..as siandien tyrimus visus pasidariau.... kita savaite eisiu pasiimti siuntimo....ir ruosiuos jau i ligonine
Ji tapo tokia,kokios norėjo jis. Bet jis pasigedo tos mažos mergaitės su spindinčia šypsena ir mylinčiomis akimis. Ji žiūrėjo į jį bejausmiu žvilgsniu. Jis suprato,kad ji jam pati svarbiausia. Jis norėtų ją susigrąžinti. Bet ji nebetiki meile... kai norisi atsipalaiduoti
Laba diena,rasau sitoje temoje pirma karta.Vakar suzinojau onkocitologinio tepinėlio atsakyma.Gydytoja minejo,kad yra kazkokiu pakitimu ir, kad reikia uzsiregistruoti pas 3 lygio medikus (kauno klinikas) del gimdos kaklelio patalogijos. Pas mane dar ir zaizdele yra,klausiau ar man jau vezys,sako ne,ka tai gali reiksti,koki pakitimai,kas tai yra?
Laba diena,rasau sitoje temoje pirma karta.Vakar suzinojau onkocitologinio tepinėlio atsakyma.Gydytoja minejo,kad yra kazkokiu pakitimu ir, kad reikia uzsiregistruoti pas 3 lygio medikus (kauno klinikas) del gimdos kaklelio patalogijos.
Pas mane dar ir zaizdele yra,klausiau ar man jau vezys,sako ne,ka tai gali reiksti,koki pakitimai,kas tai yra?
merginos,man išvadose parašyta:Žymūs plokščialąstiniai intraepiteliniai pokyčiai (HSIL): vidutinė, ryški displazija, carcinoma in situ;intraepitelinė gimdos kaklelio neoplazija (CIN2,CIN3,CIS) Kodėl tiek daug visko?Ką visa tai reiškia?
merginos,man išvadose parašyta:Žymūs plokščialąstiniai intraepiteliniai pokyčiai (HSIL): vidutinė, ryški displazija, carcinoma in situ;intraepitelinė gimdos kaklelio neoplazija (CIN2,CIN3,CIS)
Kodėl tiek daug visko?Ką visa tai reiškia?
..tai reiskia, kad turi pakitimu.. vadinasi darys kolposkopija, kad isitikint, jog uztenka biopsijos ar konizacijos.... tai nieko baisaus... tai tik paciu laiku viskas pastebeta