Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(rasike @ 2009 03 27, 20:38)
..labukas.... bandysiu ir as i jusu gretas isirasyti... pries 2,5 metu man atliko biopsija-konizacija..... kas puse metu tikrinausi, nieko nerado... tai jau turejo but paskutinis pasitikrinimas.... ir atsakymas bumt kaip is giedro dangaus- CIN3..... apsilankiau pas gydytoja ir balandzio 22 diena turesiu gultis i ligonine, nes salins gimda... verysad.gif

Na truksta zodziu,kaip pas kiekviena vis skirtingai... Bet jeigu dare konizacija,kaip gydytojai sako,uzkertame kelia gimdos kaklelio veziui,tai iskur tas CIN-3?? verysad.gif Stiprybes tau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valentuk: 28 kovo 2009 - 15:18
QUOTE(brenda mama @ 2009 03 28, 12:11)
Ar as gerai supratau,jog tu turedama ZPV skiepinaisi ta vakcina?
gal zinai kokie tipai ZPV pas tave yra?

taip ax.gif tada kazkokia panika buvo uzejus, isnarsiau visa interneta ir nusprendziau skiepytis unsure.gif
pas mane rado 31, 33, 56, 51 ir, aisku, 16 doh.gif
visi sitie penki padidina galimybe susirgti unsure.gif
kazkaip dabar as jau nebestresuoju, zinodama, kad turiu tuos zpv... turiu tai turiu, ka cia bepadarysi smile.gif o gal isnyko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuxxx: 28 kovo 2009 - 18:47
QUOTE(emuxxx @ 2009 03 28, 18:45)
taip ax.gif tada kazkokia panika buvo uzejus, isnarsiau visa interneta ir nusprendziau skiepytis unsure.gif
pas mane rado 31, 33, 56, 51 ir, aisku, 16 doh.gif
visi sitie penki padidina galimybe susirgti unsure.gif
kazkaip dabar as jau nebestresuoju, zinodama, kad turiu tuos zpv...  turiu tai turiu, ka cia bepadarysi smile.gif o gal isnyko rolleyes.gif

Reklaminiuose lapeliuose raso vakcina iki 26 metu.kiek tau buvo kaip pasiskiepinai.
nes as ir esu apsisprendus skiepyti jei neras ZPV.pasirodo,kad ir rastu galeciau tai padaryti thumbup.gif
NES MAN IR DIDZIULE PANIKA biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brenda mama: 29 kovo 2009 - 09:32
QUOTE(brenda mama @ 2009 03 27, 20:48)
na bet tu saunuole,kad savimi rypiniesi,tikriniesi.
kaip cia viskas taip greitai  doh.gif  doh.gif  doh.gif
viskas bus gerai, 4u.gif
tiesiog reikia pasirupinti.... kas puse metu vis budavo neramu, kaip viskas bus.... matyt stresas savo padare...
QUOTE(valentuk @ 2009 03 28, 16:17)
Na truksta zodziu,kaip pas kiekviena vis skirtingai... Bet jeigu dare konizacija,kaip gydytojai sako,uzkertame kelia gimdos kaklelio veziui,tai iskur tas CIN-3?? verysad.gif Stiprybes tau!

konizacija nevisam laikui uzkerta kelia gimdos kaklelio veziui... tiesiog po konizacijos reikia arba kas puse metu tikrintis, tik tada jau mokami tyrimai, arba po triju metu nemokamai galima.. bet geriau kas puse metu ir tada matai, kokie pakitimai, nei 3 mets laukti ir nerimauti.... o gal tada jau butu per velu..
...kazkodel jau neber to streso, to nerimo, o kas bus toliau.... reikia kabintis i gyvenima ir nieko kito ner.... nemegstu nuleisti ranku... ta stiprybe gal ir todel manyje yra, nes pries 6 metus vyras mire nuo vezio

