Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(rjv @ 2009 04 10, 21:45)
Kaip suprasti operacija? Dar labiau trumpins kakleli? Ar ji visai pasalins?

..salins visa gimda
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 04 10, 21:24)
..prasom. apie cin3 ir as galiu pasakyti... tai zymus pakitimai, kaip ir Cin1 ar Cin2.. Cin3 - reiskia kad pakitimu daugiau yra... kadangi gimdos kaklelis pas amne ir taip nedidelis buvo ir po pirmos konizacijos patrumpejo, tai dabar beliko tik operacija

pap tyrimu pas mane buvo nustatyta HSIL, paskirta ir atlikta konizacija.. histologinio tyrimo (tu audiniu kuriuos ispjove) isvados- CIN3, pjuvio vietoje tu pakitusiu lasteliu nera, t.y. ispjove viska ir tikiuosi, kad daugiau nepasirodys... gydymas po operacijos kazkoks specialus man nebuvo skirtas - tik poilsis, rezimas (jokiu kruviu, voniu, lyt. santykiu).. man dar nedaug laiko praeje po operacijos, tai kol kas kalbet gal per anksti... jei domina apie konizacija, tai as labai daug info radau ir atsakymu sulaukiau cia http://www.supermama...?...2177&st=264

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rasike @ 2009 04 10, 21:51)
..salins visa gimda

cia jau taip galutinai nuspresta? taigi ar negali dar pirma ta g.k. iki ziociu salint? laikykis 4u.gif ir tikek, nes viskas bus gerai... turi buti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauriuke @ 2009 04 10, 21:59)
cia jau taip galutinai nuspresta? taigi ar negali dar pirma ta g.k. iki ziociu salint? laikykis  4u.gif  ir tikek, nes viskas bus gerai... turi buti..  4u.gif

.taip, cia jau galutinai nuspresta.... ns tai jau antra karta po 2,5 metu rasti pakitimai..ir jie didesni nei buvo pirma karta.. zinau ir tikiu, kad viskas bus gerai.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi mergytes, is jusu tikrai galima stiprybes pasisemti...ech..man tai keisciausiai, atrodo nei kas tau skauda, nei jauti...o vat vyksta tavam organizme tokie dalykai, ka nori ta daryk....
Atsakyti
sveikos,man preis 4metus buvo atlikta konizacija,tai ,jau galvojau viskas ok,sveika,i galva nieko nebeemiau,bet ,kai cia forume paskaiciau,tai jau atsinaujino viskas,issitraukiau israsa po konizacijos,labiau isiskaiciau.Tada nieko man per daug neaiskino,pasake,kad vezio nera ir tiek.Uzsiregistravau dabar pas gine.Zinoma,tuos onkocitologinius kiekv.metais dariausi,bet dabar ,kai cia pasiskaiciau visko ,daug ka suzinojau,bet kartu ir daug klausimu iskilo.Pvz.del tyrimu.Ar jus pacios prasote,kad atliktu pap tyrima ,ar gydytoja pati skiria?Ir koks yra zpv tyrimas,ar imamas tepenelis,ar kraujo tyrimas tai parodo? Gal zinote,ka reiskia onkocitologiniame atsakyme padidejes ph?
Kazkokia dabar yra prasta nuotaika,nes daug aplinkui pradejo zmoniu sirgti,o dar kaip tycia suzinau,kad tas,anas pazinotas zmogus mires jau.Viena drauge susirgo veziu,tai mane labai prislege,tokia itampa sukauste.
Atsakyti
ŽPV tyrimas imamas kaip tepinėlis mirksiukas.gif Dėl PAP tyrimo, tai man pati ginė sakė kad reikia, paskui vėl pakartotinai darė, aš dar nesu prašius unsure.gif
Atsakyti
ŽPV išsitirti galima valdiškoje poliklinikoje,ar reikia kreiptis į privačią?
Atsakyti
Aš tai privačiai tyriausi dėl ŽPV Biomedicinos tyrimų centre Sorpo, sakė ginė , kad nekompensuoja valstybė šio tyrimo, sumokėjau 290Lt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2009 04 14, 10:57)
Aš tai privačiai tyriausi dėl ŽPV Biomedicinos tyrimų centre Sorpo, sakė ginė , kad nekompensuoja valstybė šio tyrimo, sumokėjau 290Lt  cool.gif

Yra ir pigiau. Jei nebaisu, AIDS laboratorijoje daro uz 60 Lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2009 04 14, 11:57)
Aš tai privačiai tyriausi dėl ŽPV Biomedicinos tyrimų centre Sorpo, sakė ginė , kad nekompensuoja valstybė šio tyrimo, sumokėjau 290Lt  cool.gif

Siaubas, kaip brangu, tai gal todel ir nesiuncia manes darytis sito tyrimo doh.gif

QUOTE(rjv @ 2009 04 14, 13:22)
Yra ir pigiau. Jei nebaisu, AIDS laboratorijoje daro uz 60 Lt  blush2.gif

Siais laikais daro uz tiek? Nes 300 moket tikrai ne mano kisenei verysad.gif net jei ir rasytu siuntima tirtis del zpv vistiek del finansines padeties neiseitu tokius pinigus moket..
Atsakyti
na ,as irgi negalvojau,kad taip brangu.Bet,galvoju,jei tai yra butina ,tai ir susimokeciau.Bet ,kas pasikeicia ji pasidarius-juk to viruso nepanaikina.Dabar ir svarstau,ar prasyt,kad istirtu,ar ne.Aisku,jei ats neigiamas,-tai clap.gif ,bet priesingu atveju,-tai spjaudysiuos kam dariausi,nes tik suzinai,kad turi virusa ir pakeisti nieko negali.Ar as klystu,gal yra koks gydymas?
Atsakyti
sveikos,stipruoles 4u.gif
esu rasiusi cia anksciau del atlikto onkocitologinio uz poros men vel darysiuos pakartotinai.norejau paklaust pas jus tokio dalyko.po to tepinelio sausio men vis dazniau jauciu skausma pilvo apacioje,o dabar dar ir kraujas vis pasirodo po smileysex.gif ar jum kas nors panasaus buvo?
aciu 4u.gif
Atsakyti