Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(krikstole @ 2009 01 27, 15:58)
na siandien gine sake, kad reikia darytis 10-20 ciklo diena, as ir siandien po rezultatu  doh.gif  blogiau nei buvo pries metus, o vadinasi mane jau 2 metus gydo....
nelabai aiskiai ji man ten kalba, bet kiek apti maciau lapas, zodi ASCUS, tai kiek suprantu pakitusios lasteles- atipija, nieko gero....o ka po tokiu dalyku daru, man paskyre antibiotiku doze ir vsio, bet man jinai atsibodo, ryt atsisvieciu kortele ir jau uzsiregistravau pas kita ginekologe  rolleyes.gif

Saunu!!!
Manoji irgi keista, tai karta i metus einu pas privacia mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat turiu igimta vadinamaja zaizdele.Reguliariai atlieku onkocitologini patikrinima ir kas kart gydytojas pasako,kad viskas tvarkoje.Dabar lankausi pas kita ginekologe,nes mano gin. turi rimtu sveikatos problemu ir ka jus galvojate,man sis tyrimas jau atliekamas trecia karta is eiles blink.gif .Pirma karta paeme paprasciausiai onkocitologini tepineli ir atsakymas buvo,kad yra pakitimu.Tada padare onkocitologini tyrima jau paziurejus i zaizdele kolposkopu.Atsakymas buvo,kad yra gimdos kaklelio uzdegimas,kurio nei as pati jauciau,nei gydytoja mate.Ka gi,gydytojos nurodymu,suvartojau tris labai stipriu antibijotiku atbletes,kurios mano organizma labai isbalansavo.Dabar,vel,pries savaite,trecia karta teko pakartotinai darytis onkocitologini tyrima kolposkopo pagalba.Mmmm,kaip man visa tai nepatinka huh.gif . Taigi, dabar laukiu atsakymo.Be galo bijau negeru naujienu,kurios pakeistu mano gyvenimo planus.Gydytoja prakalbo ir apie zaizdeles ispjovima,ir t.t.Turiu viena dukryte ir labai noreciau dar vieno leliuko.Del to,sventai tikiuosi,kad sulaukti atsakymai, mane nuosirdziai pradziugins ir leis sekmingai isnesioti,bei savo seimai padovanoti dar viena pagranduka'e wub.gif .Ech...belieka tiketis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2009 01 28, 17:03)
Atsakymas buvo,kad yra gimdos kaklelio uzdegimas,kurio nei as pati jauciau,nei gydytoja mate.Ka gi,gydytojos nurodymu,suvartojau tris labai stipriu antibijotiku atbletes,kurios mano organizma labai isbalansavo.

O kokiu antibiotiku israse,nes ir man pirma karta rode uzdegima,tai ir stipriu israse irgi tris tabletes,tai ir labai negerai buvo man po ju.
Atsakyti
Po kurso antibiotiku reikia kokius 2-3 menesius vartot gerasias bakterijas pvz jogurto kapsules .Galima dar gerasias bakterijas i maksti ekovag, ekocilin arba vagisan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukselio mama @ 2009 01 29, 22:37)
Po kurso antibiotiku reikia kokius 2-3 menesius vartot gerasias bakterijas pvz jogurto kapsules .Galima dar gerasias bakterijas i maksti ekovag, ekocilin arba vagisan. mirksiukas.gif

As geriau ir gerasias bakterijas,ir dejausi zvakutes ecocilin, bet man vistiek buvo negerai,paskui po kiek laiko viskas susitvarke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrike @ 2009 01 31, 22:50)
As geriau ir gerasias bakterijas,ir dejausi zvakutes ecocilin, bet man vistiek buvo negerai,paskui po kiek laiko viskas susitvarke  ax.gif

