Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(valentuk @ 2009 03 26, 15:53)
As bent galiu papriestarauti,apie kokius partnerius kalba jeigu viena mergina,budama dar mergaite ir turi ZPV 16??? Cia netik lytiniu keliu plintama,jau buvo kalbeta anksciau. g.gif Taip kad cia dar klausimas,ar kalti musu partneriai g.gif

rasoma, jog mama, nestumo metu, gali perduot zpv savo kudikiui...taip pat, jau buvo diskutuota, jog naudojimasis viesais tulikais gali paskatinti zpv atsiradima verysad.gif ( viena lb protinga moteris, man patare, naudojantis tais tulikais, visada tureti extra popieriaus "uzkloti" tulika blush2.gif )
as pati turiu 4rusis zpv, kurie sukelia vezi, nepamenu tik ju numeriuku...vienas is numeriuku buvo 16 ar 18 doh.gif
kai suzinojau, buvo laaaabai blogai...db dzin, gyvenu su tuom ir psio mirksiukas.gif tik stengiuosi tikrintis bent kas 6men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2009 03 26, 20:57)
Nustatant citologiškai LSIL, dažniausia hiperdiagnostikos
priežastimi yra gimdos kaklelio uždegimas ir gleivines
atrofija.

Ir dar rusiskame saite perskaiciau:
Pokyciu priezastys:
trichomonos, ZPV, kandidoze, nestumas, cheminiai medikamentai, vaginitas, spirale (kontraceptine priemone)...

pas mane ir yra spirale,labai noreciau,kad butu ji kalta o ne ZPV.
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2009 03 26, 21:36)
As siandien susiduriau su LSIL.tik nesuprantu kaip gali buti LSIL jei nera ZPV?
paaiskinkit man-naujokei  smile.gif

tame ir reikalas kad mano gine uzsiemus uz galvos,pati nesupranta,sako nezinau viskas tvarkoj,nera prie ko prikibti,o citologiniai su pakitimais.Darytu biopsija,bet nera nuo ko nugnybti tas blogas lasteles.mano gal kanale paciam kazkas verysad.gif sius i klinikas,nes sako nemanau kad reiktu operuoti.taip kad nezinau,tokia savijauta nei blogai nei gerai... verysad.gif ZPV jokio nerasta ir kame cia problemos g.gif
Papildyta:
QUOTE(emuxxx @ 2009 03 27, 05:36)
rasoma, jog mama, nestumo metu,  gali perduot zpv savo kudikiui...taip pat, jau buvo diskutuota, jog naudojimasis viesais tulikais gali paskatinti zpv atsiradima verysad.gif ( viena lb protinga moteris, man patare, naudojantis tais tulikais, visada tureti extra popieriaus "uzkloti" tulika blush2.gif )
as pati turiu 4rusis zpv, kurie sukelia vezi, nepamenu tik ju numeriuku...vienas is numeriuku buvo 16 ar 18 doh.gif
kai suzinojau, buvo laaaabai blogai...db dzin, gyvenu su tuom ir psio mirksiukas.gif tik stengiuosi tikrintis bent kas 6men smile.gif

o tai tu dareisi ka nors del gydimo? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valentuk: 27 kovo 2009 - 10:52
QUOTE(valentuk @ 2009 03 27, 11:55)
tame ir reikalas kad mano gine uzsiemus uz galvos,pati nesupranta,sako nezinau viskas tvarkoj,nera prie ko prikibti,o citologiniai su pakitimais.Darytu biopsija,bet nera nuo ko nugnybti tas blogas lasteles.mano gal kanale paciam kazkas verysad.gif sius i klinikas,nes sako nemanau kad reiktu operuoti.taip kad nezinau,tokia savijauta nei blogai nei gerai... verysad.gif ZPV jokio nerasta ir kame cia problemos g.gif

Pas mane panaši situacija. Su kakleliu kaip ir tvarkoj viskas, o rodo pakitimus g.gif tik aš dar dėl ŽVP neišsityriau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2009 03 27, 14:44)
Pas mane panaši situacija. Su kakleliu kaip ir tvarkoj viskas, o rodo pakitimus  g.gif  tik aš dar dėl ŽVP neišsityriau  cool.gif

issityrsi ZPV aiskiau bus gal,nors mano atveju tai nesuprantama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2009 03 27, 13:44)
Pas mane panaši situacija. Su kakleliu kaip ir tvarkoj viskas, o rodo pakitimus  g.gif  tik aš dar dėl ŽVP neišsityriau  cool.gif

as ir dar ZPV nesityriau,tai po keliu menesiu padarysiu pastiprinsiu organizma ir ziuresiu ka citologinis parodys.ir apsisprendziau jei tik viskas gerai pasiskiepinti.
Papildyta:
QUOTE(valentuk @ 2009 03 27, 14:05)
issityrsi ZPV aiskiau bus gal,nors mano atveju tai nesuprantama g.gif

o dabar tu gydaisi kuo nors?ar tiesiog reguliaziai daraisi tyrima?
Atsakyti
[/quote]

