Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(Rykliuke @ 2009 02 03, 18:40)
Tai vis tik radau stalciuje pasilikusi tu antibijotiku notacijos lapeli.Ju pavadinimas - "AZITROX" (3 tabl.).

As ir tokias geriau,bet as geriau tik dvi tabletes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 03, 16:09)
Aciu 4u.gif
Na man sake daktare, jog per biopsija vietiskai nujautrins, ta prasme papurks kazkokiais vaistais ten. O per pacia biopsija tai nugnyps tu lasteliu blogu (odeles). Sake kad neturesiu nieko jaust, tik suspaudima. Va taip va. Tikiuosi aiskiai paaiskinau..Nors kai paciai ma dar nedare, tai ir paaiskint sunkoka biggrin.gif

Man dare biopsija kai buvau 5 menesi nescia,tai jokiu uzsaldimu nenaudojo,tai be ju jausmas ir skausmas nemalonus,poto toki tampona uzkiso kad kraujas nebegtu,bet viskas labai greit praeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2009 02 04, 19:51)
Man dare biopsija kai buvau 5 menesi nescia,tai jokiu uzsaldimu nenaudojo,tai be ju jausmas ir skausmas nemalonus,poto toki tampona uzkiso kad kraujas nebegtu,bet viskas labai greit praeina 4u.gif

jeigu ne paslaptis, koks buvo Jusu biopsijos tyrimo atsakymas? blush2.gif
klausiu, nes man labai smalsu ar Jums buvo daryta konizacija, kadangi Jus turite vaikeli, oas taip pat labai noriu vaikelio, kurio dar neturiu, tad nezinau kaip buna po konizacijos..
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 04, 20:24)
klausiu, nes man labai smalsu ar Jums buvo daryta konizacija, kadangi Jus turite vaikeli, oas taip pat labai noriu vaikelio, kurio dar neturiu, tad nezinau kaip buna po konizacijos..

Po konizacijos nieko nebus smile.gif Turesite vaikeliu, kiek tik noresite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 04, 18:24)

Turiu cielus du,man konizacija daryta,ir vaiku po jos tikrai galma tureti,tik gal biski daugiau reik pasisaugot,taip ,kad nervuotis tikrai nera ko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man vakar dare onkocitologini tepineli, atsakymas sake bus po menesio, bijau kazkiek. juolab, kai prisidariau tyrimu, ir nesako man ka jie rodo, kokie atsakymai, vaikstau kas savaite vis kazka naujo tirt, o ziniu jokiu, smegenys jau visai susisukusios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 02 05, 11:26)
Sveikos,
Man vakar dare onkocitologini tepineli, atsakymas sake bus po menesio, bijau kazkiek. juolab, kai prisidariau tyrimu, ir nesako man ka jie rodo, kokie atsakymai, vaikstau kas savaite vis kazka naujo tirt, o ziniu jokiu, smegenys jau visai susisukusios  verysad.gif

Laikykis 4u.gif Isivaizduoju kaip rupi suzinoti.. unsure.gif Man reikejo laukti tik 1 savaite. Jus tikriausiai poliklinikoj daret tyrima?
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 05, 11:35)
Laikykis 4u.gif Isivaizduoju kaip rupi suzinoti.. unsure.gif Man reikejo laukti tik 1 savaite. Jus tikriausiai poliklinikoj daret tyrima?

Taip, poliklinikoj, uzvakar dare kolposkopija, vakar onkocitologini, jo atsakymas po menesio bus.. O kas man baisiausia, tai, kad vakar po lytiniu santykiu neaisku is kur ant serveteles liko kraujo taskelis verysad.gif as jau baigiu isprotet.. aisku pries tai buvo menesio pertrauka, nes gydziausi pienlige ir dariaus tyrimus tuos visus, o pries tai du metai pertrauka. Net nebzinau ka bedaryt.. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 02 05, 11:40)
Taip, poliklinikoj, uzvakar dare kolposkopija, vakar onkocitologini, jo atsakymas po menesio bus.. O kas man baisiausia, tai, kad vakar po lytiniu santykiu neaisku is kur ant serveteles liko kraujo taskelis verysad.gif as jau baigiu isprotet.. aisku pries tai buvo menesio pertrauka, nes gydziausi pienlige ir dariaus tyrimus tuos visus, o pries tai du metai pertrauka. Net nebzinau ka bedaryt.. cray.gif

Tik taip stipriai nepergyvenkit console.gif Kitoj temoj as jums pasiuliau eiti darytis tyrimus i privacia klinika. Ten viskas daug greiciau, o ir ta pacia diena jums daug ka gali pasakyti. Jeigu taip bijot ir norit greiciau viska issiaiskit, tai nepagailekit pinigeliu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 02 05, 11:40)
.
.. O kas man baisiausia, tai, kad vakar po lytiniu santykiu neaisku is kur ant serveteles liko kraujo taskelis verysad.gif as jau baigiu isprotet..