Neisiminiau tu antibijotiku pavadinimo blush2.gif .Bet ka noriu taip pat pasakyti,kad gerasias bakterijas pradejau gerti dar tuomet,kai isgeriau antraja antib.tablete ir po to visa menesi geriau,niekas nepadejo.Sutriko viduriu funkcija,ko niekuomet neturejau iki tolei.Esu gerusi antibijotiku,bet nieko panasaus nepatyriau niekados.Tik isgerus ta tablete,(as paklausiu gydytojos pavadinimo,kai eisiu razultato),po puses valandos,man uzeidavo tokie nevalingi ir baisus kepenu diegimai,kad neduok dieve.Neesu turejusi jokiu rimtu sveikatos problemu(tfu,tfu,tfu ax.gif ),bet i situos vaistus organizmas sureagavo siaubingai.Kai po to,pasnekejau su kita ginekologe,pasake,kad tai labai stipraus poveikio antibijotikai.O kai papasakojau savo ginekologei(kuri mane tuo metu tyre) apie ju poveiki mano organizmui,tai pasake,kad matyt mano zarnynas labai jau kaprizingas g.gif .Na,jau net nezinau ka ir pasakyti,nes niekad neturejau problemu su zarnynu,o juolab su kepenimis. Tai vienu zodziu,zarnyno mikroflora atstaciau tik su BIFOLAK milteliais.
Treciadieni jau zinosiu tepinelio rezultatus.Tikrai nemalonus tas laukimo jausmas unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 27, 11:48)
Galvoju, kad jeigu butu labai blogai tai butu siuliusi daryt is karto konizacija. Vadinasi dar nera taip blogai...
As lankausi klinikoj "Motina ir vaikas".

O tai kokio laipsnio pakitimai? Pas kurią gydytoją lankotės? kiek laiko reikia laukti atsakymo? Nes kai nuėjau į savo polikliniką tai apie mėnesi pasakė doh.gif tai per tiek laiko išprotėsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2009 02 02, 18:48)
O tai kokio laipsnio pakitimai? Pas kurią gydytoją lankotės? kiek laiko reikia laukti atsakymo? Nes kai nuėjau į savo polikliniką tai apie mėnesi pasakė  doh.gif  tai per tiek laiko išprotėsiu  doh.gif

Kokio laipsnio, atvirai pasakius nezinau (sio atsakymo laukiau 1 savaite), bet si ketvirtadieni man jau darys biopsija, tada ir pasiimsiu onkocitologinio tepinelio atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 03, 09:51)
Kokio laipsnio, atvirai pasakius nezinau (sio atsakymo laukiau 1 savaite), bet si ketvirtadieni man jau darys biopsija, tada ir pasiimsiu onkocitologinio tepinelio atsakyma.

O pas kokia gydytoją lankotės?
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2009 02 03, 11:00)
O pas kokia gydytoją lankotės?

R. Mackeviciene
Atsakyti
QUOTE(Audrike @ 2009 01 28, 20:44)
O kokiu antibiotiku israse,nes ir man pirma karta rode uzdegima,tai ir stipriu israse irgi tris tabletes,tai ir labai negerai buvo man po ju.

Tai vis tik radau stalciuje pasilikusi tu antibijotiku notacijos lapeli.Ju pavadinimas - "AZITROX" (3 tabl.).
Na,o as ryt einu tepinelio rezultatu aptarimui. doctor.gif umn.gif
Papildyta:
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 03, 10:51)

Stiprybes tau,@zemuoge@.O ar issiaiskinai,kaip daroma biopsija?Gal galetumei papasakoti,jai zinai ax.gif .Aciukas.
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2009 02 03, 18:40)
Stiprybes tau,@zemuoge@.O ar issiaiskinai,kaip daroma biopsija?Gal galetumei papasakoti,jai zinai  ax.gif .Aciukas.

Aciu 4u.gif
Na man sake daktare, jog per biopsija vietiskai nujautrins, ta prasme papurks kazkokiais vaistais ten. O per pacia biopsija tai nugnyps tu lasteliu blogu (odeles). Sake kad neturesiu nieko jaust, tik suspaudima. Va taip va. Tikiuosi aiskiai paaiskinau..Nors kai paciai ma dar nedare, tai ir paaiskint sunkoka biggrin.gif
Atsakyti