QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 12, 21:57)
Sveika
Biopsija praejo nemaloniai, fui
nenoreciau to pakartoti. Onkocitologinis tyrimas jau tada rode HSIL, tad manau kad tikrai laukia manes konizacija
O kas liecia biopsija, tai man eme net 4 gabaliukus (na tuos meginelius
. Jeigu ne 5.. ). Taivat, uztat bus tikslus atsakymas. Dar man po tos biopsijos nekresejo viena zaizdele, tai kraujavau kaip per mm, teko vel vaziuot kita diena pridegint. Kelias dienas nesikeliau is lovos, bijojau kad nepradetu vel begt. Zodziu.. as su nuotykiais
O tai kas tenai buvo taip nemalonu?Skausminga?
Gydytoja sake,kad lyg nieko nesijaucia
.
Vajetau,uzjauciu tave.Na,bet reikia tiketis dabar geru rezultatu,tiesa?Manes taip pat laukia biopsija,tik pas mane LSIL.
Papildyta:
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 02 12, 21:26)
sveikos,
reikia jusu patarimo.sausio gale padare onkocitologini tepineli siandien paskambinau paklaust kokie atsakymai.pasake taip:na nieko labai blogo pakolkas nera,bet rasta lasteliu su pakitusiais branduoliais,butinas pakartotinas tyrimas po 6men.gal kam taip buvo?biski nugasdino,nes giminej labai daug moteru su tuo kovojo
Nieko cia tau dar nera baisaus,tik kaip ir gydytoja sake,kas puse metu reikia tikrintis.Jai kas butu rimciau,siulytu biopsija,o jai dar rimciau-konizacija.Sekmes auginant leliuka
.
Papildyta:
Ir tai dar ka norejau pasakyti,va pas mane rasta lengvi pakitimai,LSIL,CIN 1,bet gydytoju nuomone issiskyre.Turiu omenyje tai,kad mano pastovusis ginekologas,pas kuri as ir gimdziau,ir po gimdymo lankiausi,tuo metu,kai as tyriausi,nedirbo,todel tyriausi pas kita ginekologe.Tai va,toji,kuri istyre,pasake,kad tie mano rezultatai ne kokie ir reikia biopsijos.Kai pasiskambinau savo pastoviajam ginekologui ir viska papasakojau,jis pasake,kad viskas cia gerai,nesinervinti ir ateiti po puses metu.Po to dar teko kalbetis su keliais ginekologais .Ir moterys sako,kad vertetu pasitikrinti del savo sventos ramybes,nes as dvieju metu begyje planuoju leliuka.Tai va,ka as noriu pasakyti,kad i sias onkocitologiniu tyrimu stadijas,skirtingi gydytojai,ziuri skirtingai.Vienam LSIL,jau negerai,kitam-nieko tokio.Bet as kazkaip del savo sielos ramybes,pasidarysiu biopsija,kad tas leliuko laukimas neprailgtu nerimu
.