Aciu uz palaikyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 03 29, 11:33)
Aciu uz palaikyma mirksiukas.gif

rasike, unsure.gif ...visas palaikymas TAU ir stiprybes balionai TAU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2009 03 29, 08:31)
Reklaminiuose lapeliuose raso vakcina iki 26 metu.kiek tau buvo kaip pasiskiepinai.
nes as ir esu apsisprendus skiepyti jei neras ZPV.pasirodo,kad ir rastu galeciau tai padaryti  thumbup.gif
NES MAN IR DIDZIULE PANIKA  biggrin.gif

man 24 buvo 4u.gif bet siaip db juk atsirado kazkokia kita vakcina, kuria gali skiepytis bet kokio amziaus g.gif manoji buvo silgard, bet tikrai girdejau apie nauja, kuriai nera amziaus cenzo ax.gif
Atsakyti
suzinojau as siandien savo atsakyma. 1 laipsnio pakitimai, sake ateit pas ja. siaip sako nieko baisaus, biopsija jei as labai noriu galiu darytis. Mastau gal vistik pradet galvot apie kudiki, kad po gimdymo ta zaizdele sutvarkytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 03 27, 20:38)
..labukas.... bandysiu ir as i jusu gretas isirasyti... pries 2,5 metu man atliko biopsija-konizacija..... kas puse metu tikrinausi, nieko nerado... tai jau turejo but paskutinis pasitikrinimas.... ir atsakymas bumt kaip is giedro dangaus- CIN3..... apsilankiau pas gydytoja ir balandzio 22 diena turesiu gultis i ligonine, nes salins gimda... verysad.gif

Na,stiprybes tau rasike !

O as siandiena jau suzinojau savo biopsijos atsakymus.Netelpu dziaugsme bigsmile.gif ,viskas gerai.Rado letini gimdos kaklelio uzdegima,kuris sutvarkomas vaistu pagalba,beja,as jau juos isgeriau.Gydytoja pasake,kad tas uzdegimukas ir issaukdavo zaizdeles pakitimus.Dabar,pasak gydytojos,galiu ramiai gyventi,planuoti antra leliuka thumbup.gif wub.gif ir tik zinoma nepamirsti reaguliariai tikrintis.
SEKMES VISOMS!!!
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2009 04 01, 14:30)

O as siandiena jau suzinojau savo biopsijos atsakymus.Netelpu dziaugsme  bigsmile.gif ,viskas gerai.Rado letini gimdos kaklelio uzdegima,kuris sutvarkomas vaistu pagalba,beja,as jau juos isgeriau.Gydytoja pasake,kad tas uzdegimukas ir issaukdavo zaizdeles pakitimus.Dabar,pasak gydytojos,galiu ramiai gyventi,planuoti antra leliuka  thumbup.gif  wub.gif ir tik zinoma nepamirsti reaguliariai tikrintis.
SEKMES VISOMS!!!

kaip smagu uz tave Rykliuke, as irgi tikiuos labai panasaus biopsijos atsakymo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2009 04 01, 15:30)

O as siandiena jau suzinojau savo biopsijos atsakymus.Netelpu dziaugsme  bigsmile.gif ,viskas gerai.Rado letini gimdos kaklelio uzdegima,kuris sutvarkomas vaistu pagalba,beja,as jau juos isgeriau.Gydytoja pasake,kad tas uzdegimukas ir issaukdavo zaizdeles pakitimus.Dabar,pasak gydytojos,galiu ramiai gyventi,planuoti antra leliuka  thumbup.gif  wub.gif ir tik zinoma nepamirsti reaguliariai tikrintis.
SEKMES VISOMS!!!

Labai dziaugiuos uz tave 4u.gif
Atsakyti
Nu va, pas mane CIN1 po 2 savaiciu kazkur darys biopsija, sake, kad cia nepegyvent dar labai... bet man vistiek baisu, ar tai peraugs i vezi ar ne, ar imanoma jam isvis kelia uzkirsti? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
As tik ka is gydytojos. PAP geras!!! VALIO!!! lotuliukas.gif
Atsakyti