Ragany,kad po lytiniu santykiu radai laseli kraujo,tai dar nieko nereiskia blogo.Nusiraminki.Kraujo laselis gali buti is tos kaklelio pakitimo vietos,jai yra trapios kraujagysles.Apsauginis sluoksnis mazas,po tyrimu jis pasidirgino ir gal del to,po lytiniu santykiu pakraujavo.Dar sis pakraujavimas gali sutapti su ovuliacija.Aisku,gali buti ir kitaip,bet geriau mastyti apie gera.
Man niekados gyvenime po lytiniu santykiu nebudavo jokiu pakraujavimu.Po triju onkocitologiniu tyrimu,kurie kartojosi kas menesi,man i antra diena,po lytiniu santykiu,atsirado pakraujavimai,bet ne lasas,o taip,lyg atrode prasideda menesines.Sekancia diena viskas praeidavo.As taip pat labai sunerimau del tokio dalyko,nes nieko panasaus nebuvo niekados gyvenime.Perskaiciau daug medicinines literaturos ir prisideliojau galvoje visokiausiu minciu.Taciau pasikonsultavus su keliais gydytojais,nusiraminau.Juolab,kad dabar jau antras menuo,kai gimdos kaklelis nejudinamas gydytoju ir po lytiniu santykiu pakraujavimu neliko.
Na,o mano treciasis onkocitologinis tyrimas kolposkopo pagalba,dave atsakyma,kad yra lengvo laipsnio pakitimai LSIL,CIN 1.Kadangi,as labai noreciau susilaukti dar vieno vaikelio 2metu begyje,tai gydytoja pasiule pasidaryti biopsija,kad tas laukimas butu ramus visiems.Jai biopsija bus gera,lauksiu ir reguliariai tirsiuosi kakleli,jai tyrimo atsakymas bus nepalankus,teks daryti konizacija,nes savo gyvybe rizikuoti nesinoretu.
Na,o ar po konizacijos galima sekmingai susilaukti ir paciai pagimdyti vaikeli,tai cia jau labai asmeninis reikalas,nes vienom konizacija palieka tik randeli gimdos kaklelyje,kuris beja jom netrukdo sekmingai isnesioti ir pagimdyti vaikeli,o kitoms deja,padetis buna ir ne tokia palanki.Konizacijos pedsakas-randas(kuris beja yra kietas).Gimdymo metu,gimdos kaklelis atsidarinedamas tempiasi,o randas arba tempiasi,arba ne.Vat jai jusu randas jau bus suminkstejas,tai gimdymo eigai nieko netrukdys,taip buvo mano mielai sesutei,ji po gimdos kaklelio konizacijos,sekmingai isnesiojo ir pati pagimde puiku suneli,na,o jai kaklelis atsidarys,o kietas randas stoves vietoje(nes jai jis kietas-jis nesitempia),tai paciai pagimdyti kudikelio greiciausiai nepavyks.Tokiu atveju yra daromas cezario pjuvis.
Taip,kad cia labai viskas priklauso nuo pacios moters organizmo.Gydytojas ginekologas,kuris priziuri nesciaja ir gimdyve,zino kokia yra kaklelio situacija ir buna budriai pasiruoses kelis gimdymo sprendimus smile.gif .
Papildyta:
@zemuoge@, tai kaip ta biopsija praejo? Ar skaudejo? unsure.gif Koks jausmas? Jai ne paslaptis,koks atsakymas,nes ziuriu domiesi konizacija ax.gif .Vienu zodziu,kaip viskas? 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
reikia jusu patarimo.sausio gale padare onkocitologini tepineli siandien paskambinau paklaust kokie atsakymai.pasake taip:na nieko labai blogo pakolkas nera,bet rasta lasteliu su pakitusiais branduoliais,butinas pakartotinas tyrimas po 6men.gal kam taip buvo?biski nugasdino,nes giminej labai daug moteru su tuo kovojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2009 02 12, 15:16)
@zemuoge@, tai kaip ta biopsija praejo? Ar skaudejo? unsure.gif  Koks jausmas? Jai ne paslaptis,koks atsakymas,nes ziuriu domiesi konizacija ax.gif .Vienu zodziu,kaip viskas? 4u.gif

Sveika 4u.gif
Biopsija praejo nemaloniai, fui schmoll.gif nenoreciau to pakartoti. Onkocitologinis tyrimas jau tada rode HSIL, tad manau kad tikrai laukia manes konizacija doh.gif
O kas liecia biopsija, tai man eme net 4 gabaliukus (na tuos meginelius biggrin.gif. Jeigu ne 5.. ). Taivat, uztat bus tikslus atsakymas. Dar man po tos biopsijos nekresejo viena zaizdele, tai kraujavau kaip per mm, teko vel vaziuot kita diena pridegint. Kelias dienas nesikeliau is lovos, bijojau kad nepradetu vel begt. Zodziu.. as su nuotykiais doh.gif
Atsakyti