pergyvent tik pakartoti po 3 men onkocitologini. Pas mane tokia kvaila situacija, kad nei žaizdelės turiu, nei kolposkopijos metu pakitimų jokių nematė unsure.gif O kaina tai ir mane šokiravo šiek tiek, bet kažkaip turiu šiuo metu pinigėlių tai ir sumokėjau doh.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės 4u.gif

nežinau, gal ir ne į temą rašau...
bet paklausiu smile.gif

pas ginekologę nebuvau jau 3 metai blush2.gif bet yra galimybė išvykti į užsienį, tai noriu pasitikrinti savo sveikatą...
bet pas savo ginekologę eiti nenoriu, nes žiauri kyšininkė, ir abejoju jos kompetencija.

kokius tyrimus man reikėtų pasidaryti? paprastą tepinėlį, onkocitologinį, PAP? kuo onkocitologinis skiriasi nuo PAP?
ir gal galima pasidaryt šiuos tyrimus pvz Krikščioniškuose GN? kiek tai kainuotų?
ir per kiek laiko atsakymai būtų blush2.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=Neringucia,2009 04 15, 10:39]
Man atrodo kad gydymo kaip ir nėra g.gif Aš tai dariausi, nes mano onkocitologinis rodo kad galimi HSIL, tai ginė sakė jei turiu ZPV onkogeninius tipus tada sius biopsijai, o jei ne tai ner ko pergyvent tik pakartoti po 3 men onkocitologini. Pas mane tokia kvaila situacija, kad nei žaizdelės turiu, nei kolposkopijos metu pakitimų jokių nematė unsure.gif O kaina tai ir mane šokiravo šiek tiek, bet kažkaip turiu šiuo metu pinigėlių tai ir sumokėjau doh.gif
[/quote
jetus,nebezinau,gal reikia privaciai nueit,nes pvz.man gine padare onkocitologini,pasake,kad pasiskambinciau .Aisku,sesele ten buna pati didziausia virsininke hihihi.gif nu va ir kai paskambinau kaip tycia ta virsisninke ir atsikiepe,daktares nebuvo.Pasake,kad esat sveika,tik ph per didelis,gal vonioj megstat pagulet.Dabar griauziuos,kad nenuejau .Ka tas ph reiskia g.gif
Pasidomejau,tai ta gine ir privaciai dirba.Nu nzn,galvoju,jei privaciai dirba,gal nera prasta spece.Kaip manot,ar skiriasi tas pats daktaras dirbdamas privat ir ne?
Atsakyti
Ką gi pasiėmiau savo ŽPV atskymą, turiu 31 tipą verysad.gif Registruosiuos pas ginę ir toliau iešosiu kas yra verysad.gif

Emulsija man rodos onocitologinis gali rodyti ne tik pakitimus bet ir uždegimus ar ph mirksiukas.gif Man pirmas onkocitologinis rodė bakterinę vaginozę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2009 04 16, 10:50)
Ką gi pasiėmiau savo ŽPV atskymą, turiu 31 tipą  verysad.gif  Registruosiuos pas ginę ir toliau iešosiu kas yra  verysad.gif

Emulsija man rodos onocitologinis gali rodyti ne tik pakitimus bet ir uždegimus ar ph  mirksiukas.gif  Man pirmas onkocitologinis rodė bakterinę vaginozę  cool.gif

na del to vieno tipo nepergyvenk,gal pats organizmas ji suvalgys smile.gif .Poliklinikoje radau lankstinuka del gimdos kaklelio tepinelio.Cia duotas adresas.Pasiskaitykit,gal rasit ats i kai kuriuos klausimus. www.gimdoskaklelis.lt
Atsakyti
merginos, gal zinot kiek laiko pries biopsija ir po jos negali but intymiu santykiu? unsure.gif
Atsakyti