po 3 onkocitologiniu tyrimu su pakitimais dariausi ZPV,bet jo neaptiko.Tada ginekologe pasake padarysim 4 tyrima po 2 men. ruosiuosi eiti darytis. Nesigydau,nes neatranda dek ko blogi tyrimai. gal priezastis paciam kaklelio kanale,o to gydytojai nemato ir kai citologini ima iki kanalo jug nepasiekia verysad.gif Nezinau,lauksiu 4 tyrimo.Jeigu bus blogas sius i klinikas.ar ten atras kazka naujo? kaip iki to kanalo prieiti? tik pjaustyti? verysad.gif tokie nenormalus tyrimai nei geri nei blogi dar daugiau is proto veda! zinai kad kazkas yra,bet tas kazkas tai kas?? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(brenda mama @ 2009 03 27, 15:07)
as ir dar ZPV nesityriau,tai po keliu menesiu padarysiu pastiprinsiu organizma ir ziuresiu ka  citologinis parodys.ir apsisprendziau jei tik viskas gerai pasiskiepinti.
Papildyta:

nuo ZPV skiepinsis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valentuk: 27 kovo 2009 - 16:31

nuo ZPV skiepinsis? unsure.gif
[/quote]

taip ta vakcina nuo gimdos kaklelio vezio,bet tik jei neras pas mane ZPV tu pavojingu tipu 16,18.....
jei jau jie yra tai kam man ta vakcina reikalinga
Atsakyti
..labukas.... bandysiu ir as i jusu gretas isirasyti... pries 2,5 metu man atliko biopsija-konizacija..... kas puse metu tikrinausi, nieko nerado... tai jau turejo but paskutinis pasitikrinimas.... ir atsakymas bumt kaip is giedro dangaus- CIN3..... apsilankiau pas gydytoja ir balandzio 22 diena turesiu gultis i ligonine, nes salins gimda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 03 27, 19:38)
..labukas.... bandysiu ir as i jusu gretas isirasyti... pries 2,5 metu man atliko biopsija-konizacija..... kas puse metu tikrinausi, nieko nerado... tai jau turejo but paskutinis pasitikrinimas.... ir atsakymas bumt kaip is giedro dangaus- CIN3..... apsilankiau pas gydytoja ir balandzio 22 diena turesiu gultis i ligonine, nes salins gimda... verysad.gif

na bet tu saunuole,kad savimi rypiniesi,tikriniesi.

kaip cia viskas taip greitai doh.gif doh.gif doh.gif
viskas bus gerai, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valentuk @ 2009 03 27, 09:55)
o tai tu dareisi ka nors del gydimo? unsure.gif

visada turejau zaizdele, tai karta, gavau pap atsakyma - ascus, tada ir del zpv issityriau; gydytoja kalbino konizacija iskart daryt, bet as kaip negimdzius, issigandau, kad mane cia taip staigiai patvarkyt nori biggrin.gif dar zvakuciu gydymo kursa praejau, o po jo, atsakymas buvo vel norma g.gif gydytoja pakeiciau, o tyrimai, kol kas vis normoj, nors paskutini karta labai stipru uzdegima rado, bet onkocitologinis be pakitimu buvo g.gif
zodziu nieko as ir nedarau, turiu tuos zpv, tikrinuos ir viskas, nors ir gydytoja nenori man taip daznai tu onkocitologiniu daryt, bet as jai liepiu lotuliukas.gif

p.s. nors ir turiu tu zpv, vistiek skiepijausi, tuo metu baimes akys buvo dideles doh.gif
sako, kad imunine sistema gali susidorot su tais virusais, ir jei buni pasiskiepijes, tada virusas nebegali sugryzt g.gif
dar, tada bereso lasus vartojau, stiprinau ta imunine unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuxxx: 27 kovo 2009 - 21:26
QUOTE(emuxxx @ 2009 03 27, 21:23)
visada turejau zaizdele, tai karta, gavau pap atsakyma - ascus, tada ir del zpv issityriau; gydytoja kalbino konizacija iskart daryt, bet as kaip negimdzius, issigandau, kad mane cia taip staigiai patvarkyt nori biggrin.gif dar zvakuciu gydymo kursa praejau, o po jo, atsakymas buvo vel norma g.gif gydytoja pakeiciau, o tyrimai, kol kas vis normoj, nors paskutini karta labai stipru uzdegima rado, bet onkocitologinis be pakitimu buvo g.gif
zodziu nieko as ir nedarau, turiu tuos zpv, tikrinuos ir viskas, nors ir gydytoja nenori man taip daznai tu onkocitologiniu daryt, bet as jai liepiu lotuliukas.gif

p.s. nors ir turiu tu zpv, vistiek skiepijausi, tuo metu baimes akys buvo dideles doh.gif
sako, kad imunine sistema gali susidorot su tais virusais, ir jei buni pasiskiepijes, tada virusas nebegali sugryzt g.gif
dar, tada bereso lasus vartojau, stiprinau ta imunine  unsure.gif

Ar as gerai supratau,jog tu turedama ZPV skiepinaisi ta vakcina?
gal zinai kokie tipai ZPV pas tave yra?
Atsakyti