Įkraunama...
Įkraunama...

Onkocitologinis tepinėlis

QUOTE(Almera @ 2009 01 21, 15:07)
Tai net nezinau kaip cia elgtis del tu Klion? Pakeisti ginekologe ar tiesiog nevartoti, o sakyti, kad suvartojau...

As siulciau arba pakeist ginekologe arba vartot tuos vaistus, kad po to netycia ji nesuprastu kaip nors kad Tu ju nevartojai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2009 01 21, 14:07)
Tai net nezinau kaip cia elgtis del tu Klion? Pakeisti ginekologe ar tiesiog nevartoti, o sakyti, kad suvartojau...

Nueik pas kita gine, ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2009 01 21, 20:00)
Nueik pas kita gine, ir tiek  ax.gif

jus turit omenyje kas kita gydytoja toje pacioje istaigoje?
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2009 01 22, 07:55)
jus turit omenyje kas kita gydytoja toje pacioje istaigoje?

Kodel ne, sakykim, jums netinka darbo grafikas jusu ginekologes, tai pasirenkate kita g.gif ax.gif
Atsakyti
Na ka, mano tepinelio atsakymas - blogas, su pakitimais verysad.gif Kita savaite manes laukia biopsija. Jau kaip bijau ir jaudinuosi, nors zinau kad ten nieko baisaus.
Gydytoja sake, jog biopsija darys su vietiniu nuskausminimu. Tai cia ne narkoze?
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 26, 16:51)
Na ka, mano tepinelio atsakymas - blogas, su pakitimais verysad.gif Kita savaite manes laukia biopsija. Jau kaip bijau ir jaudinuosi, nors zinau kad ten nieko baisaus.
Gydytoja sake, jog biopsija darys su vietiniu nuskausminimu. Tai cia ne narkoze?

Zemuoge, nueikite pas kita ginekologa konsultacijos. Kazkaip keista. Man irgi buvo blogas atsakymas, tai dare iskarto konizacija ir biopsija su pilna narkoze. g.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 26, 15:51)

tai negi nepasake kokie pakitimai, LSIL AR HSIL, o gal ASCUS g.gif buna, kad po kokio tai gydymo viskas gryzta i norma g.gif tik nepanikuok 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rjv @ 2009 01 26, 16:16)
Zemuoge, nueikite pas kita ginekologa konsultacijos. Kazkaip keista. Man irgi buvo blogas atsakymas, tai dare iskarto konizacija ir biopsija su pilna narkoze.  g.gif

man buvo ascus, gydytoja siule be biopsijos iskart konizacija daryt, atseit kam be reikalo pjaustyt, bet po siokio tokio gydymo viskas gryzo i norma, db pas kita gydytoja nubegu profilaktiskai pasitikrint smile.gif
Atsakyti
Siandien pasidariau citologini pagal programa (t.y. nemokamai), kai isgirdau, kad atsakymas po 2 menesiu, tai net pagalvojau, jog gydytoja suklydo.
Kiek anksciau darydavau (bet mokamai), tai laukiau daugiausia 2 savaites.
Tai cia visos taip ilgai laukiat, ar tiesiog pakliuvau i buma kazkoki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2009 01 27, 05:33)
tai negi nepasake kokie pakitimai, LSIL AR HSIL, o gal ASCUS g.gif buna, kad po kokio tai gydymo viskas gryzta i norma g.gif tik nepanikuok 4u.gif
Papildyta:
man buvo ascus, gydytoja siule be biopsijos iskart konizacija daryt, atseit kam be reikalo pjaustyt, bet po siokio tokio gydymo viskas gryzo i norma, db pas kita gydytoja nubegu profilaktiskai pasitikrint smile.gif

Galvoju, kad jeigu butu labai blogai tai butu siuliusi daryt is karto konizacija. Vadinasi dar nera taip blogai...
As lankausi klinikoj "Motina ir vaikas".
Atsakyti
Kai as dariausi citologini tyrima irgi buvo blogas,tada dare biopsija,o po biopsijos paaiskejo kad taip nera kaip rode citologinis tyrimas,sake kad citologinis tyrimas gali ir suklysti.
Atsakyti
QUOTE(Audrike @ 2009 01 27, 14:29)
Kai as dariausi citologini tyrima irgi buvo blogas,tada dare biopsija,o po biopsijos paaiskejo kad taip nera kaip rode citologinis tyrimas,sake kad citologinis tyrimas gali ir suklysti.

va va, butent drinks_cheers.gif Tad tikiuosi kad viskas bus gerai arba bent nelabai blogai. Nors gydytoja minejo, kad man gali tekt uzdegint zaizdele.
Atsakyti
QUOTE(skugnis @ 2008 11 10, 16:09)
Gal kartais zinote kuriuo ciklo metu atliekamas sis tyrimas? iskart po, pries menesines ar ciklo vidiry? Esu ji dariusi, bet nebepamenu...

na siandien gine sake, kad reikia darytis 10-20 ciklo diena, as ir siandien po rezultatu doh.gif blogiau nei buvo pries metus, o vadinasi mane jau 2 metus gydo....
nelabai aiskiai ji man ten kalba, bet kiek apti maciau lapas, zodi ASCUS, tai kiek suprantu pakitusios lasteles- atipija, nieko gero....o ka po tokiu dalyku daru, man paskyre antibiotiku doze ir vsio, bet man jinai atsibodo, ryt atsisvieciu kortele ir jau uzsiregistravau pas kita ginekologe rolleyes.gif
Atsakyti