Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(dominyka3 @ 2009 04 06, 14:53)
man irgi gyd,liepė pasidaryti onkocitologinį tepinėlį , sakė, kad nuo 25 m. reikia pradėti tikrintis, o idomu ar su spirale galima g.gif

..galima su spirale... ten paprasciausia pazymes, kad turi spirale....
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 04 06, 14:00)
..galima su spirale... ten paprasciausia pazymes, kad turi spirale....
4u.gif , tai gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2009 04 07, 12:08)
4u.gif  , tai gerai rolleyes.gif

..as siandien tyrimus visus pasidariau.... kita savaite eisiu pasiimti siuntimo....ir ruosiuos jau i ligonine unsure.gif
Atsakyti
Laba diena,rasau sitoje temoje pirma karta.Vakar suzinojau onkocitologinio tepinėlio atsakyma.Gydytoja minejo,kad yra kazkokiu pakitimu ir, kad reikia uzsiregistruoti pas 3 lygio medikus (kauno klinikas) del gimdos kaklelio patalogijos.
Pas mane dar ir zaizdele yra,klausiau ar man jau vezys,sako ne,ka tai gali reiksti,koki pakitimai,kas tai yra?
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 04 08, 11:35)
..as siandien tyrimus visus pasidariau.... kita savaite eisiu pasiimti siuntimo....ir ruosiuos jau i ligonine unsure.gif

stiprybes tau, laikykis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 04 09, 12:06)
Laba diena,rasau sitoje temoje pirma karta.Vakar suzinojau onkocitologinio tepinėlio atsakyma.Gydytoja minejo,kad yra kazkokiu pakitimu ir, kad reikia uzsiregistruoti pas 3 lygio medikus (kauno klinikas) del gimdos kaklelio patalogijos.
Pas mane dar ir zaizdele yra,klausiau ar man jau vezys,sako ne,ka tai gali reiksti,koki pakitimai,kas tai yra?

2009 03 20, 21:51 manau cia rasite atsakyma i savo klausima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soft @ 2009 04 09, 16:38)
stiprybes tau, laikykis  drinks_cheers.gif

...aciu...viskas bus gerai... mirksiukas.gif
Atsakyti
As balandzio 15 d. einu daryti onkocitologini ir kolkoskopija. Labai pergyvenu.
Atsakyti
QUOTE(j7777 @ 2009 04 10, 11:19)
As balandzio 15 d. einu daryti onkocitologini ir kolkoskopija. Labai pergyvenu.

..viskas bus gerai..... 4u.gif
Atsakyti
Paprastas tepinelis parode daug leikocitu, dar gydytojai labai nepatiko kaip atrodo zaizdeles randas.Tikiuosi kad bus viskas gerai.Aciu uz palaikyma.
Atsakyti
merginos,man išvadose parašyta:Žymūs plokščialąstiniai intraepiteliniai pokyčiai (HSIL): vidutinė, ryški displazija, carcinoma in situ;intraepitelinė gimdos kaklelio neoplazija (CIN2,CIN3,CIS)
Kodėl tiek daug visko?Ką visa tai reiškia?
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 04 10, 12:09)
merginos,man išvadose parašyta:Žymūs plokščialąstiniai intraepiteliniai pokyčiai (HSIL): vidutinė, ryški displazija, carcinoma in situ;intraepitelinė gimdos kaklelio neoplazija (CIN2,CIN3,CIS)
Kodėl tiek daug visko?Ką visa tai reiškia?

..tai reiskia, kad turi pakitimu.. vadinasi darys kolposkopija, kad isitikint, jog uztenka biopsijos ar konizacijos.... tai nieko baisaus... tai tik paciu laiku viskas pastebeta mirksiukas.gif
Atsakyti