Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(Ragany @ 2009 04 02, 16:38)
Nu va, pas mane CIN1 po 2 savaiciu kazkur darys biopsija, sake, kad cia nepegyvent dar labai... bet man vistiek baisu, ar tai peraugs i vezi ar ne, ar imanoma jam isvis kelia uzkirsti?  verysad.gif  verysad.gif

..po tokiu atsakymu dziaugtis reikia... tai tik kelios lasteles... vadinasi kelia uzkirsti veziui galima.... as turedama CIN3 ranku nenuleidziu... nes tai ne pasaulio pabaiga mirksiukas.gif bet kur tas vezys gali atsirasti, nes visi mes ji turime, tik ne pas visus jis pasireiskia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 04 02, 18:56)
..po tokiu atsakymu dziaugtis reikia... tai tik kelios lasteles... vadinasi kelia uzkirsti veziui galima.... as turedama CIN3 ranku nenuleidziu... nes tai ne pasaulio pabaiga mirksiukas.gif bet kur tas vezys gali atsirasti, nes visi mes ji turime, tik ne pas visus jis pasireiskia mirksiukas.gif

O kaip ji galima uzkirsti? man sake nuo sito cin1 vezys atsiranda pe 8-10 metu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 04 02, 21:24)
O kaip ji galima uzkirsti? man sake nuo sito cin1 vezys atsiranda pe 8-10 metu... verysad.gif

..ji nuolat pradesi galvoti, akd jis atsiras, tai ne 8-10 metu nereiks laukti... mes kartais ligas prisisaukiam savomis mintimis, kai nuolat mastai, akd taip nutiks....CIN1 tai dar ne vezys.... ir gyvenimu dziaugtis toliau galima.... is kur pas jus tokios liudnos mintys????As net CIN3 turedama nemanau, akd jau viskas.... gyvenimas tesiaisi toliau... galva aukstyn, papus i prieki ir viskas.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 04 03, 05:56)
..ji nuolat pradesi galvoti, akd jis atsiras, tai ne 8-10 metu nereiks laukti... mes kartais ligas prisisaukiam savomis mintimis, kai nuolat mastai, akd taip nutiks....CIN1 tai dar ne vezys.... ir gyvenimu dziaugtis toliau galima.... is kur pas jus tokios liudnos mintys????As net CIN3 turedama nemanau, akd jau viskas.... gyvenimas tesiaisi toliau... galva aukstyn, papus i prieki ir viskas....  mirksiukas.gif

Teisingai rasike!!! thumbup.gif
Man buvo carcinoma in situ (neinvazinis vezys), ir as irgi ranku nenuleidau. Issigydziau, jau 3 metukai kaip sveika!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos gal padesite apsispresti: man buvo atlitka konizacija 2008 m. kova, nes buvo CIN3, po operacijos praejus 6 men. ir atlikus tyrima rasta CIN1,operavusi mane gine, sako, kad viskas gerai,esi sveika, (jau buvau nescia 8 savaites) ir liepe ateiti pasidaryti kaklelio tyrima praejus 2 men. po gimdymo. Dabar jau man 7 men. nestumo ir lenda i galva mintys, kaip ten su tuo kakleliu reikalai, noriu darytis Thin Prep Pap tyrima, kad zinociau kokia situacija, aisku jei ir blogesnis rezultatas butu vistiek siuo metu nieko nepakeisciau, tik zinociau. Gimdymas uz geru 2 men. Ar man laukti kol pagimdysiu, poto dar 2 men. ir tik tada darytis kaklelio tyrima? Ar nueiti dabar i privacia klinika ir pasidaryti ta ThinPrep PAP (bet tiksliai nezinau ar nestukem daro)?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2009 04 03, 08:35)
Teisingai rasike!!!  thumbup.gif
Man buvo carcinoma in situ (neinvazinis vezys), ir as irgi ranku nenuleidau. Issigydziau, jau 3 metukai kaip sveika!!! bigsmile.gif

Tai kad gyvenimas ismoke sitaip... niekada nereikia nuleisti ranku ir galvoti, kad viskas... gyvenimo neber... kalbu gal ir todel, kad pries daug met vyras nuo vezio mire.... zinau, kaip tai atrodo ir kaip buna....Imkim is gyvenimo viska.... CIN - tai tik pradzia ir galimybe uzkirsti kelia ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet man idomu, ar imanoma uzkisti veziui kelia su CIN1? sad.gif ir dar kiek cia skaitau, tai lyg ir turetu mane del zpv tirti? bet nieko nesako, tik biopsija iskart po menesiniu..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 04 03, 16:44)
Bet man idomu, ar imanoma uzkisti veziui kelia su CIN1? sad.gif ir dar kiek cia skaitau, tai lyg ir turetu mane del zpv tirti? bet nieko nesako, tik biopsija iskart po menesiniu..

..kai as is mazo miesto, man apie zpv nieko nesake... gal tiesiog tas tyrimas yra mokamas.. bet pakolkas manau, akd po visu biopsiju, konizaciju-imanoma uzkirsti kelia
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 04 03, 16:51)
..kai as is mazo miesto, man apie zpv nieko nesake... gal tiesiog tas tyrimas yra mokamas.. bet pakolkas manau, akd po visu biopsiju, konizaciju-imanoma uzkirsti kelia

su cin1 sake nedarys nieko, tik stebes. biopsija padarys ir jei ten bus taip pat taip ir paliks... bet idomu kodel netiria del zpv g.gif siaip jis tikrai yra mokamas, bet vistiek..
Atsakyti
4u.gif ar onkocitologinis bus tikslus jei maitinu ir visdar nesulaukiau mm? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELVYRA @ 2009 04 06, 09:16)
4u.gif ar onkocitologinis bus tikslus jei maitinu ir visdar nesulaukiau mm? smile.gif

na man tai dare maitinanciai g.gif ir neminejo, kad gali buti netikslus 4u.gif
Atsakyti
man irgi gyd,liepė pasidaryti onkocitologinį tepinėlį , sakė, kad nuo 25 m. reikia pradėti tikrintis, o idomu ar su spirale galima g.gif
Atsakyti